New in my bathroom: Spring is in da House!

Regelmatig heb ik nieuwe producten op mijn badkamer staan. Ik gaf jullie al een paar keer een kijkje in mijn complete badkamer, maar het leek me ook wel eens leuk om een paar nieuwe producten te laten zien, die sinds kort op de rand van het bad staan (of er al in hebben gelegen, hihihi!). Ik vertel je ook kort wat ik van de producten vind en wat de werking is. Geniet mee van deze eerste editie van New in my bathroom!

New in my bathroom

New in my bathroom: lente-editie

In deze editie van New in my bathroom zie je vooral producten met lichte, zoete geuren voorbij komen. Zodra het een beetje voorjaar wordt, heb ik behoefte aan lichte geuren om mij heen, en verandert mijn dagelijkse douche- en badroutine enigszins. De zwaardere, kruidige geuren mogen de kast in, die haal ik in september/ oktober wel weer tevoorschijn!

New in my bathroom

New in my bathroom: Bomb Cosmetics goodies*

Deze twee juweeltjes van badproducten behoren tot de nieuwe voorjaarscollectie van Bomb Cosmetics. Links zie je Polkadot Posie Bathcreamer (€ 2,95), deze smelt in het water en verwent de huid met verzorgende boters, ik hoef na mijn bad geen bodylotion of -crème meer te gebruiken. De geur is bloemig, maar ook een klein beetje kruidig. Polkadot Posie doet mij denken aan een veld vol voorjaarsbloemen, heerlijk!

Daarnaast zie je Strawberry Sunrise Bathblaster (€ 3,25), met de heerlijke friszoete geur van aardbeien waar ik vanzelf vrolijk van word. Het toefje ‘slagroom’ bevat verzorgende bestanddelen, waardoor ik met een heerlijk ruikend, en zacht aanvoelend velletje uit bad stap. Wat een feest!

Beide Bomb Cosmetics badproducten zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorgingsinstituut Mireille.

New in my bathroom

New in my bathroom

New in my bathroom: Neobio Zeeschuimbad met Algen*

Nog meer lekkers voor in bad is deze (grote!) fles Neobio Zeeschuimbad met Algen (€ 9,85/300 ml). De fles doet eenvoudig en een tikje ‘goedkoop’ aan, maar laat je daar vooral niet door misleiden! Deze natuurlijke badschuim bevat tal van plantaardige werkzame stoffen zoals kruidenextracten en plantaardige oliën, afkomstig van biologische landbouw. Zeezout zorgt ervoor dat de huid zowel verzacht als versterkt wordt en zeewier heeft een vochtinbrengende werking. De geur is tegelijkertijd zacht en fris: ik waan me in een tropisch paradijs.

New in my bathroom

Het Neobio Zeeschuimbad geeft een heerlijk zacht schuim in bad, wat het genieten echt compleet maakt. Ik vind het heerlijk om te gebruiken na een drukke werkdag, ik kom dan echt helemaal tot rust.

Neobio Zeeschuimbad met Algen is verkrijgbaar bij SoloBioMooi.

New in my bathroom

New in my bathroom

New in my bathroom:
Ziaja Kids Shampoo & Shower Gel Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream*

Toen ik een paar maanden geleden uitgenodigd was voor de opening van de tweede Ziaja winkel in Nederland, en na afloop tien producten mocht uitkiezen om mee naar huis te nemen, ging deze Kids Shampoo & Shower Gel Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream (€ 3,69/400 ml) als één van de eersten in mijn winkelmandje. Eerlijk is eerlijk: je moet er van houden, maar ik vond de zacht zoete geur direct onweerstaanbaar!

Qua ingrediënten valt er niet zoveel spannends over de douchegel te vertellen, de ingrediënten zijn vrij standaard voor een douchegel. Omdat er SLES in zit, zou ik zelf de showergel echt alleen onder de douche gebruiken, en niet bijvoorbeeld in bad. Dit omdat SLES irriterend kan werken op de huid, en zeker bij een tere kinderhuid moet je daar voorzichtig mee zijn.

New in my bathroom

De Shower gel verandert op mijn natte huid in een zacht schuim, wat mijn huid niet uitdroogt of trekkerig doet aanvoelen. Ik gebruik wel een bodylotion na het douchen, omdat ik dat net iets prettiger vind. De zoete geur van koekjes en vanille is onder de douche wel wat subtieler dan ik zo uit de fles had verwacht, maar aangezien het een product voor kinderen is, kan ik het eigenlijk alleen maar toejuichen dat er niet te veel parfum gebruikt is.

