MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

Inmiddels zijn denk ik overal de MUA schappen wel geรฏnstalleerd. Vandaag laat ik je van dit in Nederland nog kakelverse merk het MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette zien, een palette met 12 pastelkleurige oogschaduws. Je kunt niet om pasteltinten heen dit voorjaar, uiteraard doen ook de budgetmerken aan deze trend mee.

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

De oogschaduwpalettes van MUA bevatten 12 kleuren, zo ook dit MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette. Helaas hebben de kleuren van dit palette geen namen, gek genoeg hebben de kleuren van het Undress Me Too oogschaduwpalette die wel. Waarom? Geen idee, maar ik vind het wel jammer. Ik vind het juist altijd zo leuk als make-up mooie, toepasselijke namen heeft.

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette: lekker kleurrijk

Wat meteen opvalt als je het MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette van dichtbij bekijkt, is het feit dat het eigenlijk uit twee delen bestaat. Links zie je zes lichte, vrij naturelle kleuren. Rechts zie je duidelijk meer kleur en variatie. Ik vind de kleuren erg mooi, er zit duidelijk meer variatie en kleur in dan bijvoorbeeld het Catrice Absolute Bright palette.

Ik laat hieronder de swatches in twee delen zien: eerst de linkse zes kleuren, dan de rechtse helft van het palette.

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

Links vind je eerst twee zalmtinten, dan een middenbruine kleur, daaronder lichtgeel, een peachy kleur en een witte kleur. Op de kleur linksboven na hebben al deze kleuren een shimmertje, wat ze net wat meer pit geeft.

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

Aan de swatches zie je direct het verschil tussen wel of geen shimmer: de kleur linksboven is duidelijk minder gepigmenteerd dan de andere vijf.

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

Dan de kleuren rechts. Waar pastelkleuren meestal een koele ondertoon hebben, vind ik deze kleuren heel warm aandoen. Vooral de groene en grijze kleur vind ik erg mooi.

MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

Ook hier zie je dat de kleur met de minste shimmer (de licht lila kleur links onderin) het minst gepigmenteerd is. De overige kleuren hebben een prima pigentatie.

De oogschaduws uit het MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette hebben een zachte, licht creamy textuur en brengen prettig aan. De fall-out is minimaal, wat ik altijd toch wel een prettige bijkomstigheid vind. De houdbaarheid viel mij iets tegen, omdat ze het geen hele dag volhouden zonder te gaan creasen. Jammer, maar verder is het een leuk oogschaduwpalette van een prima kwaliteit.

Het MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette kost โ‚ฌ 5,99, je vindt het bij alle vestigingen van het Kruidvat waar MUA verkrijgbaar is.

2 Comments on MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

 1. Joli
  9 mei 2014 at 23:18 (8 jaren ago)

  Leuk palette, jammer genoeg staan mij deze kleuren niet zo.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  9 mei 2014 at 12:06 (8 jaren ago)

  Mooi palette! Het zijn niet mijn favoriete kleuren als oogschaduw maar het ziet er wel heel vrolijk uit.
  Ik ben op zoek naar het palette Dusk Till Dawn maar ik vrees dat die uit een oude collectie kwam.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.