Neom Essential De-stress Kit

Stress: we krijgen er allemaal weleens mee te maken in ons leven. Of dat nu grote stress of kleine stress-momentjes zijn, je kunt er niet omheen. Maar natuurlijk zijn er wel mogelijkheden om zo goed mogelijk met die stress om te gaan, en om het makkelijker hanteerbaar te maken. Ik testte de Neom Essential De-stress Kit, een 100% natuurlijk product op basis van essentiële oliën wat een positief effect op lichaam en geest heeft. Ik vertel je er wat meer over!

Neom Essential De-stress Kit

Neom Essential De-stress Kit

De Neom Essential De-stress Kit is onderdeel van de ‘Scent to Instantly De-stress’ lijn van dit prachtige natuurlijke merk, waar ik al eens eerder over schreef. De set helpt je om op stressvolle momenten te ontspannen en weer tot jezelf te komen. Ik weet uit ervaring, dat hoe meer stress je hebt, hoe moeilijker het is om daar weer uit te komen en hoe heftiger de stress wordt. Met deze set kun je voorkomen dat de stress almaar toeneemt, op een heel eenvoudige manier.

Neom Essential De-stress Kit

De set bestaat uit drie producten: De-stress Home Mist, Intensive Stress Relief Treatment, en De-stress On the Go Mist. Juist de combinatie van deze producten zorgt ervoor dat ontspannen makkelijker gaat dan wanneer je slechts één product gebruikt.

Neom Essential De-stress Kit

De producten uit de Neom Essential De-stress Kit bevatten geuren die ontwikkeld zijn uit maar liefst 24 essentiële oliën. Lavendel-olie zorgt voor ontspanning, Jasmijn olie heeft een opwekkend effect en Rozenhout-olie zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Veel soortgelijke producten bevatten voornamelijk lavendel-olie, maar het is juist de balans tussen de verschillende oliën die volgens Neom het verschil maakt.

De geuren van Neom zijn ontzettend puur, de producten bevatten dan ook de hoogst mogelijke concentratie pure essentiële oliën. Ik merkte destijds al met de geurkaars en de lichaamsolie dat de geur echt iets met mij doet. De geurkaars heeft mij vorig jaar vlak na mijn scheiding enorm goed geholpen om te ontspannen en overeind te blijven. Mijn verwachtingen van deze set waren dan ook erg hoog gespannen.

Neom Essential De-stress Kit

Op de achterkant van het doosje staat precies hoe je de Neom Essential De-stress Kit gebruikt. Ik laat het je hieronder in stappen zien:

Neom Essential De-stress Kit

Neom Essential De-stress Kit

Zorg dat je bij voorkeur alleen bent, zodat je niet afgeleid kunt worden, en zorg dat je een minuut of vijf ongestoord de tijd hebt (liever nog langer natuurlijk). Je begint met de De-stress Home Mist, hiermee spray je 2 of 3 keer op bijvoorbeeld je kussen, of een stof die dicht bij je hoofd is.

Neom Essential De-stress Kit

Neom Essential De-stress Kit

Daarna pak je de Intensive Stress Relieve Treatment en brengt met de roller de olie aan op je polsen, je slapen en achter beide oren.

Neom Essential De-stress Kit

Neom Essential De-stress Kit

Dan volgt de laatste stap: met de De-stres On the Go Mist spray je boven je hoofd een soort van klein wolkje, en ademt ondertussen zeven seconden in door je neus, en daarna elf seconden uit door je mond. Dit kun je zo vaak herhalen als nodig is.

Ik merk dat alleen al door bovenstaande stappen uit te voeren, ik met mijn hoofd even weg ben van de stress, en deze daardoor afneemt. De ontspannende, pure geuren helpen vervolgens om de stress ook daadwerkelijk weg te houden. Na een paar keer merk ik dat ik de stress steeds makkelijker los laat, en dat ik stap 3 slechts één keer hoef uit te voeren om te ontspannen. In feite werkt de Neom Essential De-stress Kit dus dubbel: door de routine uit te voeren, haal je je gedachten even weg van de stress zodat je het makkelijker kunt loslaten, en de essentiële oliën helpen om te ontspannen en weer terug te ‘aarden’.

Door het formaat van de flesjes kun je deze ook prima meenemen in je handtas, zodat je ook onderweg kunt de-stressen als het nodig is. Het helpt mij enorm goed wanneer ik dreig te gaan liggen malen in bed, en mijn hersenen overuren maken. Als ik een paar minuutjes voor mezelf neem en de Neom Essential De-stress Kit toepas, drijven mijn gedachten weg en kan ik rustig slapen.

Neom Essential De-stress Kit

Zo eenvoudig als Neom het hier beschrijft, is het natuurlijk niet want altijd gelukkig zijn, dat bestaat nu eenmaal niet. Maar zonder stress, of met verminderde stress, kun je de dagelijkse beslommeringen wel beter aan en houd je een heldere kijk op de zaken.

De Neom Essential De-stress Kit kost € 28,00 en is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. De kit is ook verkrijgbaar in de andere lijnen (Mood Lifting, Energy Boosting en Sleep). Ik vind het ook een ontzettend mooi kado voor iemand die (tijdelijk) veel stress in zijn of haar leven heeft, hiermee geef je een heel heilzaam en persoonlijk kado.

Wat is jouw middel tegen stress?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Neom Essential De-stress Kit

 1. Miranda Aerts
  4 mei 2016 at 07:15 (6 jaren ago)

  Wat een mooie productlijn, het klinkt veelbelovend en fijn dat het voor jou zoveel ontspanning brengt.

  Beantwoorden
 2. Daisy
  3 mei 2016 at 22:12 (6 jaren ago)

  Kijk, dit is nou net iets waar ik fan van ben!
  Ik geloof heilig in de ☆Power☆ van natuurlijke geuren om de ziel weer in balans te krijgen, zonder medicatie of andere chemische troep.Deze kit ga ik op mijn lijstje zetten, een must, vooral als ik strakjes met het vliegtuig ga als wij op vakantie gaan…lekker uitgerust aankomen 🙂

  Beantwoorden
 3. jeapiebel
  3 mei 2016 at 21:46 (6 jaren ago)

  Stress dat kan iedereen wel eens gebruiken. Klinkt goed dit. Je krijgt mijn aandacht. 🙂

  Beantwoorden
 4. manon
  3 mei 2016 at 19:08 (6 jaren ago)

  Hmmm dit moet ik eens proberen!

  Beantwoorden
 5. Astrid
  3 mei 2016 at 15:27 (6 jaren ago)

  Wat een mooi cadeau-idee! Die ga ik onthouden.

  Beantwoorden
 6. Annette
  3 mei 2016 at 14:38 (6 jaren ago)

  Dit lijkt me echt heerlijk. Ik heb het opgeschreven. Klinkt echt als een fijn product en zoals je het beschrijft word ik ook al een beetje kalm haha

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  3 mei 2016 at 14:36 (6 jaren ago)

  Pfff ik heb zoveel stress van het afstuderen dan ik al weken achter elkaar telkens opnieuw verkouden wordt. Dus, wellicht dat dit zou helpen haha 😛

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  3 mei 2016 at 14:06 (6 jaren ago)

  Dat is zeer interessant want hier had ik nog nooit iets van gelezen.
  Fijn artikel en god dat er nu producten zijn om meer stress te voorkomen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.