New Nordic Hair Volume: Hallo mooi, vol haar!

Het Scandinavische New Nordic introduceert een voedingssupplement voor mooi, volumineus en gezond haar. Hair Volume™ heeft een unieke formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink. De tabletten voeden de hoofdhuid en haarwortel van binnenuit en dragen zo bij tot de instandhouding van normaal haar. En voor hen die moeite hebben met het slikken van pillen, zijn er nu ook heerlijke Gummies verkrijgbaar voor het behoud van sterk, gezond en dik haar.

New Nordic Hair Volume

Sterk haar, sterk gevoel

Vol, mooi en gezond haar geeft je zelfvertrouwen een boost en laat je vrouwelijker voelen. Wanneer je graag lang en gezond haar wil laten groeien, is het belangrijk dat je weet hoe je het haar op de juiste manier verzorgt en voedt. Eetgewoonten spelen hierbij net zo’n belangrijke rol als de verzorging van het haar. We zijn allemaal verschillend als het om haargroei gaat. Er zijn veel verschillende haartypen en elk van deze typen behoeft verschillende hoeveelheden voedingsstoffen voor een optimale groei. Bijna de helft van alle Nederlandse vrouwen kleurt het haar – vaak met chemische middelen – wat kan bijdragen aan de beschadiging ervan.

Unieke samenstelling, klinisch bewezen

Hair Volume™ is ontwikkeld vanuit de wens om een product te creëren met een unieke samenstelling met onder andere biotine en zink; twee mineralen die bekend staan om hun vermogen om bij te dragen aan sterker haar en sterkere nagels. Een klinisch onderzoek naar New Nordic Hair Volume tabletten bevestigt de positieve effecten er van. De dikte van het haar verbeterde bij de testpersonen in slechts twee maanden en het aantal nieuwe haren per cm2 was toegenomen. Zelfbeoordeling van het gebruik van Hair Volume™ onthulde dat 9 van de 10 vrouwen tevreden waren met het product en het zouden aanbevelen aan anderen (bron: Klinisch Onderzoak Hair Volume Parijs, oktober 2018).

New Nordic Hair Volume

De Gummies zijn yummie

Ideaal voor hen die moeite hebben met het slikken van tabletten: New Nordic Hair Volume™ GUMMIES. De lekkere gummies dragen bij aan het behoud van dik, sterk en gezond haar. Procyanidine B2 en paardenstaartextract ondersteunen de haargroei en en staan bekend om hun vermogen het haar van binnenuit sterk te houden. De gummies bevatten tevens biotine en zink, dat voedingsstoffen naar de hoofdhuid en haarfolikels brengt en zo bijdraagt aan het behoud van sterk haar. Slechts twee gummies per dag volstaan. De gummies bevatten geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en zijn vrij van gluten, lactose en soja.

Aanbevolen dagelijkse dosering

Hair Volume™ tabletten: 1 tablet per dag tijdens de maaltijd.
Hair Volume™ Gummies: 2 gummies per dag tijdens de maaltijd.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

Prijs en verkrijgbaarheid

New Nordic Hair Volume (30 tabletten): € 25,99
New Nordic Hair Volume (90 tabletten): € 66,85
New Nordic Hair Volume GUMMIES (60 stuks): € 22,61

New Nordic Hair Volume is verkrijgbaar bij ETOS, Holland & Barrett, G&W gezondheidswinkels, DeOnlineDrogist.nl en de eigen webshop.

 

2 Comments on New Nordic Hair Volume: Hallo mooi, vol haar!

 1. Miranda Aerts
  6 juli 2020 at 07:30 (2 jaren ago)

  Paardenstaartextract… nooit verwacht dat zoiets in een beauty product voor menselijk gebruik zou kunnen zitten 🙂
  Gebruik jij het zelf ook?

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  4 juli 2020 at 08:28 (2 jaren ago)

  Ik gebruik nu haarvitamines van OASE, en dat zijn ook een soort snoepjes, eigenlijk heel lekker haha;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.