MUA Spring Break Palette

MUA, het welbekende budgetmerk uit Engeland wat sinds vorig jaar ook bij het Kruidvat verkrijgbaar is, heeft een prachtig nieuw oogschaduwpalette uitgebracht voor de lente, het MUA Spring Break Palette. Vandaag, Tweede Paasdag, met prachtig lente-weer op komst aan het eind van de week, vond ik een mooie dag om dit palette met zachte lente-kleuren aan je te laten zien. Ik was er direct verliefd op, ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

MUA Spring Break Palette

MUA Spring Break Palette

MUA Spring Break Palette

Het MUA Spring Break Palette bevat twaalf mooie kleuren die ik schaar in de categorie “Pastel met een beetje Pit”. Het zijn niet echt bleke pastelkleuren, maar hebben net wat meer warmte en kleur in zich, zodat ze je een stralende lentelook geven.

MUA Spring Break Palette

Op de achterkant van het MUA Spring Break Palette vind je de namen van de kleuren (niet handig, want je moet dan steeds het palette omdraaien om te weten welke kleur het is) en de ingrediënten. De oogschaduwpalettes van MUA hebben geen spiegel in het deksel, en ogen en voelen goedkoop aan. De kwaliteit van de oogschaduws zelf is over het algemeen prima, en dat is uiteindelijk het belangrijkste natuurlijk.

MUA Spring Break Palette

MUA Spring Break Palette

Kijk dan, wat een heerlijke, prachtige voorjaarskleuren! Ik word er gewoon helemaal vrolijk van, en jij? Hieronder laat ik je alle kleuren van dichtbij zien, met bijbehorende swatches:

MUA Spring Break Palette

MUA Spring Break Palette

 • Refine is een matte taupe-kleur, die het minst gepigmenteerd is. Dit soort kleuren doen het heel goed als basis voor je ooglook.
 • Cherub is een rosé-gouden kleur met een heftige shimmer/glitter, waardoor het een perfecte highlighter is.
 • Amber is een mooie koperkleur met een heel intense pigmentatie. Wauw!

MUA Spring Break Palette

 • Autora (als ik het goed lees, want ik kan amper zien wat er staat) is een beige, warme highlighter.
 • Bronze Blush is een mooie bruine kleur met een shimmery finish.
 • Catacomb is een zandkleur met ook weer een shimmery finish.

MUA Spring Break Palette

MUA Spring Break Palette

 • Spearmint is een witte, koele highlighter. Dat zie je niet vaak, twee highlighters in één palette. Maar ik vind het wel fijn dat ze er een koele én een warme highlighter-kleur in hebben gedaan, zo kun je altijd kiezen welke het best bij je look past!
 • Posy is een heel mooi oudroze kleur met een prachtige shimmery finish. Eén van mijn favoriete kleuren uit het palette!
 • Sorrel is een donkerbruine kleur met een gouden glans.

MUA Spring Break Palette

 • Sea Foam is een koele, lichtblauwe kleur met een zilveren glans, I like it!
 • Gold Khaki is een heel mooie, grijsgroene kleur met een shimmery finish.
 • Damson is een paarse kleur met een gouden glans, deze vind ik ook schitterend!

Je ziet dat op de eerste kleur uit het palette na, alle kleuren een uitstekende pigmentatie hebben. Sommige kleuren zijn een beetje korrelig bij het aanbrengen, en geven daardoor wat fallout. De houdbaarheid van de oogschaduws is perfect: na een dag zit alles nog keurig op mijn oogleden, zonder te gaan creasen of ‘zweten’. Een echte budgettopper!

Met het MUA Spring Break Palette maakte ik twee verschillende looks, die ik hieronder aan je laat zien:

MUA Spring Break Palette

MUA Spring Break Palette

Voor deze look gebruikte ik in mijn binnenste ooghoek de kleur Sea Foam, op het bewegend ooglid en in de crease Gold Khaki, en in de buitenste ooghoek bracht ik Damson aan, die ik naar boven toe vervaagde. Als highlighter op het wenkbrauwbot gebruikte ik Autora. Een paars oogpotlood van Urban Decay met daaroverheen ook weer de kleur Damson, en een zwarte mascara maken het geheel af.

MUA Spring Break Palette

With the glasses 🙂

MUA Spring Break Palette

(sorry voor de bleke oogjes, een combinatie van slecht slapen en een felle lamp omdat het buiten nog donker was, doen het niet zo goed samen, hihihi!)

MUA Spring Break Palette

Voor deze look gebruikte ik de kleur Posy in de binnenste ooghoek, Catacomb op het bewegend ooglid en in de crease, en Sorrel in de buitenste ooghoek. Ook hier gebruikte ik Autora als highlighter, paars onder mijn ogen en zwart op de wimpers 🙂

MUA Spring Break Palette

(ik kijk hier wel heul zielig, maar ik ben heus blij met mijn kleurtjes hoor!)

Het MUA Spring Break Palette is op dit moment volgens mij nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar het zou wel hiernaartoe moeten komen volgens de berichten, in april. Ik kocht het palette bij de MUA webshop in Engeland, voor 4 pond.

