My Payot Brume Eclat verzorgende gezichtsspray

Sinds een aantal maanden is een gezichtsspray onmisbaar in mijn dagelijkse gezichtsverzorging en mijn make-up routine. Doorgaans gebruikte ik daar een ‘gewone’ waterspray voor, maar sinds een paar weken heb ik een hele luxe versie in gebruik: My Payot Brume Eclat. Inmiddels wil ik geloof ik niet anders meer, en ik vertel je in dit artikel waarom!

My Payot Brume Eclat

My Payot Brume Eclat: niet zomaar een spraytje!

My Payot Brume Eclat is onderdeel van de My Payot lijn, een lijn speciaal bestemd voor de gestresste en vermoeide huid. De producten geven de huid letterlijk een boost met o.a. superfruit en hyaluronzuur, en zorgen er voor dat de huid haar vitaliteit en frisse uitstraling weer terug krijgt.

My Payot Brume Eclat

My Payot Brume Eclat is op verschillende manieren te gebruiken: vóór het aanbrengen van de dag- of nachtcrème om de huid extra te stimuleren, en ervoor te zorgen dat de werkzame stoffen uit de crème extra goed door de huid worden opgenomen. Vóór het aanbrengen van een masker, voor een extra boost aan je huid. Na het aanbrengen van je make-up, om deze te fixeren. Of gewoon tussendoor, gedurende de dag, om je huid letterlijk en figuurlijk een oppepper te geven, wat zeker in de warme zomermaanden of als je lang in een erg droge ruimte bent (zoals bijvoorbeeld het vliegtuig) erg welkom is. Ik gebruik de gezichtsspray vooral onder een masker, en na het aanbrengen van mijn make-up.

My Payot Brume Eclat

Hierboven vertelde ik al dat My Payot Brume Eclat een hele luxe gezichtsspray is, en dat is aan de ingrediënten ook wel te zien, hij zit bomvol goeds voor mijn huid. Glycerine, Castorolie (is rijk aan omega 9, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt de elasticiteit van de huid te herstellen, Hyaluronzuur (houdt het vocht in de huid vast en speelt een belangrijke rol bij het behoud van de elasticiteit van de huid), extract van Acai bessen (intens hydraterend dankzij omega-vetzuren, antioxidanten beschermen het bindweefsel van de huid), extract van Goji-bessen (zuivert de huid, verzorgt haar en beschermt tegen huidveroudering), extract van Gouden Kamille (helpt de huid gehydrateerd te houden en herstelt de beschadigde huid), en nog enkele ingrediënten die ervoor zorgen dat het vocht in de huid wordt vastgehouden. En dat allemaal met een simpel spraytje! Er zit overigens ook parfum in de spray (dit kan – met de nadruk op kán – uitdrogend werken op de huid), deze staat halverwege de ingrediëntenlijst.

My Payot Brume Eclat

Het mooie van My Payot Brume Eclat vind ik, dat deze extra stap in mijn gezichtsverzorging eigenlijk nauwelijks een stap te noemen is. Het enige wat ik hoef te doen, is de spray even (op een afstand van ongeveer 15 cm) over mijn gezicht te sprayen en klaar! Wanneer ik Brume Eclat onder een gezichtsmasker of een -crème gebruik, ga ik direct daarna door met het aanbrengen hiervan. Als ik de spray gebruik om mijn make-up te fixeren, doe ik dat na het aanbrengen van concealer, foundation, gezichtspoeder en bronzer, en terwijl de spray even opdroogt, ga ik verder met het stylen van mijn wenkbrauwen en daarna mijn oogschaduw. Het kost geen extra tijd of moeite.

Direct na het aanbrengen voel ik al de verfrissende werking van Brume Eclat, wat nog eens versterkt wordt door de heerlijke, fris fruitige geur. Maar ook op de langere termijn merk ik het effect: mijn huid voelt gehydrateerder en ziet er gewoon net even iets frisser en stralender uit, en dat is iets wat je zo aan het eind van de winter prima kunt gebruiken! Als fixeerspray voor mijn make-up werkt hij uitstekend, nog beter dan een gewone waterspray. Ik geloof dat ik wel kan zeggen dat ik er een favoriet product bij heb!

My Payot Brume Eclat kost ca. 19 euro en is bij diverse schoonheidssalons en webshops verkrijgbaar. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

10 Comments on My Payot Brume Eclat verzorgende gezichtsspray

 1. Evelien
  26 maart 2016 at 10:11 (6 jaren ago)

  Oh my, die klinkt wel erg goed! En de prijs valt nog best mee. Ik zet ‘m op m’n wishlist! Vind de ingrëdienten er top uit zien overigens, behalve het parfum dan, maar daar reageer ik gelukkig nooit echt op 🙂

  Beantwoorden
 2. Yvonne
  24 maart 2016 at 15:52 (6 jaren ago)

  Dit wil ik zeker eens proberen, klinkt echt heel fijn.

  Beantwoorden
 3. Marieke
  23 maart 2016 at 23:35 (6 jaren ago)

  Klinkt heerlijk zeg! De prijs valt me eerlijk gezegd reuze mee

  Beantwoorden
 4. Annette
  23 maart 2016 at 14:47 (6 jaren ago)

  Heerlijk, ik houd van gezichtsspray.

  Beantwoorden
 5. manon
  23 maart 2016 at 13:23 (6 jaren ago)

  Ik gebruik echt nooit een gezichtsspray, klinkt wel erg fijn!

  Beantwoorden
 6. jeapiebel
  23 maart 2016 at 10:17 (6 jaren ago)

  Ik gebruik ook graag tegenwoordig een gezichtsspray..heerlijk. Al de ingrediënten zoals Hyaluronzuur, extract van Acai bessen, Goji-bessen en nog veel meer dat klinkt echt belovend. Zo te lezen lijkt het mij een heerlijke product.

  Beantwoorden
 7. Natascha
  23 maart 2016 at 07:46 (6 jaren ago)

  Wat lijkt me dit een heerlijk luxe product voor in de zomer zeg! Vorig jaar gebruikte ik een variant van Vichy, ook heerlijk!

  Beantwoorden
 8. Debbie
  23 maart 2016 at 07:40 (6 jaren ago)

  Klinkt goed! Hoe lang doe je met zo’n busje? Ik gebruik zelf een fixeerspray van Mac, dat voelt en ruikt ook al zo lekker. En die van jou heeft dan ook nog allerlei verzorgende eigenschappen. Prijs valt me nog mee, voor een merk als Payot.

  Beantwoorden
 9. Mireille Mommers
  23 maart 2016 at 07:21 (6 jaren ago)

  Heerlijk product. Ook ik heb deze aan mijn dagelijkse routine toegevoegd. En gebruik deze ook graag even tussendoor. Payot is mijn nieuwe verslaving kun je wel zeggen.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  23 maart 2016 at 06:54 (6 jaren ago)

  Dit merk ken ik niet!
  Zo een goed en uitgebreid artikel!
  Nu overweeg ik het ook te kopen…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.