Mylène Fabulous nagellak: Pretty in Pink!

Soms doe je een prachtige beauty-ontdekking, op het moment dat je het helemaal niet verwacht. Zit je enthousiast alle nieuwe collecties van de gevestigde nagellak-merken af te speuren naar Het Lakje van de Zomer 2016. En ontdek je dat lakje gewoon tijdens een Home-party van Mylène! Ik laat Mylène Fabulous vandaag van dichtbij aan je zien!

Mylène Fabulous

Mylène Fabulous nagellak

Ik ken Mylène al heel lang, en gebruik zelf vooral lichaamsverzorgingsproducten van dit gevestigde merk uit België. Sinds ik een bezoek bracht aan dit bedrijf, ben ik nog meer onder de indruk geraakt. Zeker het feit dat ze zich al zo lang staande weten te houden tussen de grote ‘commerciële’ merken zegt natuurlijk wel wat.

Zo af en toe kom ik echter op de make-up afdeling ook pareltjes tegen. Net als bij de andere lijnen is er ook op make-up gebied ieder seizoen wel iets nieuws bij Mylène. Dit voorjaar/zomer waren dat onder andere twee nagellakjes, waarvan Mylène Fabulous er voor mij direct uit sprong. Wat een heerlijk zomers kleurtje!

Mylène Fabulous

Het was natuurlijk even afwachten hoe dit snoeperig roze kleurtje zou uitpakken op mijn nagels, en hoe de kwaliteit zou zijn. Meestal blinken nagellakjes van merken die zich niet echt gespecialiseerd hebben in nagellak, niet echt uit op dat vlak. Maar dat bleek in dit geval een misvatting: de kwaliteit is uitstekend!

Mylène Fabulous brengt prettig aan dankzij het iets bredere kwastje en dekt prima in twee laagjes. Ze droogt vrij vlot en heeft een houdbaarheid die uitstekend te noemen is. Ik bedoel maar: 5 tot 6 dagen (met een goede topcoat) vind ik echt een heel goed resultaat! Chippen doet de nagellak sowieso niet, maar na genoemde tijd ontstaat er tipwear en ziet het er gewoon niet zo mooi meer uit. Fabulous is echt Fabulous!

Mylène Fabulous

Mylène Fabulous (€ 8,20) is (naast een aantal andere prachtige kleuren) verkrijgbaar via één van de consulentes tijdens een gezellige Home Party. Wil je snel een afspraak maken? Kijk dan even op de website, of neem contact op met Mylène via info@myleneclub.eu of TEL (B) +32 (0)15 804 204 – (NL) +31 (0)30 711 8811

3 Comments on Mylène Fabulous nagellak: Pretty in Pink!

 1. Mariëlle
  11 juli 2016 at 13:14 (6 jaren ago)

  Ik ben echt dol op zulke tinten, heerlijk zomers!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  10 juli 2016 at 08:57 (6 jaren ago)

  Dat is inderdaad een hele mooie kleur, vrolijk, zacht en heel mooi bij bruine handen inderdaad.

  Beantwoorden
 3. Astrid
  9 juli 2016 at 16:18 (6 jaren ago)

  Wat een snoepje van een kleur! Mooi ook als je wat bruiner bent.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.