Omdat ik het zo’n heerlijk vrolijk oogschaduwpalette vind, en ik er graag ook één van mijn lezers blij mee wil maken, bestelde ik twee exemplaren, één daarvan kun jij winnen! Wat je daarvoor moet doen: laat hieronder een reactie achter dat je meedoet. Als je het bericht deelt via Social Media, maak je een extra kans voor ieder Social Media-kanaal dat je kiest, laat dan wel in je reactie even weten waar ik je bericht(jes) kan vinden. Aanstaande zondag 12 april maak ik de winnaar bekend, je kunt meedoen tot en met 11 april a.s. Succes!

19 Comments on MUA Spring Break Palette

 1. Anita H.
  12 april 2015 at 02:00 (7 jaren ago)

  Aanvulling op vorig bericht: gedeeld via Facebook, Pinterest en Twitter.

  Beantwoorden
 2. Anita H.
  12 april 2015 at 01:59 (7 jaren ago)

  Mooi palette zeg. Ik ding graag mee (op de valreep) naar deze fijne prijs.

  Beantwoorden
 3. sandra
  11 april 2015 at 21:35 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige kleuren, lekker lente. Vooral sea foam vind ik erg mooi. Ik heb het gedeeld op twitter (@xsajo)

  Beantwoorden
 4. Jacqueline
  11 april 2015 at 18:46 (7 jaren ago)

  O ja, en ook gedeeld via Google+

  Beantwoorden
 5. Jacqueline
  11 april 2015 at 18:44 (7 jaren ago)

  Mooie kleuren. Leuke winactie. Ik heb t gedeeld via twitter en facebook.

  Beantwoorden
 6. Barbara Beun
  11 april 2015 at 18:38 (7 jaren ago)

  Natuurlijk doe ik ook mee, prachtige kleuren en gedeeld op facebook en twitter

  Beantwoorden
 7. tieny
  9 april 2015 at 11:28 (7 jaren ago)

  Wowwwww wat een mooie warme, zachte, en toch kleurige tinten. Ik ben wel uit een wat ouder bouwjaar 1955, maar gebruik nog steeds make up.. en deze zijn gewoon schitterend.

  Beantwoorden
 8. Jori
  8 april 2015 at 21:24 (7 jaren ago)

  Ik heb dit artikel even gemist geloof ik.Je hebt er weer mooie looks mee gemaakt.Ik deel je bericht via fb en Twitter.

  Beantwoorden
 9. Angelique van Vliet
  8 april 2015 at 21:12 (7 jaren ago)

  Wat een prachtig palette, precies de kleuren die ik graag gebruik. Je hebt ook twee prachtige looks gemaakt!
  Ik zal hem ook delen via facebook

  Beantwoorden
 10. Deb
  7 april 2015 at 19:56 (7 jaren ago)

  Mooie look! Het paarse oogpotlood maakt je look af en vind ik een mooi detail.

  Beantwoorden
 11. Krista
  7 april 2015 at 19:45 (7 jaren ago)

  Wouw, wat weer een prachtig palette (en mooie looks trouwens!) Ik doe graag mee hoor, en ik deel hem natuurlijk op Twitter! Je weet waar je me kunt vinden 😉

  Groetjes Krista

  Beantwoorden
 12. Miranda Aerts
  6 april 2015 at 21:05 (7 jaren ago)

  Mooi palette, volgens mij heb ik hem bij ons Kruidvat filiaal zien liggen.
  Ik doe niet mee voor de actie, ik heb pas zelf een nieuw palette aangeschaft en zit nog goed in de oogschaduw kleuren 🙂

  Beantwoorden
 13. Mariëlle
  6 april 2015 at 20:16 (7 jaren ago)

  Ik vind het zeker een mooi palette, maar deze kleuren gebruik ik eigenlijk bijna niet!

  Beantwoorden
 14. sakura
  6 april 2015 at 18:24 (7 jaren ago)

  leuk! zie nu pas dat het een winactie is, was wel onder de indruk van het palette. ik deel t op twitter : gridje

  Beantwoorden
 15. Babs
  6 april 2015 at 16:52 (7 jaren ago)

  Mooie kleuren, inderdaad met een beetje pit. Soms zijn pastelkleuren te zacht, zodat je ze nauwelijks ziet. Amber en Damson vind ik ook erg mooi staan.
  Ik doe graag mee.
  Las het toevallig op Twitter, zal hem daar delen!@babscosmetics

  Beantwoorden
 16. Hennie
  6 april 2015 at 16:33 (7 jaren ago)

  Mooi palette met bruikbare kleuren. Lekker neutraal. Ik doe graag mee! Ook via twitter. (tutje_nl)

  Beantwoorden
 17. wojis
  6 april 2015 at 14:50 (7 jaren ago)

  Mooi mooi mooi, vind het meest rechtse deel mooi. Die zes kleuren zijn echt super. Mooie frisse look, leuk die lichte kleuren voor de lente. Ik wacht nog een paar dagen.

  Beantwoorden
 18. margriet kuper
  6 april 2015 at 14:28 (7 jaren ago)

  ooh dit is een pallet wat nog op mijn lijstje stond dus ik doe graag mee. je hebt er een mooie look mee gemaakt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.