New in: armcandy van Biba Byoux

Een week of twee geleden zag ik op de Facebook-pagina van Nagelstudio Sparkling Jane een onwijs gave armband voorbij komen, met dalmatiër-print. Je begrijpt: die móest ik hebben. Vorige week kwam de nieuwe collectie van Biba Byoux bij Jane binnen, en bleek er nog veel meer moois tussen te zitten. Uiteindelijk viel mijn keuze op deze twee armbanden:

Biba Byoux

Biba Byoux: trendy en fashionable

Biba Byoux is in 2000 gestart als groothandel in trendy zilveren sieraden. Het concept bleek een groot succes, en de afgelopen jaren is het aanbod van Biba Byoux gegroeid tot een assortiment sieraden in zilver, goud, rosé-goud, leer, katoen, zijde, stoer of lief. De sieraden passen in het modebeeld van nu, en de verschillende collecties laten zich uitstekend met elkaar combineren.

Biba Byoux

Biba Byoux: stoere armband met dalmatiër print

Voor deze stoere armband van Biba Byoux viel ik als een blok. Niet zo gek natuurlijk, met mijn dalmatiër-achtergrond 🙂 De armband is gemaakt van imitatie-leder in zwart en zwart-wit, met een metalen zilverkleurig sluiting.

Biba Byoux

De armband sluit met een sterke magneet-sluiting, die niet bij het minste of geringste open gaat. Ik vind magneet-sluitingen ideaal, zo kan ik de armband zelf aan- en af doen.

Biba Byoux

Deze armband van Biba Byoux is lekker casual en stoer, maar door de Swarowski stenen toch een beetje sjiek, en past perfect bij de mode van de komende winter. Ik ben er zo blij mee! De armband met dalmatiër-print kost € 20,95.

Biba Byoux

Biba Byoux: stoere elegantie

Toen alle armbanden op de Facebook-pagina van Nagelstudio Sparkling Jane stonden, viel mij deze armband ook op. Vanwege het paarse (imitatie)leder een beetje stoer, maar door het smalle bandje en de zilveren accenten toch ook elegant. Ook hier weer Swarowski-stenen voor een mooi detail.

Biba Byoux

Op deze armband staat de inspirerende tekst: “Change your thoughts and you change your world”. Deze armband kost € 14,95. Ik heb al veel complimenten gehad over beide armbanden. En, prettige bijkomstigheid: deze armbanden zitten me niet in de weg tijdens mijn werk, wat ik met veel andere armbanden wel heb.

Enkele van de Biba Byoux armbanden staan in de webshop van Nagelstudio Sparkling Jane. Ben je op zoek naar een andere armband van Biba Byoux die niet op de website staat? Stuur Jane dan even een mailtje, wie weet heeft ze hem wel in de winkel of kan ze hem bestellen voor je.

Draag jij vaak armbanden?

3 Comments on New in: armcandy van Biba Byoux

 1. Leneke
  18 oktober 2013 at 14:24 (9 jaren ago)

  Mooie armbanden. Ik draag mijn armbanden eigenlijk alleen als ik uit ga. Omdat ik een vrij groot gedeelte van mijn dag achter de computer doorbreng irriteren ze me overdag. Deze zijn wel te proberen. De smalle bruine spreekt me het meest aan.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 oktober 2013 at 18:13 (9 jaren ago)

   Dat heb ik inderdaad ook altijd met armbanden, ze zitten altijd in de weg als ik aan het tikken ben. Maar met deze kan ik de hele dag lekker ongestoord rammelen op mijn toetsenbord! 🙂

   Beantwoorden
 2. astrid van Dis
  18 oktober 2013 at 13:51 (9 jaren ago)

  Prachtige armband.n, Natas! Ik snap dat je gelijk verliefd op de dalmatiër print was.
  Ik draag altijd een armband, het voelt ‘kaal’ zonder armband.
  Ik ga ook eens op de site kijken 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.