De Kids Shampoo & Shower Gel Cookies ‘n’ Vanilla Ice Cream is verkrijgbaar via de webshop of in één van de twee Ziaja winkels in Den Haag.

New in my bathroom

New in my bathroom

New in my bathroom:
Bourjois Pamper me! Cocooning Shower Milk

Deze fles Bourjouis Pamper me! Cocooning Shower Milk kwam ik een paar weken geleden tegen bij Action, en toen ik de woorden Milk & Cherry Blossom zag, lag hij direct in mijn winkelmandje. Het is een heerlijk zachte douchegel, met een zachte, bloemige geur die natuurlijk perfect bij het voorjaar past! Ook hier is niet zoveel over de ingrediënten te vertellen, de verzorgende ingrediënten die er in zitten, zijn in een te laag percentage aanwezig om echt iets voor de huid te doen. Geen probleem, voor die (ik meen) net geen twee euro die ik ervoor betaalde, verwacht ik geen wonderen.

New in my bathroom

Je ziet dat het echt een melk-achtige substantie is, onder de douche verandert dit in een schuim wat zacht en comfortabel aanvoelt op mijn huid. Dit is echt het voorjaar in een flesje!

New in my bathroom

New in my bathroom

New in my bathroom:
Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Body Scrub

De Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Body Scrub is één van de nieuwste producten in het assortiment. Het is een scrub die enorm verzorgend is, dankzij ingrediënten als Argan-olie, Marula-olie, Wonderboom-olie en Olijfolie. De scrub bevat geen conserveringsmiddelen en/of minerale oliën, mijn huid wordt er blij van!

New in my bathroom

De nieuwste Body Scrub van Kneipp is echt een feestje voor mijn huid: de oliën verzorgen en voeden haar al tijdens het scrubben, maar laten zelfs na het afspoelen en afdrogen nog een intens verzorgend laagje achter, waardoor het gebruik van een apart verzorgend product absoluut niet nodig is. Spoel wel na het douchen de douchecabine of het bad even goed uit, want ook daar blijft anders een laagje achter!

En dan… de geur! Die is zo zacht, zoet en een heel klein beetje noot-achtig: ik kan er geen genoeg van krijgen. Wat een heerlijk nieuw product is dit weer van Kneipp!

Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Body Scrub (€ 9,49/220 gram) is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat, momenteel geldt daar de 2+1 gratis actie op het hele assortiment van Kneipp!

Heb jij recent nog nieuwe producten voor op de badkamer gekocht? Heb je nog aanraders voor me?

*Deze producten zijn door een merk of bedrijf beschikbaar gesteld voor een review

7 Comments on New in my bathroom: Spring is in da House!

 1. Annette - Ann Ages Gracefully
  31 maart 2015 at 21:27 (7 jaren ago)

  Ik zou eens wat vaker in bad moeten gaan maar ben toch eigenlijk meer van de douche. Ik heb ook nog een paar heerlijke Lush badproducten liggen die wel om een lekker schuimbad vragen.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  31 maart 2015 at 09:10 (7 jaren ago)

  Fijne titel 😉
  De zon schijn buiten niet maar in de badkamer wel met mooie producten.
  Ik ken het allemaal niet en zal eens even langs de lush winkel gaan.
  Altijd fijn zo een aanbieding van 2+1.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Jori
  31 maart 2015 at 08:52 (7 jaren ago)

  Leuk nieuw item op je blog…. Die scrub van Kneipp moet ik ook eens gaan proberen.

  Beantwoorden
 4. Sonja
  31 maart 2015 at 08:17 (7 jaren ago)

  Heerlijk, ben wel jaloers hoor,… Ik mis soms wel een bad.
  Maar goed ik heb ook lekkere douche producten.
  Nu staat de Dove en de Detoll in het bakje.
  .
  Zelf zou ik de Neobio gelijk in mijn badje doen!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  31 maart 2015 at 07:47 (7 jaren ago)

  Een feest in je badkamer! Die Kneipp scrub is echt heel erg lekker je hebt van die lijn ook een douchegel, die is ook al zo lekker x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.