New in: Urban Decay Shattered Face Case en Sigma Enlight

Voor Kerst heb ik een paar héle mooie nieuwe ‘make-upjes’ gekregen, die ik graag aan jullie wil laten zien. Natuurlijk volgt er binnenkort een uitgebreide review en swatches, maar ik vind ze zó mooi, dat ik vandaag alvast een Sneak Peek laat zien.

Urban Decay Shattered Face Case

Urban Decay Shattered Face Case en Super-Saturated High Gloss Lip Color

De Urban Decay Shattered Face Case stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik heb me kunnen inhouden tot de decembermaand. Hij stond eigenlijk op mijn lijstje voor Sinterklaas, maar de oude man was een beetje te laat begonnen met inkopen, en aangezien het palette uit Engeland moest komen, was het niet meer op tijd voor pakjesavond.

Urban Decay Shattered Face Case

De Urban Decay Shattered Face Case bevat vijf (vrij neutrale) kleuren oogschaduw, een full size Super-Saturated High Gloss Lip Color en een travel size 24/7 Glide-On Eye Pencil in de kleur Zero.

Urban Decay Shattered Face Case

En… het palette heeft een dubbele bodem: onderin zitten nog twee kleuren blush en een highlighter. Een lekker all-in-one palette dus, ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Urban Decay Shattered Face Case

Het Shattered Face Case palette van Urban Decay is onder andere te koop bij Beautybay en kost normaal gesproken € 38,80, maar is nu afgeprijsd voor slechts € 31,30 (gratis levering in Nederland).

Sigma Enlight

Sigma Enlight collectie

Toen ik de eerste foto’s van de nieuwe Sigma Enlight collectie zag, was ik direct verliefd. Mooie warme, neutrale kleuren, daar houd ik van! De collectie kwam precies op tijd binnen bij The Make Up Spot om een aantal items op mijn verlanglijstje voor Kerst te zetten.

Sigma Enlight

Het paradepaardje van de Sigma Enlight collectie is het Warm Neutrals Eye Shadow palette (€ 39,95) met 12 verschillende oogschaduws. Daarnaast kreeg ik de mooie, warme blush ‘Serene’ (€ 13,95), een eyeliner in de kleur ‘Nutmeg’ (€ 9,95) en een lipgloss in de kleur ‘Tranquil’ (€ 10,95).

De complete Sigma Enlight collectie is te koop bij The Make Up Spot.

Uiteraard vertel ik jullie binnenkort wat ik van de producten vind, en laat ik jullie swatches en een FOTD zien. Welk artikel wil je het eerst zien, dat over de Urban Decay producten of over de Sigma Enlight collectie?

4 Comments on New in: Urban Decay Shattered Face Case en Sigma Enlight

 1. Deb
  28 december 2013 at 14:05 (9 jaren ago)

  Mooie items!! Ik ben het meest benieuwd naar het Urban Decay palette. Dit is echt een geweldig merk!!

  Beantwoorden
 2. Nicole
  28 december 2013 at 09:44 (9 jaren ago)

  Echt prachtig!
  Helemaal “mijn” kleuren.

  Ik ga ook voor de Sigma Enlight collectie als eerste!

  Veel plezier met en van je prachtige cadeaus!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  28 december 2013 at 09:28 (9 jaren ago)

  Wow, wat een beauties! Ik ben naar beide collecties wel benieuwd, maar als eerste ga ik voor de Sigma Enlight collectie.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on New in: Urban Decay Shattered Face Case en Sigma Enlight

 1. […] Bij mijn schoonfamilie doen we met Kerst altijd kadootjes. Ik kreeg onder andere dit prachtige Warm Neutrals palette uit de Sigma Enlight collectie. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.