MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

Toen ik een paar weken geleden in de webshop van MUA aan het rondneuzen was tijdens mijn aankoop van de mooie Paradise en Utopia oogschaduwpalettes, viel mijn oog op een ander nieuw product: de MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick, verkrijgbaar in een aantal prachtige, intense kleuren. Eigenlijk vond ik alle kleuren mooi, maar uiteindelijk bestelde ik er twee: Flash en Bedazzle. Ik laat ze vandaag (zoals een tijdje geleden al beloofd) aan je zien!

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Flash en Bedazzle

Achieve ultimate impact with the Metallic Liquid Lips. The opaque, metallic gloss formula offers full coverage with super pigmentation. Instant Liquid Metal.

De MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick belooft een volledige dekking met een super pigmentatie, in een metallic gloss formule.

De producten zien er, zoals de naam ‘MUA Luxe’ inderdaad belooft, erg mooi en luxe uit. De vierkante huls is volgens mij van plexiglas, de dop is van kunststof en heeft een prachtige, beetje stoere, metallic look. Ik vind vierkante hulzen voor lipstick of lipgloss meteen altijd zo’n luxe effect geven, vinden jullie dat ook?

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

Er zijn in totaal zeven verschillende kleuren MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick verkrijgbaar, waaronder ook een paar heel bijzondere, zoals grijs en taupe. Ik koos voor redelijk veilig, met Flash en Bedazzle. Flash is een oranje-roze kleur, Bedazzle is paars met een rode ondertoon. Beiden hebben uiteraard een metallic effect.

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

De MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick heeft een sponsapplicator zoals veel lipglosses hebben. De applicator zorgt er voor dat de Liquid Lipstick, die bij het aanbrengen inderdaad vrij vloeibaar is, makkelijk en precies aangebracht kan worden.

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

De pigmentatie van de MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick is inderdaad prima. Hij dekt niet helemaal in één laagje, maar heel veel meer heeft hij niet nodig voor een volledige dekking. De Liquid Lipsticks zijn, zeker na het aanbrengen, erg glanzend, maar je ziet het metallic effect nog wel duidelijk.

Zoals veel vloeibare lipsticks heeft ook de MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick vlak na het aanbrengen de neiging om een beetje in de fijne lijntjes rond mijn lippen te lopen. Maar na het aanbrengen ‘drogen’ de lipsticks vrij snel op, waarna ze keurig op hun plek blijven zitten. Ik zorg er daarom voor dat ik na een minuut of vijf mijn lipstick even in de spiegel check, zodat ik het eventueel nog kan corrigeren met een tissue of wattenstaafje. Nog een groot voordeel: ook op mijn tanden geven de liquid lipsticks na het opdrogen niet meer af.

Dat ‘opdrogen’ moet je trouwens niet te letterlijk lezen, eigenlijk kan ik beter zeggen: niet meer vloeibaar. De Liquid Lipsticks blijven namelijk comfortabel aanvoelen op mijn lippen, ze drogen mijn lippen niet uit. Ook geven ze nog wel enigszins af op een kopje of glas, maar blijven toch tot aan de lunch goed op mijn lippen zitten.

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Flash

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick Bedazzle

Ik vind de MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick een erg mooi, en leuk product, het is weer eens wat anders dan een ‘gewone’ lipstick. Ik kocht ze in de Engelse webshop van MUA voor 4 pond per stuk (ruim 5,70 euro), omdat ze op dat moment nog niet in Nederland verkrijgbaar waren. Op de webshop van Kruidvat zie ik ze nog niet staan, maar volgens mij zijn ze inmiddels in de filialen van Kruidvat wel verkrijgbaar (de Nederlandse prijs weet ik niet). Ik ga in ieder geval de andere kleuren nog eens op mijn gemak bekijken als ik bij Kruidvat ben!

9 Comments on MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick

 1. Annette
  22 november 2015 at 16:14 (7 jaren ago)

  Ik vind ze mooi, de kleuren zijn ook prachtig. Staat je goed.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  21 november 2015 at 17:15 (7 jaren ago)

  Vind beide kleuren erg mooi, vind het alleen jammer dat MUA hier niet word verkocht…dan maar lekker online shoppen 🙂 x

  Beantwoorden
 3. Cindy
  21 november 2015 at 17:00 (7 jaren ago)

  Ben nooit zo weg van dit soort lipproducten maar de kleuren zijn prachtig!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  21 november 2015 at 15:24 (7 jaren ago)

  Jaren geleden gebruikte ik alleen maar van dit soort lipsticks, tegenwoordig ben ik meer van de ‘gewone’ lipsticks. Maar het blijft een mooie glossy finish, zeker in zo’n mooie kleur als deze twee.

  Beantwoorden
 5. manon
  21 november 2015 at 14:58 (7 jaren ago)

  Ik vind ze wel mooi maar de finish is niet helemaal mijn ding

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  21 november 2015 at 10:12 (7 jaren ago)

  Ik ben niet zo van het metallic (alleen op mijn nagels), maar de kleuren zijn leuk en ze zien er wel goed uit!

  Beantwoorden
 7. mireille
  21 november 2015 at 07:44 (7 jaren ago)

  Mooi hoor. Lijken wel wat op de I’M Matt Lip Fluid van Pupa. Tot straks

  Beantwoorden
 8. Roos
  21 november 2015 at 07:19 (7 jaren ago)

  Prachtige kleuren en wat staan ze je goed. Ziet er qualitatief zo mooi uit als MAC vind ik en dat voor een mooi prijsje. Hele mooie stoere look zo met de frisse oogmake up erbij. Staat super!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  21 november 2015 at 06:23 (7 jaren ago)

  Wat zijn dat prachtige kleuren die je zo goed staan!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.