New in: Dr. Pierre Ricaud Paris

Al surfend op het net (noem je dat eigenlijk nog zo: ‘surfen’?) kom ik vaak interessante merken tegen. Merken die ik natuurlijk met jullie wil delen. Zo ontdekte ik een paar weken geleden het merk Dr. Pierre Ricaud Paris, een merk wat zowel qua uitstraling, webshop, prijzen en leuke gratis extra’s heel veel op Yves Rocher lijkt. Ik bestelde een paar producten die me interessant leken, die staan inmiddels alweer een tijdje te wachten om gefotografeerd en in gebruik genomen te worden. Vandaag laat ik ze alvast aan jullie zien!

Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud Paris

Dr. Pierre Ricaud heeft verzorgingsproducten voor zowel gezicht als lichaam, haarverzorgingsproducten en een mooie make-up lijn. Ik bestelde een beetje random uit alle productgroepen wat, en koos uiteraard voor producten die me aanspraken en die bij mij en Beautyspots passen. Ik laat ze hieronder kort één voor één aan je zien, een uitgebreidere review volgt uiteraard nog!

Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud Ongles Parfaits Rose Eclatant

De Ongles Parfaits nagellakjes (€ 9,00) zijn wat duurder dan andere nagellakjes van Dr. Pierre Ricaud, de hightech formule belooft dan ook een langhoudend (en sneldrogend) resultaat. Ik draag dit lakje nu een paar dagen op mijn nagels, en ben al erg onder de indruk. Ik vertel je hier heel snel meer over!

Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud Lifting Hals & Décolleté Beauty Crème

Deze verstevigende crème voor hals en décolleté (€ 20,00) bevat verschillende actieve werkstoffen die de huid gladstrijken en liften. Hier ben ik zelf het meest benieuwd naar, maar deze veelbelovende crème heeft minimaal 4 weken nodig om zichzelf te bewijzen. Nog even geduld dus!

Pierre Ricaud

Pierre RIcaud

Dr. Pierre Ricaud Révèle Éclat Blush

Deze Révèle Éclat Blush (€ 19,00) in de kleur Rose belooft een natuurlijke, stralende glow aan je gezicht te geven. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: Rose, Coral en Beige, voor iedere huidtint dus een geschikte kleur. Hoewel ik het doosje wel klein vind voor een blush (daar past mijn Real Techniques kwast echt nóóit in!), oogt en voelt het doosje wel luxe. Over de blush zelf vertel ik je binnenkort meer!

Pierre Ricaud

Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud Derma Ecolia Nuage de Mousse

Een gezichtsreiniger in slagroom-vorm, dat kon ik niet weerstaan! Deze Nuage de Mousse (€ 10,90) bevat Derma Ecolia, een suiker die de goede huidflora ‘voedt’ ten nadele van de bacterieële flora en het micobiologisch evenwicht van de huid behoudt. De reiniger bevat geen parabenen en kleurstoffen.

Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud Regard Jeunesse Anti-wallen oogmasker

Dit Regard Jeunesse oogmasker (€ 19,00) verfrist en kalmeert de gevoelige huid rondom de ogen, 3 werkstoffen werken bovendien vochtafdrijvend, ontspannend en verhelderend, zodat wallen verminderen. Het beloofde resultaat: een frissere blik. Kom maar op, die kan ik wel gebruiken!

Pierre Ricaud

Bij Dr. Pierre Ricaud krijg je altijd minimaal 1 kadootje bij je bestelling (meestal meer). In dit geval was dat een heerlijke kaars in de geur Macaron Violette.

Pierre Ricaud

Daarnaast (ik weet niet eens meer waarom, hihihi!) kreeg ik een Eau de Parfum: Vertige. De kaars en de Eau de Parfum zijn beiden niet van Dr. Pierre Ricaud zelf, maar van het merk ID Parfums. De Eau de Parfum is niet helemaal mijn smaak, maar daar kan ik vast nog wel iemand blij mee maken 🙂

Bestellen bij Dr. Pierre Ricaud gaat heel makkelijk, voor het daadwerkelijk ontvangen van je pakketje moet je wel een paar dagen geduld hebben. De prijzen die ik bij de producten vermeld heb, zijn de standaard verkoopprijzen. Meestal betaal je een stuk minder voor de producten, of krijg je 2 producten voor de prijs van 1 (bijvoorbeeld in het geval van de gezichtsreiniger).

Kende jij dit merk al? Welk van deze producten spreekt jou het meeste aan en wil je snel een review over zien?

7 Comments on New in: Dr. Pierre Ricaud Paris

 1. Khadija
  11 november 2016 at 09:32 (6 jaren ago)

  ik ben ook een dame die dit merk al jaren gebruik. Ze hebben een uitstekende service en ben vooral zeer tevreden over de producten.
  ik had ooit ergens gezien of gelezen dat Dr.Pierre Ricoud bij Yves Rocher Group hoort.

  Beantwoorden
 2. Frieda de Heer
  22 juni 2015 at 14:42 (7 jaren ago)

  Ik ben vast een van die vrouwen die dit merk al jaren met veel plezier gebruikt. Ik gebruikte het al jaren voordat ik in 2003 naar Frankrijk vertrok en nu nog steeds . Dat zegt dus genoeg.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  21 januari 2015 at 13:09 (7 jaren ago)

  Ik ken het nog niet, maar ben vooral benieuwd naar de Nuage de Mousse.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  21 januari 2015 at 08:56 (7 jaren ago)

  Dat ziet er zo goed uit!
  Mooie verpakkingen.
  Het merk ken ik niet.
  Maar als het zo budget vriendelijk geprijsd is moet ik er zeker een een kijkje nemen.
  Wat een prachtig doosje met blush.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  21 januari 2015 at 07:38 (7 jaren ago)

  Heel vroeger heb ik het wel eens gebruikt. En ik hoor er nu vaker iets over. Ik vond het prima producten. Roken heel lekker maar niet heel bijzonder qua werking. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

  Beantwoorden
 6. Bianca
  21 januari 2015 at 07:21 (7 jaren ago)

  Het merk ken ik alleen qua naam het doet mij een beetje aan Yves Rocher denken alleen dan wat duurder x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.