Moschino Fresh Couture Eau de Toilette

Tijdens De Proefparade Beauty Collection 2016 werd de nieuwste geurcreatie van Moschino geïntroduceerd, Moschino Fresh Couture Eau de Toilette. Ik was natuurlijk enorm vereerd dat ik als als één van de eersten kennis mocht maken met deze heerlijke nieuwe geur, en vandaag kan ik jullie er eindelijk meer over vertellen!

Moschino Fresh Couture

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette

Het voor- en najaar zijn de perfecte periodes om nieuwe geuren te introduceren (en voor ons om te kopen). Moschino Fresh Couture is een geur die echt perfect bij het voorjaar past vanwege zijn frisse geurnoten en zijn bijzondere verpakking. Het doosje waarin deze nieuwe Eau de Toilette zit, ziet er sjiek en elegant uit: wit met zwarte opdruk, en een goudkleurig randje onderaan het doosje. Maar let op als je het doosje opendoet…

Moschino Fresh Couture

Moschino Fresh Couture zit in een flacon die ‘Glassex!’ roept, en dat is natuurlijk bijzonder en gewaagd tegelijk. Maar het is ook typisch Moschino om een dergelijk contrast te gebruiken bij een Eau de Toilette. Gelukkig is de flacon klein genoeg om hem niet te verwarren met de echte Glassex, want het zou toch zonde zijn als je deze kostbare geur achteloos op de spiegel of de ramen sprayt πŸ˜‰

Moschino Fresh Couture

Ik dacht in eerste instantie dat de flacon ook op dezelfde manier gebruikt moest worden als Glassex, maar dat blijkt niet het geval. Bij Moschino Fresh Couture haal je gewoon de complete dop van de flacon, en hij is klaar voor gebruik.

Moschino Fresh Couture bestaat uit de volgende geurnoten:

De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenrozen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan.

Oh, dit klinkt echt wel als een geur voor mij: bergamot, ylang-ylang, frambozen, witte pioenrozen, hout en patchouli: allemaal geurnoten die ik erg lekker vind in parfums en eau de toilettes!

Moschino Fresh Couture

Moschino Fresh Couture wordt omschreven als “een verrassend en ironisch parfum met frisse en vrolijke accenten, met een verleidelijke vrouwelijkheid.” Ik kan me hier uitstekend in vinden. Ik vind de geur fris, met een perfecte balans tussen fruit- en bloemenaccenten. Ik vind het een geur die perfect draagbaar is voor veel momenten: of je nu naar kantoor of naar school gaat, een dagje gaat winkelen of een terrasje pakt met vriendinnen. Het is geen al te overheersende geur, maar gewoon lekker fris en vrolijk aanwezig. Ik vind hem vooral erg geschikt voor overdag. De geur blijft zo’n 5 Γ  6 uur aanwezig op mijn huid, en dat is voor een Eau de Toilette vrij gebruikelijk.

Moschino Fresh Couture

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette is vanaf medio maart verkrijgbaar bij de luxe parfumerie, in verschillende formaten: 30 ml (€ 39,95), 50 ml (€ 59,95) en 100 ml (€ 79,95).

Spreekt Moschino Fresh Couture jou aan? Wat vind jij van de verpakking?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

16 Comments on Moschino Fresh Couture Eau de Toilette

 1. Willemijn
  14 januari 2018 at 12:48 (4 jaren ago)

  de verpakking is niet mooi ,wel heel apart en gedurfd.
  Ben zeer benieuwd naar de geur ,al de kruiden die er inzitten lijkt het mij wel heerlijk. ga het zeker een keer proberen. groetjes WILLEMIJN.

  Beantwoorden
 2. Marije
  10 maart 2016 at 21:38 (6 jaren ago)

  Oh my, die verpakking vind ik dus echt niet mooi. Maar ja, als de geur het maar goed maakt πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Marieke
  9 maart 2016 at 21:32 (6 jaren ago)

  Ik hou hier wel van, ik vind de verpakking geweldig! Ik ben erg benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 4. Deb
  9 maart 2016 at 20:26 (6 jaren ago)

  Wat een leuk flesje! Hilarische verpakking ook!Alleen daardoor word ik al nieuwsgierig. Ik houd wel van parfum/cosmetica met een dikke knipoog. Ik houd wel van een beetje humor.

  Beantwoorden
 5. Yvonne
  9 maart 2016 at 20:25 (6 jaren ago)

  Wat een gave verpakking inderdaad heel gedurfd, ik wil het wel een keertje ruiken want de combo blijft apart πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  9 maart 2016 at 15:21 (6 jaren ago)

  Ik zou hem nooit kiezen vanwege de flacon maar ben wel benieuwd naar de geur.
  Mocht ik hem aanschaffen, dan zou ik hem wel in een reisverstuiver doen want de associatie vind ik heel verwarrend.
  Ik vind de uitstraling van een parfum te belangrijk, elke dag kies ik welke geur ik zal dragen en daar moet ook het uiterlijk bij paden. En anders zou ik elke dag het gevoel geven dat ik m’n ramen moest gaan zemen πŸ˜‰ πŸ˜‰

  Beantwoorden
 7. Beau
  9 maart 2016 at 14:09 (6 jaren ago)

  Ik vind de verpakking te gek, je hebt er trouwens mooie foto’s bij gemaakt!

  Beantwoorden
 8. manon
  9 maart 2016 at 12:38 (6 jaren ago)

  Ik vind de verpakking wel gaaf haha, ben ook benieuwd naar de geur

  Beantwoorden
 9. Faat
  9 maart 2016 at 11:16 (6 jaren ago)

  Al is de geur nog zo lekker alleen al om het flesje zou ik hem niet kopen. Wat een lelijk ding!

  Beantwoorden
 10. Nicole
  9 maart 2016 at 10:34 (6 jaren ago)

  Erg geinige verpakking.Daarbij spreekt de geur me ook absoluut aan!
  Binnenkort maar eens even gaan testen.

  Beantwoorden
 11. jori
  9 maart 2016 at 09:09 (6 jaren ago)

  Mijn mond viel wel even open bij het openen van het doosje, echt humor vind ik dit.De geur is ook lekker.

  Beantwoorden
 12. jeapiebel
  9 maart 2016 at 08:32 (6 jaren ago)

  Wat een origineel idee maar ook gek idee is dat! Ik moet de naam van het artikel zelfs twee keer lezen. πŸ˜‰

  Beantwoorden
 13. Bianca
  9 maart 2016 at 07:54 (6 jaren ago)

  Alleen al vanwege het uiterlijk zou ik deze geur willen hebben, maar ben natuurlijk ook erg benieuwd naar de geur x

  Beantwoorden
 14. Mireille Mommers
  9 maart 2016 at 07:09 (6 jaren ago)

  Vind het echt iets voor Moschino die verpakking.

  Beantwoorden
 15. Cindy
  9 maart 2016 at 06:23 (6 jaren ago)

  De verpakking is superleuk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.