Mylene Lotuswater: veelzijdig en verfrissend

Een waterspray is voor mij onmisbaar geworden in mijn dagelijkse gezichtsverzorging en make-up routine. Het zorgt niet alleen voor extra hydratatie, ik fixeer er ook mijn make-up mee. Mylene heeft sinds een paar maanden ook een exemplaar in haar assortiment, Mylene Lotuswater. Ik vind het een aanrader, en ik vertel je vandaag waarom!

Mylene lotuswater

Mylene lotuswater

Mylene lotuswater is an sich geen heel vernieuwend product, er zijn verschillende merken die al langer een soortgelijk product in het assortiment hebben. Een waterspray geeft je huid extra hydratatie tijdens bijvoorbeeld een vliegreis of wanneer je de hele dag in een ruimte met airco zit. Daarnaast gebruik ik het iedere dag om mijn make-up te fixeren en een natuurlijke look te geven. Een waterspray haalt namelijk het ‘poederige’ van je make-up, en zorgt dat het er smoother uitziet. En in de zomer geeft een waterspray natuurlijk een makkelijke en welkome verfrissing op warme dagen.

Mylene lotuswater

Mylene Lotuswater zit in een sprayflacon van 100 ml, deze past goed in je handtas. Als je tenminste zo’n royaal exemplaar als ik hebt, hihihi! De spray doseert precies goed: een fijne nevel die met de juiste snelheid uit de sprayflacon komt 😉

Mylene lotuswater

Ingrediënten

Naast water bevat Mylene Lotuswater onder andere Wonderolie, wat een reinigende en verzorgende werking heeft. Het maakt de poriën vrij van bacteriën, wat voor een gave huid zorgt. En het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid; door de kleine moleculen dringt de olie tot in de diepe huidlagen door. Niet alleen maar lekker dus, maar met het gebruik van deze spray geef je je huid ook nog een stukje extra verzorging. Het Lotuswater bevat wel parfum, dus als je huid daar gevoelig voor is, kun je beter een andere variant kiezen.

Mylene lotuswater

Ik vind Mylene Lotuswater erg fijn in gebruik, ik gebruik hem dagelijks bij het aanbrengen van mijn make-up, zoals hierboven beschreven. Hij heeft een frisse, groene geur die luxe aandoet. Ik ruik de geur overigens alleen bij het aanbrengen, hij blijft niet lang hangen op mijn huid. Met gebruik van het Lotuswater zit mijn make-up gewoon net iets mooier en natuurlijker, en blijft ook langer mooi. Op warme dagen neem ik de flacon mee in mijn tas naar mijn werk. Ik spray dan halverwege de dag een keer extra, dit zorgt ervoor dat mijn huid opgefrist wordt en wat minder gaat glimmen dan normaal op warme dagen. Eigenlijk kun je het beste gewoon twee exemplaren aanschaffen: één voor thuis en één voor in je tas 😉

Tip: Voor een extra verfrissend effect kun je Mylene Lotuswater in de koelkast bewaren.

Mylene Lotuswater (€ 4,65/100 ml) is verkrijgbaar via één van de Mylène consulentes, klik hier om een afspraak te maken voor een Home Party.

8 Comments on Mylene Lotuswater: veelzijdig en verfrissend

 1. Debbie
  3 augustus 2016 at 12:43 (6 jaren ago)

  Wat leuk, om mijn make-up te fixeren gebruik ik een spray van Mac, maar gewoon water werkt wellicht net zo goed.
  In dit lotuswater zit geen SPF he? Ik heb pas een waterspray met SPF ontdekt, van Bioderma. Zo fijn om overdag SPF op je gezicht te kunnen bijwerken.
  Heeft Mylène soms ook een spray met SPF? Zou tof zijn.

  Beantwoorden
 2. Isabelle
  3 augustus 2016 at 09:46 (6 jaren ago)

  Ons Lotuswater is een heel fijn product.
  Leuk om dit mooie verhaal weer te kunnen lezen….

  Beantwoorden
 3. hilde
  3 augustus 2016 at 09:37 (6 jaren ago)

  Mooi prijsje! Ik heb thermaal water van Utsukusy, ook heerlijk om tussendoor te sprayen! Mijn huid kan die extra hydratatie prima gebruiken op z’n tijd.
  De geur van Mylene lotuswater lijkt mij ook erg lekker!

  Beantwoorden
 4. susan hoogendoorn
  3 augustus 2016 at 09:36 (6 jaren ago)

  Heeeeeeeeerlijk dit lotuswater….
  Ik heb al veel tevreden klanten 🙂

  Beantwoorden
 5. Astrid
  3 augustus 2016 at 09:33 (6 jaren ago)

  Wat een mooi prijsje voor zo’n fijn product. Jammer dat je het niet gewoon kunt kopen 🙁

  Beantwoorden
 6. Cindy
  3 augustus 2016 at 09:01 (6 jaren ago)

  Klinkt goed. Zo jammer dat je dit merk niet gewoon ergens kunt kopen of bestellen. No way dat ik zo’n party ga houden.

  Beantwoorden
 7. marije
  3 augustus 2016 at 07:57 (6 jaren ago)

  Lotuswater klinkt wel heerlijk zeg! En als je hem in de koelkast zet, ideaal voor een warme dag.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  3 augustus 2016 at 06:36 (6 jaren ago)

  Klinkt erg fijn!
  Zou inderdaad erg fijn zijn voor in de bag om mee te kunnen nemen als men op summerholiday gaat, naar het strand of het zwembad.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.