Neom Tranquillity Gift Box Limited Edition

Slapeloosheid, vermoeidheid die maar voortduurt en het gevoel alsof je wel drie dagen en nachten aan een stuk zou willen slapen: ik denk dat alle vrouwen van mijn leeftijd dit wel herkennen. Niet zo gek, als je ziet hoeveel ballen we soms in de lucht moeten houden: gezin, werk, hobby’s, sociale ‘verplichtingen’ (, blog)… Voor iedereen die wel een stukje ontspanning kan gebruiken in een tijd waarin we het altijd druk hebben, deel ik vandaag een prachtig product, een product (eigenlijk twee) waar ik op slag verliefd op werd: de Neom Tranquillity Gift Box. Ik vertel je eerst wat meer over dit bijzondere, schitterende merk!

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Gift Box Limited Edition

Het merk Neom is pas sinds ongeveer een maand verkrijgbaar in Nederland, maar volgens mij kan het niet anders dan een geweldig succes worden. Het merk is zo puur, zo mooi en ademt zo’n luxe gevoel van verwennerij uit… Het past dan ook helemaal binnen de prachtige webshop van Heavenly Pure, ik leen even hun verwoording over Neom Organics London:

De producten van Neom benaderen perfectie. Bij het ontwikkelen van de producten worden alleen de beste plantaardige ingrediënten gebruikt. De unieke combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de producten doen wat ze beloven. Ze geven u een ontspannen gevoel, zorgen voor meer energie of maken u direct een stuk vrolijker. Van mooie kaarsen tot vitaminerijke, huidveroudering tegengaande lichaamsoliën en van rijke badoliën tot natuurlijke huisparfums, Neom creëert een gevoel van weldaad en luxe.

Neom Tranquillity Gift Box

If you love someone let them sleep

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Gift Box

De Neom Tranquillity Gift Box komt in een prachtige, luxe bewaardoos met daarin, beiden ook weer in een sjiek doosje verpakt, twee producten uit de Tranquility Collection: de Scented Candle en de Bath & Shower Oil. Nog vóór ik de doos openmaakte, rook ik al de heerlijke, ontspannende geur.

Neom Tranquillity Gift Box

Op de achterkant van de doos staat vermeld hoe je het Neom Tranquility ‘systeem’ het beste kunt toepassen. Ik heb dit niet helemaal op deze manier gedaan, ik heb de producten gewoon naar eigen behoefte en op mijn eigen manier gebruikt.

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Gift Box

De verpakkingen van de Neom Tranquillity Gift Box en die van de producten zelf, hebben een heel mooie, serene uitstraling. Geen overdreven poespas of drukke tekeningen op de doosjes, maar eenvoud en rust. Ik houd daar van!

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Bath & Shower Oil

De Bath & Shower Oil bevat ontzettend veel mooie, verzorgende oliën, maar liefst 70% van de ingrediënten is van gecertificeerd biologische afkomst. Saffloer-olie, jojoba-olie en vitamine E hebben een intens verzorgende en verzachtende werking op de huid.

Maar liefst twee jaar zijn de mensen van Neom bezig geweest met het samenstellen van deze uiteindelijk perfecte ontspannende geur, met in totaal 12 pure essentiële oliën, die precies in de juiste verhoudingen zijn gecombineerd. De Tranquility blend heeft zelfs een gerenommeerde award gewonnen.

De geur is heel puur en zuiver: Engelse lavendel is gecombineerd met zoete basilicum en jasmijn. Engelse lavendel staat bekend om zijn ‘schonere’ geur dan de meer bloemige Franse lavendel. Basilicum geeft de geur een iets kruidige ondertoon, jasmijn ruik ik er zelf eerlijk gezegd niet echt in.

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Gift Box

De Tranquility Bath & Shower Oil is natuurlijk bij uitstek geschikt om ’s avonds voor het slapen gaan te gebruiken, in een ontspannend bad of onder de douche. Je brengt de olie dan aan op een vochtige huid, masseert deze in en spoelt het dan voorzichtig weer af. Ik vind het ook heerlijk om de olie juist na het douchen aan te brengen op mijn vochtige huid, en daarna mijn huid alleen droog te deppen.

Het is echt geweldig zoals de geur voor een ontspannen gevoel zorgt. Ik gebruik de olie niet alleen ’s avonds graag: als ik hem na mijn ochtend-douche gebruik, zorgt hij ervoor dat ik de dag meer ontspannen begin en voor mijn gevoel beter bestand ben tegen de drukte van de dag die kort daarna losbarst.

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Gift Box

Neom Tranquillity Scented Candle

De Scented Candle uit de Neom Tranquillity Gift Box is gemaakt van pure, natuurlijke plantaardige was, je vindt in de geurkaarsen van Neom Organics London geen paraffine of minerale was. Hierdoor branden de kaarsen zuiver en mooi gelijkmatig. De geurkaarsen bevatten alleen maar natuurlijke geuren en een heel grote hoeveelheid pure, essentiële oliën, maar liefst 15 tot 19 ml per kaars. Pure, zuivere en natuurlijke geuren in huis zijn het mooie resultaat.

Neom Tranquillity Gift Box

Bij het branden van de Scented Candle merk ik inderdaad al vrij snel dat ik hier met pure kwaliteit te maken heb: de was verandert bij het smelten in een olie, en de kaars brandt zoals beloofd keurig gelijkmatig en mooi. De geur is ook hier weer heel puur en zuiver, en aanwezig, maar niet overheersend. Wat een prachtproduct!

Neom Tranquillity Gift Box

De Neom Tranquillity Gift Box (€ 56,00) is verkrijgbaar bij Heavenly Pure, een webshop waar je alleen maar natuurlijke, prachtige producten vindt. Naast de Tranquility Collection vind je in het assortiment van Neom Organics London nog meer mooie en bijzondere geurcollecties, waarvan Happiness en Real Luxury mij erg aanspreken.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

7 Comments on Neom Tranquillity Gift Box Limited Edition

 1. Beau
  11 maart 2015 at 17:05 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten, leuk om te lezen, ik had er nog nooit van gehoord 😉

  Beantwoorden
 2. Mieke
  11 maart 2015 at 17:02 (7 jaren ago)

  Dit merk kende ik nog niet! Lijkt me een fijne set, om ’s avonds tot rust te komen, maar ook zoals jij zegt, om overdag de dag ook ontspannen te beginnen!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  11 maart 2015 at 13:11 (7 jaren ago)

  Mooie, eenvoudige producten maar echte wannahaves na zo’n review

  Beantwoorden
 4. Angela Schaaf
  11 maart 2015 at 10:04 (7 jaren ago)

  Wat mooi zeg!
  Alleen de tekst al: If you love someone, let them sleep 😉

  Beantwoorden
 5. Sonja
  11 maart 2015 at 08:12 (7 jaren ago)

  Mooie producten. Fijn dat ze goed bevallen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.