New in: oktober 2018

Afgelopen twee weken ontving ik weer veel mooie nieuwe producten voor mijn blog. Ik besloot om weer een New in-video op te nemen, waarin ik de producten kort aan je laat zien. Natuurlijk komen van (bijna) alle producten binnenkort reviews online, maar in de video vertel ik alvast kort wat over al het moois!

New inNew in: oktober 2018

In deze video zie je weer een pakketje vol lekkers van Weleda, handige handbag essentials van hannah, hele mooie nieuwe gezichtsmaskers die Mireille sinds kort in het assortiment heeft, nieuwe haarverzorgingsproducten van Aruba Aloë en een overheerlijke geurkaars. Ik wens je weer veel kijkplezier!

Ben je héél nieuwsgierig naar één van deze producten? Laat het dan weten in een comment, dan probeer ik de review daarover een beetje naar voren te schuiven in mijn planning 🙂 En heb je vragen over een bepaald product, stel ze dan natuurlijk ook gewoon hieronder!

6 Comments on New in: oktober 2018

 1. Wendy
  1 november 2018 at 18:32 (4 jaren ago)

  Ben benieuwd naar je revieuws van de weleda producten. Geniet maar van je fijne producten

  Beantwoorden
 2. Evelien
  31 oktober 2018 at 12:43 (4 jaren ago)

  Aaah die nieuwe maskers, daar ben ik zó benieuwd naar!

  Beantwoorden
 3. Wilma Rommelse
  31 oktober 2018 at 10:04 (4 jaren ago)

  Benieuwd naar de kaars… Echt iets voor de donkere dagen om wat meer sfeer te maken 🙂

  Beantwoorden
 4. marije
  31 oktober 2018 at 09:19 (4 jaren ago)

  Wat veel leuks weer! De kaars ben ik erg benieuwd naar en natuurlijk de Weleda producten.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  31 oktober 2018 at 07:22 (4 jaren ago)

  Zoveel mooie nieuwe producten

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  31 oktober 2018 at 07:22 (4 jaren ago)

  Een heleboel leuks weer! Handig om het zo in video vorm te doen 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.