Mylène multi-color Forest oogschaduw

Tijdens het opruimen van mijn kantoorhoekje vorige week, kwam ik (tot mijn grote schande, maar ook tot mijn grote vreugde) opeens een pareltje van een oogschaduw tegen, die daar inmiddels al een paar maanden lag. Hij lag in een hoekje van mijn To do-box, en omdat hij maar zo klein is, was hij me al die tijd gewoon niet opgevallen! Ik heb het over de Mylène multi-color Forest oogschaduw, waarvan ik je al eens eerder andere kleuren liet zien. Maar deze kleur is zó mooi en zó zomers, dat hij toch echt wel een eigen artikel verdient. Bij deze dus!

Mylène multi-color Forest

Mylène multi-color Forest oogschaduw

De multi-color oogschaduws van Mylène zijn niet alleen een plaatje om te zien, ook zijn ze reuze handig: doordat er verschillende kleuren in één klein doosje zitten, hoef je geen groot oogschaduwpalette of meerdere mono’s mee te sjouwen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Met één klein rond doosje tover je verschillende kleuren op je oogleden.

Mylène multi-color Forest

Het kleine, doorzichtige ronde doosje heeft een sluiting die tegelijkertijd handig én heel solide is: je klapt het palletje opzij, en dan kan het dekseltje open. Geen zorgen dus dat het doosje onderweg in je toilettas open gaat, en een goede bescherming van zowel het oogschaduwdoosje zelf als de rest van je make-up spulletjes!

Mylène multi-color Forest
(zonder flits)

Mylène multi-color Forest
(met flits)

Mylène multi-color Forest oogschaduw is werkelijk een plaatje om te zien, ik vind het denk ik de mooiste variant van allemaal. Hij bevat groene, grijs-groene, lichtgele, blauwe, bruine en zwarte kleuren, het lijkt wel de verenpracht van een pauw, vind je niet?

De oogschaduw heeft een heel fijne, zachte textuur en houdt het (met een goede oogschaduwbasis) uitstekend vol gedurende een hele dag.

Mylène multi-color Forest

Bij het aanbrengen van de Mylène multi-color Forest oogschaduw kun je ervoor kiezen om je oogschaduwkwast over de hele oppervlakte te halen, waardoor de kleuren zich mengen. Maar je kunt ook wat meer verschillende kleuren creëren door specifiek voor de lichte of juist wat donkerdere kleuren te kiezen. It’s all up to you!

Mylène multi-color Forest

De swatch die ik hierboven heb gemaakt, is een swatch van alle kleuren bij elkaar, ik heb gewoon mijn vinger één keer over de oogschaduw gehaald. Je ziet dat dit een heel bijzondere kleurencombinatie van blauw, groen en een beetje goudgeel oplevert, met een prima pigmentatie. Ik vind de Mylène multi-color Forest oogschaduws ontzettend leuk om een beetje te spelen met je ooglook!

Bij de ooglook hieronder heb ik Mylène multi-color Forest gecombineerd met twee highlighters uit het The Balm Nude Dude palette, die ik in de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen aanbracht. Op mijn oogleden én in de crease heb ik gewoon de all-over kleur van de oogschaduw gepakt, terwijl ik in de buitenste ooghoeken de wat donkerdere kleuren heb aangebracht. Aan het eind heb ik alle kleuren met elkaar geblend, met als resultaat een kleurige, maar toch redelijke subtiele, zomerse ooglook! Onder mijn oog heb ik, over een donkerblauwe eyeliner, de oogschaduw met een eyelinerkwastje ook licht aangezet, zodat het één geheel is. Een eenvoudige zwarte mascara maakt het af.

Mylene oogschaduw

Mylène multi-color Forest oogschaduw kost € 10,00. De producten van Mylène zijn wel online verkrijgbaar, maar je krijgt pas toegang tot de webshop als je een Homeparty hebt bezocht (of zelf hebt gegeven). Je kunt dan gedurende vier maanden online producten kopen, daarna sluit je account tot je weer een party hebt bezocht. En dat vind ik eigenlijk toch een beetje jammer, en een klein nadeel van Mylène. Gelukkig heb ik zelf binnenkort weer een party, en kan ik weer nieuwe producten voor jullie spotten!

9 Comments on Mylène multi-color Forest oogschaduw

 1. Bianca
  19 mei 2015 at 12:15 (7 jaren ago)

  Vind het er mooi uit zien alleen jammer dat Mylène zo moeilijk te verkrijgen is. Zelf heb ik hier niet van die party’s dus ik zou dit merk al nooit kunnen uitproberen x

  Beantwoorden
  • Chris
   22 mei 2015 at 13:26 (7 jaren ago)

   Bianca, ik weet niet waar je woont maar ik kom met plezier ons hele gamma toelichten ! Een paar vriendinnen,,collega,s of buren uitnodigen zou ik zeggen , en de super productjes kunnen zelf GRATIS van jou zijn!

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  18 mei 2015 at 19:00 (7 jaren ago)

  Mooi, helemaal matchend met de kleur van jouw ogen

  Beantwoorden
 3. Deborah
  18 mei 2015 at 18:23 (7 jaren ago)

  En je vergeet bijna het handigste nog:
  De sluiting van het doosje is ook een applicator!! (die kan je eruit trekken)
  Hoe leuk is dát!

  Beantwoorden
 4. Bertine
  18 mei 2015 at 18:06 (7 jaren ago)

  wat ziet hij er mooi uit met al die verschillende kleurtjes. op je ogen staat hij ook erg mooi

  Beantwoorden
 5. Linda Annink-Vonk
  18 mei 2015 at 17:59 (7 jaren ago)

  Wauw wat gaaf !!! eind mei geef ik een party dus ik weet wat ik als eerste op mijn bestellijst zet 😉 😉 Bedankt voor de tip

  Beantwoorden
 6. Mireille
  18 mei 2015 at 17:16 (7 jaren ago)

  Vind het eigenlijk ook wel weer stoer dat ze dat zo doen. Ze blijven trouw aan hun formule van party’s.
  En zo redden ze het denk ik in de mega wereld van Multi Media en Webshops.

  Beantwoorden
 7. Marieke
  18 mei 2015 at 15:14 (7 jaren ago)

  Ik vind de oogschaduw erg mooi, super mooie kleuren! Maar wat je zegt, inderdaad wel jammer dat na 4 maanden je account weer sluit. Aan de andere kant: zo’n homeparty is natuurljk wel erg leuk en gezellig 🙂

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  18 mei 2015 at 14:32 (7 jaren ago)

  Ik had niet verwacht dat het zo’n mooie gemengde kleur zou worden, mooi effect! Wel gek dat je gedwongen wordt om deel te nemen aan zo’n party om te kunnen kopen, dat vind ik jammer!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.