Nabla Shade & Glow en Blossom Blush

Vorige week liet ik je in dit artikel de producten van het voor mij nieuwe make-up merk Nabla zien. Nog voor ik dat artikel schreef, had ik alweer een paar nieuwe producten besteld, die ik ook héél graag met jullie deel, het zijn zulke Beauties! Het gaat om de Nabla Shade & Glow en Blossom Blush producten, als je ze ziet begrijp je vast waarom ik zo enthousiast ben!

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow en Blossom Blush

De Nabla Shade & Glow en Blossom Blush producten zijn aan de buitenkant al pareltjes om te zien. Van die producten waarvan je het eigenlijk zonde vindt om ze te gaan gebruiken, bang als je bent om de verpakking te beschadigen. Herken je dat? De metalen, matte doosjes voelen zwaar en luxe aan, en dat terwijl de doosjes zelf aan de kleine kant zijn. De producten zijn ook in een refill versie verkrijgbaar, je kunt ze dan in het Liberty palette van Nabla doen. Maar ik vind dit gewoon veel mooier! Wel goed om te weten dat de doosjes dus navulbaar zijn, mocht er een product op raken.

Nabla Shade & Glow

Nabla Blossom Blush Regal Mauve

Ik begin met de Nabla Blossom Blush in de kleur Regal Mauve, deze zit in een lichter gekleurd doosje. Zoals ik de vorige keer al zei, doen de producten van Nabla me heel erg aan het al even mooie merk Zoeva denken. De producten van Nabla zijn dierproefvrij en redelijk betaalbaar. Heerlijk om zo’n nieuw merk te ontdekken!

Nabla Blossom Blush

Nabla Blossom Blush

Ik kocht de Nabla Blossom Blush in de kleur Regal Mauve, die omschreven wordt als ‘Mauve met een subtiel goud satijn effect’. Dit effect kun je verderop in de swatch het beste terugzien.

De Nabla Shade & Glow en Blossom Blush producten hebben allemaal hetzelfde printje op het product zelf, een soort van gebreide trui-effect, met in het midden de naam van het merk. Ondanks het feit dat zo’n printje natuurlijk snel vervaagt, vind ik het een product altijd wel een extra twist geven.

Nabla Blossom Blush

Nabla Blossom Blush Regal Mauve zonder flits

Nabla Blossom Blush

Nabla Blossom Blush Regal Mauve met flits

Nabla Regal Mauve is echt een prachtige kleur, die subtiel genoeg is voor een dagelijkse make-up look. Door de satijnen glans geeft hij mijn gezicht echt dat frisse wat ik zoek in een blush.

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow Saint-Tropez

Nabla Shade & Glow Saint-Tropez zit in eenzelfde doosje als de Blossom Blush, maar dan in een donkerdere kleur. Wat ik niet zo handig vind, is het feit dat de highlighter die zo aan de beurt is, in eenzelfde kleur doosje zit. Hierdoor pak ik nogal eens precies het andere product als wat ik zocht. Maar dat is dan ook meteen het enige puntje van kritiek 😉

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow Saint-Tropez wordt omschreven als ‘Warm Brown (matte)’ en is daardoor een perfecte kleur om mee te shapen. Hij is niet al te donker, en daardoor ook voor de wat lichtere huidtypes geschikt.

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow Saint-Tropez zonder flits

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow met flits

Nabla Shade & Glow

De mooie doosjes sluiten met een stevige magneetsluiting. Grappig is, dat door de magneten de doosjes ook aan elkaar ‘plakken’, en ik regelmatig zo’n prachtig torentje in mijn everyday-mandje aantref 🙂

Op de foto hierboven zie je overigens dat Saint-Tropez een beetje poederig is, als enige van de drie. Hier merk ik bij het aanbrengen niets van, mijn kwast houdt het poeder uitstekend vast.

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow Baby Glow

Baby Glow is een van de drie highlighters uit de Nabla Shade & Glow collectie, ik vond dit de mooiste kleur vanwege zijn warme gloed.

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow

Baby Glow wordt omschreven als ‘Licht beige goud met warme ondertoon (pearly sheen)’. Ik vind het echt een plaatje van een highlighter!

