Mylène Eye Rescue

Mylène heeft een innovatieve anti-aging collectie voor vrouwen van alle leeftijden. Want op je 30e heeft je huid nu eenmaal andere behoeftes dan op je 50e. Met de anti-aging producten van Mylène kun je vroegtijdige huidveroudering preventief bestrijden, maar ook op de lange of korte termijn. Uit de speciale anti-aging collectie gebruikte ik de afgelopen weken Mylène Eye Rescue, een oogcrème voor de behandeling van de meest voorkomende problemen bij de huid rondom de ogen. Benieuwd of het werkte bij mij? Lees dan snel verder…

Mylène Eye Rescue

Mylène Eye Rescue: 3-in-1 effect

De meest voorkomende problemen rondom de ooghuid zijn donkere kringen, wallen en oedeem. Mylène Eye Rescue belooft deze problemen aan te pakken, zodat de huid rondom de ogen er weer stralend en gezond uitziet. Ik verwacht geen wonderen van deze oogcrème, wallen verdwijnen nu eenmaal niet als sneeuw voor de zon door alleen een crèmetje. Maar met een kleine verbetering ben ik al heel tevreden.

Mylène Eye Rescue

Mylène Eye Rescue: de ingrediënten

Mylène Eye Rescue bevat een aantal natuurlijke, verzorgende en actieve ingrediënten als glycerine, macademia olie, castor olie, shea boter, Braziliaanse ginsengwortel-extract, extract van de witte lelie, zonnebloemolie en rozemarijn-extract. Verder zitten er o.a. een aantal siliconen in, die ervoor zorgen dat de oogcrème zich goed over de tere huid laat verdelen. Eye Rescue bevat geen parabenen. Al met al: geheel geen slechte ingrediëntenlijst voor een betrekkelijk goedkope oogcrème.

Mylène Eye Rescue

Mylène Eye Rescue zit in een hygiënisch kunststof pompflaconnetje van 15 ml. De verpakking is zo gemaakt, dat de bodem bij ieder pompje een stukje omhoog komt, waardoor je de flacon helemaal leeg kunt maken. Ik vind dit soort verpakkingen erg prettig voor gezichtsverzorgingsproducten.

Mylène Eye Rescue

Mylène Eye Rescue: textuur en geur

Mylène Eye Rescue heeft een dunne, bijna serum-achtige textuur. Hierdoor brengt de oogcrème erg prettig aan en smeert bijna gewichtloos uit. Ik breng de oogcrème licht kloppend aan, deze trekt heel snel in de huid. Eye Rescue voelt fijn aan op mijn huid, ik voel hem na het aanbrengen nog nauwelijks zitten. Ook is het een prima basis voor onder make-up, mijn concealer en overige oogmake-up blijven goed zitten en ‘glijden’ niet van mijn huid. De geur van Mylène Eye Rescue is subtiel en fris.

Mylène Eye Rescue

Mylène Eye Rescue: werking

Ik gebruik Mylène Eye Rescue nu ruim een maand. Dat is voor een product als dit aan de korte kant om de totale werking te kunnen beoordelen. Toch ben ik, nu al, aangenaam verrast. Mijn wallen zijn niet verdwenen, maar zijn wel zichtbaar minder geworden. Daarnaast voel ik dat ze kleiner zijn geworden, het ‘dikke’, zware gevoel is sterk verminderd. En ik zie in de spiegel dat mijn oogopslag frisser is geworden. Dat, samen met de prettige textuur, maakt dat ik Mylène Eye Rescue een dikke 8 geef.

Mylène Eye Rescue is te koop via een Mylène Homeparty (klik hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak) en kost € 13,30 voor 15 ml.

Gebruik jij een speciale oogcrème? En ben je daar tevreden over?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.