New in: Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch Navy

Soms vragen mensen mij: word je nog wel blij van een nieuw jurkje, met zo’n volle kledingkast? Nu is mijn kledingkast op zich niet voller dan de kledingkast van iemand anders denk ik, alleen hangen er bij mij vooral jurkjes in. En ja, ik word echt blij van ieder nieuw jurkje wat er bij komt. Simpelweg omdat ik alleen jurkjes in mijn kast heb hangen waar ik blij van word zodra ik ze aantrek. Een nieuw jurkje wat het wauw-gevoel niet heeft, gaat weer terug naar de winkel, hoe jammer misschien soms ook. Een jurkje wat het wauw-gevoel wél meteen had, is Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch. En ik laat haar natuurlijk aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchTante Betsy Dress Snappie Flower Branch Navy

Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch is een jurkje uit de huidige wintercollectie. Model Snappie was er afgelopen zomer ook, ik had er toen dit jurkje van. Helaas is dit jurkje mij inmiddels te groot geworden, en hangt ze nu bij iemand anders in de kast. Super fijn dat dit model deze winter dus terug is gekomen, ze mocht in de herkansing 🙂

Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchTante Betsy Dress Snappie Flower Branch is op het eerste gezicht vooral een heel stijlvol jurkje, met een hele mooie klassieke bloemenprint. Maar toen ik haar aantrok, ontdekte ik dat het ook een heel vrolijk jurkje is, ik voelde me direct blij worden van binnen ♥ Het model is zo ontzettend mooi en kleedt prachtig af.

Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchHet jurkje is overigens niet vernoemd naar de kleine krokodil 😉 maar naar de drukknopen, die in het Engels snap buttons heten. Alleen de bovenste twee drukknoopjes kunnen los, de rest is dicht gestikt. Fijn, want zo hoef je je niet druk te maken over knoopjes die onverhoopt open springen, of zogenaamde ‘piepgaatjes’ tussen de knoopjes.

Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchHappy flowers, happy dress ♥

Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch valt (net als het grootste gedeelte van deze collectie) netjes op maat, ik draag haar in mijn gewone maat XL. Ook de lengte van het jurkje is helemaal naar mijn zin, ze valt tot net boven mijn knie (ik ben 1.78 meter lang). En ook de mouwen zijn lekker lang en voor mij precies goed. Ja, eigenlijk klopt gewoon alles aan dit jurkje.

Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchTante Betsy Dress Snappie Flower Branch is verkrijgbaar in drie kleuren: Navy, Green en Black. De beeldschone print is bij alle drie de jurkjes hetzelfde, alleen de ondergrond is anders van kleur.

Dress Snappie Flower Branch is zó ontzettend leuk, dat ik voor dit jurkje een hoge uitzondering maakte. Normaal gesproken was ik altijd al mijn nieuwe kleding even voor ik het ga dragen. Maar toen ik afgelopen vrijdagavond het jurkje paste, wilde ik haar gewoon meteen de volgende dag dragen, hihihi! Het is een jurkje waarin ik me blij, maar ook heel mooi voel. En dat is precies wat ieder jurkje of kledingstuk in je kast zou moeten doen. Vroeger had ik een kast vol met ‘mwah’-kleding. Kleding die dus jaren in de kast lag of hing, zonder er vaak (of ooit) uit te komen. Daar ben ik mee gestopt, dat doe ik niet meer. Kleding is er om te dragen, en dus vind ik het belangrijk dat een jurkje of rokje of blouse mij een geweldig gevoel geeft als ik het aantrek.

Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchDetails

Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch heeft twee handige zakjes, met op het linker zakje het mooie embleem van Tante Betsy gestikt ♥

Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchNaast de mooie kraag heeft Dress Snappie Flower Branch ook nog een stijlvol borstzakje met een klepje. En kijk eens wat een prachtig slank silhouet de jurk heeft! Zelfs mijn stevige bovenarmen lijken hier ontzettend slank in 🙂

Ik draag hier een donkerblauwe panty bij het jurkje, maar fuchsia en groen staan er natuurlijk ook heel mooi bij. Voor de foto’s vond ik het mooi om het stijlvolle aspect van het jurkje te benadrukken. Mijn Lotta from Stockholm klompjes zorgen dan juist weer voor het speelse effect.

Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch Tante Betsy Dress Snappie Flower BranchSmoorverliefd op jou…

Ik geloof dat het wel duidelijk is: ik ben smoorverliefd geworden op Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch, vanaf het moment dat ik haar aantrok. Ik heb er weer een prachtige Happy Dress bij in mijn kledingkast, misschien moet ik maar eens een extra verzekering voor mijn mooie jurkjes overwegen 😉

Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch Navy (€ 89,95) is in de webshop van Tante Betsy nog verkrijgbaar in alle maten, hetzelfde geldt voor de andere twee kleuren. Ik heb dit mooie jurkje ontvangen.