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow Baby Glow zonder flits

Nabla Shade & Glow

Nabla Shade & Glow Baby Glow met flits ♥

Ik vind Baby Glow echt een juweeltje van een highlighter: precies genoeg glans zonder een glitterbol te worden, en een prachtige warme gloed. Op de swatches kun je dit uiteraard veel beter zien, hieronder zie je alle producten op een rijtje:

Nabla Shade & Glow

Zonder flits

Nabla Shade & Glow

Met flits

Mijn favorieten zijn Baby Glow en Regal Mauve, ik vind de glans van beide producten prachtig. Saint-Tropez is een prachtige bronzer om subtiel mee te shapen, en is mooi warm van kleur. Inmiddels is er bij Beauty88, waar dit merk te koop is, ook de Limited Edition Mermaids Collection verkrijgbaar, en staan hiervan behalve de oogschaduws ook beide blushes inmiddels op mijn wishlist. Dat is dan wel het nadeel van het ontdekken van een mooi nieuw merk: ik wil méér!

De textuur van alle producten is lekker zacht, en de pigmentatie en houdbaarheid zijn uitstekend.

Nabla Shade & Glow

In deze make-up look heb ik alle drie de producten verwerkt: Nabla Shade & Glow Saint-Tropez heb ik gebruikt om mee te shapen, Regal Mauve als blush (duh!) en Baby Glow heb ik op mijn jukbeenderen aangebracht. Me like a lot!

Nabla Shade & Glow

Alle producten van Nabla Shade & Glow en Blossom Blush zijn verkrijgbaar bij Beauty88, via deze link kun je alle kleuren bewonderen. De doosjes zoals ik ze heb kosten € 13,90 en een refill kost €10,50.

11 Comments on Nabla Shade & Glow en Blossom Blush

 1. Deb
  16 juli 2016 at 22:28 (6 jaren ago)

  Dit zijn zeker beauties! Hele mooie pigmentatie ook. Ik vind de Regal Mauve blush super mooi, dat is ook helemaal mijn kleur. Leuk detail ook dat je de doosjes door de magneetjes kunt stapelen.

  Beantwoorden
 2. Astrid
  15 juli 2016 at 21:37 (6 jaren ago)

  Wauw! mooi, in het doosje en op jouw gezicht! Je straalt 🙂 xx

  Beantwoorden
 3. Annette
  15 juli 2016 at 20:22 (6 jaren ago)

  Echt supermooi, ik wil dit merk ook gaan ontdekken. Wat ik er van zie is echt prachtig

  Beantwoorden
 4. Renée
  15 juli 2016 at 20:05 (6 jaren ago)

  Ik kan wel zeggen dat ik dit de mooiste wangen vind, die je ons voorschotelt. Wat een beauties!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  15 juli 2016 at 14:30 (6 jaren ago)

  Het zijn echte beauties 🙂

  Beantwoorden
 6. Donna
  15 juli 2016 at 13:17 (6 jaren ago)

  Mooi hoor. Vooral de blush trekt mijn aandacht. Ik vind de kleur en de glans die het geeft perfect.

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  15 juli 2016 at 11:16 (6 jaren ago)

  Oh dear, wat is dit voor leuks <3 <3 <3 Ik ben op slag verliefd, echt heel mooi!

  Beantwoorden
 8. Astrid
  15 juli 2016 at 10:45 (6 jaren ago)

  Wat een mooie producten! Ik had de aankondiging van Beauty88 al een paar gezien en was wel nieuwsgierig geworden naar dit merk! Ik ga je andere artikel ook even bekijken 🙂

  Beantwoorden
 9. hilde
  15 juli 2016 at 09:38 (6 jaren ago)

  Oh de blush is erg mooi! Die highlighter ook!

  Beantwoorden
 10. marije
  15 juli 2016 at 06:43 (6 jaren ago)

  Oooh de mauve blush ♡♡♡♡ .. ziet er geweldig uit!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  15 juli 2016 at 06:17 (6 jaren ago)

  Dat ziet er mooi uit!
  Wat een prachtige look had je ermee gemaakt!
  Wauw…. zeer goed gepigmenteerde kleuren.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.