Mylène Pink Lip Crayon en Nagellak

Vorig jaar zomer startte de make-over van het Belgische cosmeticamerk Mylène. Inmiddels hebben heel wat producten een nieuw jasje (of beter gezegd: een mooi nieuw jurkje) gekregen, en ook zijn er flink wat nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Voor deze zomer werden Mylène Pink Lip Crayon en Nagellak uitgebracht, en toen ik deze tijdens mijn laatste Homeparty zag, was ik meteen verliefd. Ik deel ze dus graag met jullie!

Mylène PinkMylène Pink Lip Crayon en Nagellak

Ik vertelde het hierboven al: alle producten van Mylène hebben een nieuwe verpakking gekregen, of krijgen dat nog in de nabije toekomst. En het is een héél mooi nieuw jasje, vooral de make-up producten zien er veel mooier en sjieker uit vind ik. Toen ik een paar weken geleden een Homeparty bij mijn zus had, bleken er een paar zomerse producten aan het make-up assortiment toegevoegd te zijn, waaronder de Mylène Pink Lip Crayon met bijbehorende nagellak. Felroze is voor mij het ultieme zomerkleurtje, dus bestelde ik beiden.

Mylène PinkMylène Pink Lip Crayon is een geheel nieuw product, vooralsnog alleen verkrijgbaar in deze kleur. Een Lip Crayon is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden bij diverse make-up merken, vanwege zijn veelzijdigheid. Het is een lipstick in potloodvorm, met als grote voordeel dat hij heel makkelijk en nauwkeurig aanbrengt. De Mylène Pink Lip Crayon belooft daarnaast niet plakkerig te zijn, en heeft een lange houdbaarheid.

Mylène PinkDe kleur is intens en lekker fel, in de zomermaanden draag ik graag dit soort kleuren.

Mylène PinkMylène Pink Lip Crayon heeft een zachte textuur, die makkelijk en prettig aanbrengt. Helaas accentueert deze wel losse velletjes op je lippen, maar als je regelmatig je lippen even scrubt (dit kan ook heel eenvoudig met een beetje suiker) voorkom je dit probleem. De Lip Crayon heeft een semi matte finish, maar blijft comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. De houdbaarheid is inderdaad erg goed, hij overleeft zelfs de lunch.

Mylène Pink Lip Crayon kost € 9,50.

Mylène Pink

Mylène Pink Nagellak

De bijpassende Mylène Pink Nagellak is een op en top zomers kleurtje. In de zomer draag ik bijna alleen maar vrolijke kleurtjes als deze op mijn nagels, ik houd er van! Mylène brengt eigenlijk ieder seizoen wel minimaal één nieuw kleurtje nagellak uit, passend bij het seizoen.

Het kwastje van de nagellak is precies goed qua breedte, alleen had het van mij iets korter mogen zijn. Maar dat is puur mijn persoonlijke voorkeur. De nagellak is vrij dun van textuur, let er dus op dat je niet te veel in één keer aanbrengt, om uitlopen te voorkomen.

Mylène Pink De nagellak heeft een perfecte dekking in twee laagjes, de kleur knalt echt van mijn nagels! Met een goede topcoat (ik blijf het zeggen, hihihi!) blijft de kleur een dag of vier mooi op mijn nagels, zonder noemenswaardige tipwear. Chippen doet hij sowieso niet.

Mylène Pink Nagellak kost (net als alle andere kleurtjes uit het assortiment) € 8,20 voor 8 ml.

Verkrijgbaarheid

De producten van Mylène zijn verkrijgbaar tijdens de bekende Homeparties. Mylène heeft echter ook wat nieuws: de XL-Workshops. Dit is een georganiseerde workshop op locatie, waarvoor je je kunt inschrijven. Ideaal wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent om een homeparty te organiseren of bij te wonen. En uiteraard mag je je vriendin(nen) meenemen! Klik hier voor meer informatie.

6 Comments on Mylène Pink Lip Crayon en Nagellak

 1. Ilse
  8 juli 2017 at 18:00 (4 jaar ago)

  Geweldig!! Leest vlot toffe uitleg Top producten. Ben benieuwd naar meer

  Beantwoorden
 2. Natascha
  8 juli 2017 at 15:47 (4 jaar ago)

  Wat een mooie kleurtjes, ik ben hier gek op! Maar het mooist vind ik nog steeds je bril haha, hij blijft mooi!

  Beantwoorden
 3. Manon
  8 juli 2017 at 10:27 (4 jaar ago)

  Wat een geweldig fel kleurtje op je lippen!

  Beantwoorden
 4. Carla Reinacher
  8 juli 2017 at 09:54 (4 jaar ago)
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.