My Payot Jour: voor een stralende, relaxte huid

Wie herkent dit? Een drukke baan, gezin (of dat nu groot of klein is) en huishouden die aandacht vragen, en daarnaast ook nog een sociaal leven wat wekelijks de nodige tijd opslurpt. Het gevolg: een vermoeide huid, die duidelijk laat zien dat je eigenlijk wat rust en regelmaat in je leven te kort komt. Die rust en regelmaat kan ik je niet geven, maar ik heb wel een enorm fijn product gevonden wat je in ieder geval eruit laat zien alsof je alles onder controle hebt: My Payot Jour.

My Payot Jour

My Payot Jour

De My Payot lijn werd speciaal ontwikkeld voor de gestresste, vermoeide huid, om haar weer fris, stralend en egaal te maken. My Payot Jour is zoals de naam al aangeeft, de dagcrème binnen deze lijn. ‘Superfruit’-extracten en extra vitamine B5 geven haar extra hydratatie en verzorging, waardoor de huid weer opfrist en opfleurt. That’s what we women want!

My Payot Jour

De ingrediëntenlijst van My Payot Jour is behoorlijk indrukwekkend. De belangrijkste natuurlijke werkzame stoffen zijn sheabutter, extract van goji bessen (vertragen de natuurlijke veroudering van de huid), extract van acai bessen (geven de huid een gezonde gloed), Malachiet extract (een heel kostbaar ingrediënt, werkt als buitengewoon actieve antioxidant) en rodochrosite extract (helpt de tekenen van huidveroudering bestrijden, beschermt tegen UVA straling, en helpt bij de aanmaak van collageen). Het zou een te lang en te technisch verhaal worden als ik alle ingrediënten langs zou gaan, daarom heb ik de eerste tien ingrediënten van de lijst gecheckt in de Cosmetic Ingredient Dictionary van Paula’s Choice, die vind ik voor dit soort producten altijd een mooie leidraad. Al deze ingrediënten krijgen van Paula de kwalificiatie ‘Good’ of zelfs ‘Best’, dat zit wel goed dus!

My Payot Jour

Als je het doosje van My Payot Jour opendoet, is het net alsof er een warm zonnetje je tegemoet schijnt. Ik word echt al vrolijk van alleen de verpakking!

My Payot Jour

Ik vind de potjes van Payot erg mooi, met hun ranke, getailleerde vorm. My Payot Jour zit in een glazen potje met oranje deksel, iedere lijn binnen het assortiment van Payot heeft zijn eigen kleur of kleurencombinatie. Zo kun je de producten lekker makkelijk herkennen.

My Payot Jour

Onder het oranje kunststof deksel ligt nog een extra beschermkapje. Zelfs dit ziet er mooi uit, Payot besteedt veel aandacht aan het uiterlijk van haar producten. En dat vind ik volkomen terecht, deze mooie producten verdienen gewoon een mooi jasje! 🙂

My Payot Jour

De textuur van My Payot Jour is romig maar niet te dik, en bij het aanbrengen smelt de crème als het ware op mijn huid. Tijdens en na het inmasseren voelt de crème juist heel licht en aangenaam op mijn huid, het is een heel bijzondere textuur.

My Payot Jour

Ook de geur van My Payot Jour is bijzonder: fruitig en romig tegelijk. In gebruik is het een erg fijne en mooie crème, die bovendien voor mijn make-up een uitstekende basis is.

My Payot Jour geeft mijn huid direct al een oppepper: ze voelt verzorgd, fris en gevoed aan. Gedurende de periode dat ik de crème getest heb, waren er zowel koude dagen (zeker de ochtenden), maar ook wat warmere lentedagen, en eigenlijk heb ik de crème op alle dagen als prima verzorgend ervaren, ik had geen last van een trekkerig gevoel op de wat koudere dagen of een ’te vol’ gevoel op de warmere dagen. De crème is dan ook geschikt voor alle huidtypes.

Na een paar weken zie ik dat mijn huid er ook frisser uitziet, het vale (ontstaan door een combinatie van de wintermaanden gecombineerd met mijn voortdurende vermoeidheid) is een stuk minder geworden. Het is niet dat ik er opeens tien jaar jonger uitzie, maar ik zie wel dat mijn huid minder grauw ziet en minder ’tekent’. Ik vind het een erg mooi product, wat veel goeds doet voor mijn huid!

My Payot Jour

My Payot Jour is verkrijgbaar bij diverse schoonheidssalons en webshops, klik hier voor een overzicht van de verkooppunten.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on My Payot Jour: voor een stralende, relaxte huid

 1. Renée
  16 april 2016 at 15:54 (6 jaren ago)

  Lijkt me een fijne crème.

  Beantwoorden
 2. manon
  13 april 2016 at 15:03 (6 jaren ago)

  Een relaxte huid heb ik op dit moment wel nodig. Klinkt goed.

  Beantwoorden
 3. jeapiebel
  13 april 2016 at 09:38 (6 jaren ago)

  Een vermoeide huid die heb ik nog in de spiegel gezien vanochtend. 😉 Het lijkt mij een fijn product om eens uit te proberen.

  Beantwoorden
 4. Mireille Mommers
  13 april 2016 at 07:27 (6 jaren ago)

  Een heerlijke lijn producten MY Payot en ik kan er over meepraten nu ik deze mooie lijn aan mijn assortiment heb toegevoegd.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  13 april 2016 at 06:46 (6 jaren ago)

  Wat een fijne review!
  Ik kan dit erg goed gebruiken ben de laatste tijd erg moe en de huid van mijn gezicht is super grauw.
  Ik voel me zo bleek….
  Het loont wel even de moeite om de prijs te checken op het internet.
  Want dat verschilt nogal.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.