Mylene Crazy Daizy lichaamsverzorging

Mylene heeft een aantal producten in haar assortiment, die zo goed zijn, dat ze al tientallen jaren meegaan, sommigen zelfs vanaf het allereerste begin. Maar gelukkig (want het blijft tenslotte ook gewoon leuk om regelmatig wat nieuws te proberen) brengen ze van tijd tot tijd ook geheel nieuwe producten uit, zoals recent de Mylene Crazy Daizy lijn.

Mylene Crazy Daizy

Mylene Crazy Daizy

De Mylene Crazy Daizy collectie bestaat uit drie verzorgingsproducten: een body crumble, een shower mousse en een body yoghurt. Bijzonder is het feit, dat de producten allemaal een andere geur hebben, maar toch uitstekend in combinatie met elkaar te gebruiken zijn.

Mylene Crazy Daizy shower mousse

Mylene Crazy Daizy shower mousse

Mylene Crazy Daizy shower mousse

Het eerste product uit deze nieuwe lijn is de Mylene Crazy Daizy shower mousse. Producten als deze zijn de afgelopen tijd enorm populair geworden, in navolging van de Rituals foaming shower gel sensation. Volgens de verpakking bevat de shower mousse hydraterende componenten die uitdroging van de huid helpen voorkomen. De geur is fris-zoet: een mix van mandarijn, mango en caramel. Een lekkere geur om de dag mee te beginnen!

Mylene Crazy Daizy shower mousse

Mylene Crazy Daizy shower mousse

De shower mousse zit in een geheel kunststof verpakking, bij de vorming van het schuim komt geen drijfgas aan te pas. De in de pompflacon nog vloeibare substantie komt door het ingenieuze pompsysteem als schuim naar buiten. Het schuim is zacht, maar wel een beetje ‘slap’, het slaat al snel dood bij gebruik. De substantie blijft dan zacht aanvoelen op mijn huid, en droogt deze inderdaad niet uit, maar ik mis een beetje het rijke gevoel wat ik bij de shower foam van Rituals heb.

Mylene Crazy Daizy shower mousse kost € 10,95 voor 150 ml.

Mylene Crazy Daizy body crumble

Mylene Crazy Daizy body crumble

Mylene Crazy Daizy body crumble

Mylene Crazy Daizy body crumble is een milde body-scrub op basis van fijngemalen jojoba-zaad met verzorgende ingrediënten als macademia-olie, zoete amandelolie, rozemarijn-extract en vitamine E. De body crumble heeft een lekker zoete geur van ylang ylang, musk, honing en rozen.

Mylene Crazy Daizy

Mylene Crazy Daizy body crumble

De body crumble heeft een crème textuur, waardoor deze heel zacht is voor de huid, ook tijdens het scrubben. Persoonlijk vind ik de scrub iets te mild, hij mag van mij best wat pittiger zijn. Daarentegen maakt dit de body crumble wel uitstekend geschikt voor de gevoelige huid.

Mylene Crazy Daizy body crumble kost € 12,90 voor 150 ml.

Mylene Crazy Daizy body yoghurt

Mylene Crazy Daizy body yoghurt

Mylene Crazy Daizy body yoghurt

Mijn absolute favoriet uit de Crazy Daizy lijn is de body yoghurt, een heel zachte body crème met een dunne textuur, die daardoor heel makkelijk uitsmeert en lekker snel in de huid trekt, zonder een laagje achter te laten. Dit is mijn vriend deze zomer! De body yoghurt heeft een hemelse, zacht-zoete geur van rode vruchten, vanille en musk.

Mylene Crazy Daizy body yoghurt

Mylene Crazy Daizy

Mylene Crazy Daizy body yoghurt bevat onder andere ‘Amorphophallus Konjac Root Extract’, dit is wortel-extract van de Konjak-plant, die van nature voorkomt in China, Japan en Indonesië. Het wortel-extract is een uitstekende moisturizer en verzacht de huid. Ondanks de dunne textuur verzorgt de body yoghurt mijn huid prima, ze voelt zacht en verzorgd aan.

Mylene Crazy Daizy body yoghurt kost € 12,90 voor 150 gram.

Ondanks de paar kleine minpuntjes die ik bij de shower mousse en de body crumble ervaar, vind ik dat Mylene met de Crazy Daizy lijn een paar heel mooie producten op de markt heeft gebracht. Van mij mogen ze vaker dit soort moves maken!

3 Comments on Mylene Crazy Daizy lichaamsverzorging

 1. susan
  2 juli 2014 at 08:19 (8 jaren ago)

  Zelf werk ik al 35 jaar bij Mylene als consulentein de omgeving van Sittard… Al jaren lang hebben we geweldige produkten en inderdaad steeds weer iets nieuws in onze collectie… Deze keer is het wauwwwwwwww zo’n heerlijk ruikende frisse produkten : TOPPIE…

  Groetjes Susan

  Beantwoorden
 2. Wojis
  25 mei 2014 at 21:56 (8 jaren ago)

  Klint lekker allemaal, die body yoghurt helemaal, wat een leuke producten, zien er ook super leuk uit en de namen zijn fantastisch. Ik kan ze bijna ruiken hier. Ik zou voor die yoghurt gaan eerst, misschien toch maar weer eens naar een party.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  25 mei 2014 at 09:21 (8 jaren ago)

  Klinken heerlijk. Misschien iets voor op mijn vakantie. Dan ga ik nl. altijd vreemd. Mag ik van mezelf een keer een ander merk voor mijn body gebruiken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.