New in: augustus 2018

Na een paar weken ‘radiostilte’ heb ik weer een nieuwe New in-video voor jullie. De afgelopen weken was het simpelweg te warm om een video op te nemen. En daarnaast kwam er ook niet zoveel nieuws binnen tijdens de vakantieperiode. Maar afgelopen week kreeg ik weer een paar hele mooie perspakketjes, en heb ik zelf ook nog geshopt in de Sale.

new inNew in: augustus 2018

In onderstaande video laat ik je twee hele mooie perspakketjes van L.O.V. Cosmetics en essence zien, zie je de allernieuwste mascara van Pupa en laat ik je mijn nieuwe schoenen zien. Nieuwsgierig geworden? Klik dan snel op onderstaande video!

5 Comments on New in: augustus 2018

 1. Rachel
  18 augustus 2018 at 09:50 (11 maanden ago)

  Wat een leuke dingetjes zeg en haha eng .. het is een kwestie van aanbrengen hihi! fijn weekend!

  Beantwoorden
 2. Marije
  18 augustus 2018 at 09:26 (11 maanden ago)

  Wat een leuke producten! Ben benieuwd naar de wimpers.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  18 augustus 2018 at 09:15 (11 maanden ago)

  Wat zit er weer een hoop leuks bij zeg, budget kan écht wel mooi zijn 🙂

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  18 augustus 2018 at 07:59 (11 maanden ago)

  Haha, grappig wat je zegt dat je het een beetje ‘eng’ vind om nepwimpertjes aan te brengen. Ik vind het niet zozeer eng, maar ik ben er gewoon niet handig mee. Tijdens de bruiloft in Frankrijk droeg ik wimpers en in Nederland wimperstukjes, en het is ZO MOOI! Eigenlijk wel heel erg de moeite waard dus, om er mee te gaan oefenen;-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.