My new bag van My New Bag

Vanavond heb ik een feestje. Een feestje met de dresscode “cocktail”. Wie mij op Facebook en/of Twitter volgt, weet dat vanaf het moment dat de uitnodiging op de deurmat viel, ik druk bezig ben geweest om mijn outfit bij elkaar te zoeken. Ik heb hier geloof ik 6 verschillende jurkjes thuis gehad, en 7 paar schoenen, waarvan 1 paar zo ontzettend mooi was, maar onmogelijk om op te lopen. Toen ik uiteindelijk geslaagd was, bedacht ik me donderdag opeens: “Een tas! Ik heb geen bijpassende tas!”. Natuurlijk heb ik mijn Desigual tas, die prachtig is, maar bij een sjieke outfit is zo’n hutkoffer toch iets minder geschikt natuurlijk, nog afgezien van het feit dat de kleuren niet matchen. En dus kwam ik (via Facebook) terecht op de website van My New Bag…

My New Bag

My New Bag

My new bag van My New Bag

Mijn outfit bestaat uit een zwart jurkje van Top Vintage (voor de nieuwsgierigen onder jullie: model 50s Dolores Doll swing dress black) met daarop een zwart-witte polkadot riem van Succubus en een lichtblauw vestje, of zoals dat heet: een cardigan (model 50s Paloma Cardigan in Sky Blue van Bunny). Niet helemaal 100% Cocktail, maar feestelijk was ook feestelijk genoeg, en dit zijn kleren die ik naderhand ook nog weleens aankan. De schoenen die ik uiteindelijk erbij kocht, zijn van Clarks. Nou, daarmee kan ik best voor de dag komen, toch?

My New Bag

My New Bag

En toen: de tas. Ik kwam er dus achter dat ik géén zwarte tas heb, dat kan natuurlijk sowieso niet. Dus ging ik op zoek naar een mooie, leuke nieuwe tas in de kleur zwart. Ik volg My New Bag al een tijdje op Facebook, en had daar al vaak mooie tassen voorbij zien komen. Ik nam een kijkje op de website, en kwam al snel bij model Emma uit. Deze is verkrijgbaar in heel verschillende kleuren, eigenlijk kun je bij iedere outfit wel een andere Emma krijgen 🙂

My New Bag

Omdat zwart alleen ook maar zo zwart is, koos ik voor de variant in zwart met wit. Staat ook zo leuk bij Benthe, hihihi! (dat is natuurlijk een grapje he?) Maar hij staat wel heel leuk in combinatie met de polkadot riem denk ik! Emma is van echt leder, het is een nette, maar tegelijkertijd ook leuke tas, zodat ik hem bij veel gelegenheden kan meenemen. En ook niet onbelangrijk: hij is groot genoeg voor al mijn spulletjes die ik wil/moet meenemen!

My New Bag

Alle details van de tas zijn goudkleurig, aan de onderkant vind je bijvoorbeeld gouden dopjes, die ervoor zorgen dat de tas niet vies wordt als je hem op de grond zet.

My New Bag

My New Bag

De tas heeft geen rits, maar is te openen door de twee ‘lintjes’ van leer die om het slotje zitten, los te halen en uit de haakjes te liften die links en rechts zitten. Deze zitten aan de zijkanten door de tas geregen, waardoor ze de bovenkant netjes bij elkaar houden. Eenmaal open, zie je pas hoe groot de inhoud van de tas is.

My New Bag

My New Bag

Als je even geen zin hebt om de tas helemaal af te sluiten (en er is geen kans op zakkenrollers), kun je de bovenkant ook gewoon dicht ’trekken’ en de flap eroverheen doen.

My New Bag

My New Bag

Aan de binnenkant zit aan de ene kant een vrij diep vakje met rits, aan de ander kant zit een klein vakje waar niet zo heel veel inpast, verder dan een pasje of een parkeerkaartje (wat dan wel weer heel handig is, zo heb je je kaartje zo voor het grijpen) komt het niet.

My New Bag

Of je visitekaartjes, ook handig als je die in één beweging uit je tas kunt trekken!

De Emma it-bag (helaas op dit moment in zwart-wit uitverkocht, maar er is nog volop keuze in andere kleuren) is verkrijgbaar bij My New Bag, hij kost € 79,95. Als je bij My New Bag voor 21.30 uur (!) bestelt, heb je je nieuwe tas al de volgende dag in huis. Reuze handig voor last-minute tas-stress zoals ik had 😉

Heb jij een zwarte tas? Wat voor model?

9 Comments on My new bag van My New Bag

 1. Bertine
  12 oktober 2014 at 20:10 (8 jaren ago)

  ja die tas is echt geweldig! ik heb m in het zilver, maar deze zwarte is een stuk chiquer! kun je prima meenemen naar het feestje. ik zag je outfit al op instagram: je ziet er mooi uit!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  12 oktober 2014 at 10:26 (8 jaren ago)

  Geniet van de party vanavond heb je wel verdiend na zo’n week. En je zult zeker goed voor de dag komen met deze outfit.

  Beantwoorden
 3. Sonja
  12 oktober 2014 at 09:20 (8 jaren ago)

  Prachtige tas! En vind je pumps ook supertof!

  Beantwoorden
 4. jori
  12 oktober 2014 at 08:56 (8 jaren ago)

  Mooi zeg….maak je nog een kiekje als je vanavond vertrekt?Heel veel plezier vanavond 🙂

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  12 oktober 2014 at 08:50 (8 jaren ago)

  De tas is super, past helemaal bij je feest-outfit!
  En, hoe was de Party?

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 oktober 2014 at 08:55 (8 jaren ago)

   Die is vanavond 😉

   Beantwoorden
 6. Bianca
  12 oktober 2014 at 08:39 (8 jaren ago)

  Een hele mooie nette tas! Heb zelf ook een zwarte tas die ik bijna altijd wel gebruik omdat het zo makkelijk te combineren is x

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  12 oktober 2014 at 06:59 (8 jaren ago)

  Wat een mooie dress en dan is het in het inderdaad zo handig om een mooie bijpassende tas te hebben 😉
  Prachtige schoenen.
  Leuk zo een party.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.