My Payot Sleeping Pack: Bye bye vermoeide huid!

Ons drukke leven vraagt veel van ons. Niet alleen geestelijk en lichamelijk, maar ook onze huid heeft het door het ‘druk zijn’ soms zwaarder te verduren dan eigenlijk goed is. En hoewel ik blij ben dat ik het altijd druk heb (want dan slaap ik tenminste goed ’s nachts), is het aan mijn huid weleens af te zien dat ik misschien een beetje té veel hooi op mijn vork neem, zo af en toe. My Payot Sleeping Pack helpt je huid om haar energie en vitaliteit weer terug te krijgen, ik vertel je er wat meer over!

My Payot Sleeping Pack

My Payot Sleeping Pack

My Payot Sleeping Pack is een nachtmasker, wat je gebruikt in plaats van je nachtcrème. Dit soort producten zijn de laatste tijd enorm populair, en ik snap wel waarom. Een nachtmasker kost maar amper meer tijd (waarvan we toch al te weinig hebben in een dag) en heeft een lange inwerkperiode, waardoor de ingrediënten optimaal hun werk kunnen doen. Bij mij is het in ieder geval een favoriet product in mijn gezichtsverzorgingsroutine!

My Payot Sleeping Pack

Ingrediënten

My Payot Sleeping Pack bevat een aantal actieve bestanddelen. Stimulerend superfruit zoals Açaí en Goji bes-extract voedt, beschermt, vitaliseert en ontgift de huid. Hyaluronzuur voedt de huid en houdt het vocht in de huid vast. Zijdeboomextract vitaliseert de huid, verlevendigt de teint, en verbetert de kwaliteit van de huid. Wat ik wel een beetje jammer vind, is het feit dat deze ontzettend mooie ingrediënten vooraf gegaan worden door mindere ingrediënten zoals verschillende soorten dimethicone en parfum. Op zich heb ik geen problemen met deze ingrediënten (mits mijn huid niet reageert op de dimethicone), maar ik had liever gezien dat de actieve bestanddelen vóór de andere ingrediënten hadden gestaan. Desondanks zien de ingrediënten er verder prima uit.

My Payot Sleeping Pack

De oranje tube ziet er lekker vrolijk uit, alleen daar krijg ik al energie van. De verschillende lijnen van Payot herken je aan de kleur van de verpakking, de My Payot-lijn heeft een oranje kleur.

My Payot Sleeping Pack

Textuur, geur en werking

My Payot Sleeping Pack heeft een textuur die tussen een gel en een crème in zit. Hij voelt fris, maar ook verzorgend aan op mijn huid bij het aanbrengen. Je gebruikt het nachtmasker twee tot drie keer per week (of indien gewenst, bij extreme vermoeidheid) in plaats van je nachtcrème. Je brengt My Payot Sleeping Pack in een dunne laag aan op een gereinigde huid, net zoals je met je nachtcrème doet. Het masker mag de hele nacht zijn werk doen, de volgende ochtend reinig je gewoon je huid zoals je elke ochtend doet (toch?).

Het nachtmasker heeft een fruitige, opwekkende geur die niet al te overheersend is. Ik ruik het eigenlijk alleen bij het aanbrengen, eenmaal ingetrokken is de geur zo goed als verdwenen. Het masker trekt vrij snel in, je hoeft dus niet bang te zijn dat je aan je hoofdkussen vastplakt (tenzij je te veel gebruikt, maar dat is logisch).

My Payot Sleeping Pack

Wat ik ’s ochtends vooral constateer, is dat mijn huid meer ontspannen oogt en (bij regelmatig gebruik) dat de dofheid die mijn huid vertoont op te drukke dagen, plaats heeft gemaakt voor haar natuurlijke glow. En dat allemaal terwijl ik lekker lig te slapen, ik houd van dit soort producten!

My Payot Sleeping Pack kost € 29,00 voor 50 ml, doordat je maar een dunne laag van het product hoeft aan te brengen, kun je hier wel even mee vooruit. De producten van Payot zijn verkrijgbaar via diverse schoonheidssalons, klik hier voor een overzicht. Online vind je de producten onder andere bij Douglas. Ik heb dit product ontvangen voor een review.

6 Comments on My Payot Sleeping Pack: Bye bye vermoeide huid!

 1. Evelien
  8 september 2016 at 15:36 (6 jaren ago)

  Wat klinkt dit product goed zeg! Ik moet echt eens iets aanschaffen van Payot!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  8 september 2016 at 05:21 (6 jaren ago)

  Fijn om hier dmv deze post kennis te kunnen maken met dit product.
  Ik ken het het helemaal niet.
  Duidelijke review.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  7 september 2016 at 18:46 (6 jaren ago)

  Ik ben dol op nachtmaskers, deze klinkt heerlijk! 🙂

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  7 september 2016 at 18:36 (6 jaren ago)

  Dit klinkt weer heerlijk hoor! Hoe maak jij eigenlijk een keuze uit al die heerlijke producten die je hebt hihi?

  Beantwoorden
 5. Mireille
  7 september 2016 at 15:39 (6 jaren ago)

  Heerlijk nieuw productje van Payot
  Ik gebruik het ook regelmatig

  Beantwoorden
 6. Melike
  7 september 2016 at 14:35 (6 jaren ago)

  Ik hou ook van dit soort producten! Ik wil eigenlijk heel graag een serum zoals die van Estee Lauder maar goed, die is net iets boven budget. Dit lijkt me ook erg fijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.