Multi-color oogschaduw van Mylène: geswatched en een FOTD

Al een aantal jaren kom ik regelmatig op de homeparties van Mylène, een Belgisch familiebedrijf wat al sinds 1965 bestaat. Het begon als cosmeticabedrijf, maar al 7 jaar na de oprichting wordt de afdeling Home & Interieur opgericht, gespecialiseerd in schoonmaak- en onderhoudsproducten, basisondergoed en bad- en keukenlinnen. In 1989 volgt de derde afdeling City & Home Wear, deze bestaat inmiddels niet meer als afdeling op zich, maar is deels ondergebracht onder Home & Interieur.

Mylene Multi-color oogschaduw

Al die jaren is Mylène vast blijven houden aan het concept van homeparties: een Mylène consulent(e) presenteert de producten van één van de twee afdelingen bij je thuis, en jij en je vriend(inn)en krijgen volop de gelegenheid om alle spulletjes uit te proberen, terwijl je gezellig kunt kletsen en koffie en/of thee kunt drinken met elkaar.

Mylène Multi-color oogschaduw

Tijdens de laatste cosmetica-party zag ik de nieuwste oogschaduw, de Multi-color nr. 73. Ik was er meteen verliefd op, en heb hem eerst een paar weken op mijn kast laten liggen, omdat ik het zó zonde vond om hem te gaan gebruiken. Maar ja, dat is niet waarom je een oogschaduw koopt natuurlijk, tijd om ermee aan de slag te gaan!

Mylène oogschaduw multi-color

Zoals je ziet, bestaat de oogschaduw uit verschillende tinten: antraciet, zilvergrijs , zilver en goud. Afhankelijk van welk deel van de oogshaduw je gebruikt, krijg je een donkere of lichtere tint grijs. Je kunt er dan ook een mooie Smokey Eye mee maken. Ik koos echter voor een wat neutralere look. Je ziet in de swatch hierboven wel de diverse tinten grijs van links naar rechts.

Mylène mutli-color oogschaduw

Voor deze look gebruikte ik de Mylène Multi-color oogschaduw nr. 73 op mijn gehele ooglid, met uitzondering van de binnenste hoek. Daar gebruikte ik de kleur “Pamper” uit het Oh so Special palette van Sleek (linksonder). Boven mijn ooglid, tot aan mijn wenkbrauwbot gebruikte ik de kleur “Organza” uit hetzelfde palette (bovenste rij, tweede van links).

Mylène multi-color oogschaduw

Boven mijn wimperrand gebruikte ik de Catrice Liquid Liner 010 Dating Joe Black, onder mijn oog het zwarte eyeliner-potlood van Eyeko, met in de binnenste hoek een klein stukje Superlooks Lip & Eye liner pencil in de kleur 02 (zilver). De mascara die ik gebruikte is de Shocking mascara van Yves Saint Laurent.

Mylene multi-color oogschaduw

Als basis (dit is eigenlijk de basis die ik altijd gebruik) gebruikte ik: eerst Pre make-up (ook van Mylène), een primer. Daaroverheen de Nude Magique BB cream van L’Oréal, en de Prime and Fine translucent loose powder van Catrice. Als oogschaduwbasis gebruik ik (naar volle tevredenheid) de Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay. Onder mijn ogen gebruik ik altijd een beetje Feeling Younger tint van Lush (helaas kan zelfs die geen paar overvolle werkweken wegwerken, zoals op bovenstaande foto te zien is 😉 ). Sinds kort gebruik ik op mijn jukbeenderen en slapen een beetje Fantasia highlighter van Essence.

Mylene multi-color oogschaduw

De blush die ik gebruikte voor deze look, is die uit de Fabulously Festive Face Kit Wintercool uit de MAC Holiday collectie van 2011. Tenslotte op mijn lippen een beetje lipgloss van Lookx, nummer 16. Deze zat een tijdje geleden in één van de boxen (ik weet niet meer precies welke).

Mylène multi-color oogschaduw

Deze Multi-color oogschaduw van Mylène kost € 9,65, de inhoud is 2 gram.

Ken jij het merk Mylène? Of ga je wel eens naar homeparties van een ander merk?

 

 

 

7 Comments on Multi-color oogschaduw van Mylène: geswatched en een FOTD

 1. Kelly
  17 december 2012 at 20:25 (10 jaren ago)

  Mooi!
  Ik heb er zelf ook een, een soort nude-goud achtig kleurtje, heel mooi 🙂

  Beantwoorden
 2. Vera
  16 december 2012 at 21:08 (10 jaren ago)

  Ik heb el eens gehoord van Mylène, maar ben er nog nooit geweest. Lijkt me wel een keertje leuk!

  Beantwoorden
 3. ellen van aalst
  16 december 2012 at 18:42 (10 jaren ago)

  jaren geleden dat ik daar ben geweest, bij zo’n party!
  hebben ze die oogschaduw ook in bruintinten?

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 december 2012 at 18:54 (10 jaren ago)

   Even uit mijn hoofd gezegd, hebben ze hem in blauwtinten, bruintinten en nu dus in grijstinten (50). Zal ik het je laten weten als ik weer een party heb?

   Beantwoorden
 4. Jori
  16 december 2012 at 18:41 (10 jaren ago)

  Natasja, ik kan wel wat make-up advies gebruiken van jou,wat kun jij je ogen mooi opmaken…. Misschien een leuke “bezigheid” voor in Frankijk 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 december 2012 at 18:54 (10 jaren ago)

   Ja, nemen we gewoon onze hele make-up collectie mee! Leuk!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.