Met dank aan Jori voor het maken van de prachtige foto’s ♥

16 Comments on New in: Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch Navy

 1. Miranda
  10 november 2017 at 06:33 (7 maanden ago)

  Het zijn echt prachtige foto’s en wat staat donkerblauw jou mooi!
  Een mooie print en een spikkelprinses maken het een plaatje wat zo een magazine in kan ♡

  Beantwoorden
 2. Corine
  9 november 2017 at 12:08 (7 maanden ago)

  Jaah, prachtig is die, staat je goed, heb hem zelf ook, met dat kraagje, vind ik hem helemaal geweldig!!

  Beantwoorden
 3. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  9 november 2017 at 11:08 (7 maanden ago)

  Hihi hoe grappig ik schreef net al een blogpost over ‘Tante Betsy makes me/us happy’. Ja dat is toch wel het allerbelangrijkste als je een jurkje/outfit aan trekt dat je er blij van wordt. Wat zijn we toch enorme bofferds dat Tante Betsy in ons leven gekomen is. Nooit meer keuzestress, want alles is goed, ieder Tante Betsy jurkje wat in mijn kast hangt maakt me blij. En inderdaad als ze me niet blij maken gaan ze retour of verkoop ik ze zodat iemand anders er blij van kan worden. Geniet van je prachtige jurkjes! Knuff!

  Beantwoorden
 4. Ria
  9 november 2017 at 10:54 (7 maanden ago)

  Mooi!!!! Naast de zippie’s ben ik nu ook helemaaal zot van de snappiejurk! Afgelopen zomer zat die me niet lekker maar de flower branch zit me perfect. Model is mooi aanpassend (slankt af), goede lengte én lange mouwen! Iets wat ik toch verkies in de winter .

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  9 november 2017 at 10:53 (7 maanden ago)

  Deze vind ik je goed staan, leuk ook met die kleur panty erbij!

  Beantwoorden
 6. Geralda Simonis
  9 november 2017 at 10:38 (7 maanden ago)

  Staat je geweldig Natasja! Wil zo graag de green versie. Echt leuk dit jurkje! Grts Geralda

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  9 november 2017 at 09:46 (7 maanden ago)

  Staat je weer mooi Natasja, ik zou dit printje zelf zo leuk vinden in een blousje o.i.d. Fijn he, om elke keer weer blij te worden van een nieuw jurkje. Wie het kleine niet deert….;-)

  Beantwoorden
 8. Zandra
  9 november 2017 at 09:46 (7 maanden ago)

  Wauw wat staat deze je mooi….snap dat je verliefd bent….ik nu ook

  Beantwoorden
 9. Christa
  9 november 2017 at 09:26 (7 maanden ago)

  Prachtige foto’s en na je verhaal zou ik hem bijna bestellen (als mijn portemonnee het zou toelaten ). Ik heb zelf de Snappie Stardot Green en onwijs blij mee!
  De Lotta klompjes zijn geweldig! Ik denk dat ik daar ook eens naar ga kijken .
  Bedankt voor je in de ochtend opvrolijkende blogpost!

  Beantwoorden
 10. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  9 november 2017 at 09:02 (7 maanden ago)

  Hoi
  De jurk staat je prachtig!!! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Ga je de andere kleuren ook nog aanschaffen?

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 november 2017 at 12:11 (7 maanden ago)

   De groene had ik al gepast, die kleur stond me niet zo mooi. Maar de zwarte maakt wel kans om ook een plekje in mijn kast te veroveren denk ik 🙂

   Beantwoorden
 11. Danielle
  9 november 2017 at 08:47 (7 maanden ago)

  Leuke print, staat he goed!

  Beantwoorden
 12. Jolanda
  9 november 2017 at 08:37 (7 maanden ago)

  Heel leuk jurkje! Kleurencombinatie van donkerblauw met bloemetjes vind ik je erg leuk staan

  Beantwoorden
 13. Marije
  9 november 2017 at 06:57 (7 maanden ago)

  Hele mooie print. Staat je weer super.

  Beantwoorden
 14. Hennie
  9 november 2017 at 06:23 (7 maanden ago)

  Dit vind ik één van de mooiste jurkjes van TB die er zijn. Vind de combinatie met de panty ook mooi gekozen. Lekker winterjurkje denk ik, met een vest erover.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.