Newpharma: het gemak van een online apotheek

Al jaren ben ik een echte online shopper, ik kom nauwelijks nog in een winkel. Als je net als ik fulltime of bijna-fulltime werkt, zijn webshops gewoon ideaal, je hoeft er dan in je spaarzame tijd niet voor de deur uit. Zelfs voor een apotheek kun je terecht op het internet, bij Newpharma vind je alle bekende apothekersmerken. Ik ontving onlangs een pakketje met verschillende producten, en laat je vandaag zien welke merken zoal verkrijgbaar zijn bij Newpharma.

NewpharmaNewpharma: je apotheek dicht bij huis

Bij Newpharma vind je merken die je bij de meeste apotheken tegenkomt. Zoals Vichy en Eucerin, maar ook Clinique, Dermolin en La Roche-Posay. En omdat het een Belgische website is, vind je er nog veel meer, ook merken die je in Nederland niet snel tegenkomt. En dat is natuurlijk sowieso altijd leuk, zeker als je net als ik gek bent op Beauty en cosmetica 🙂

NewpharmaEucerin is denk ik bij iedereen wel bekend. Het is een merk met een inmiddels erg uitgebreid assortiment, met producten voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging voor het hele gezin. In mijn pakketje zat een kleine tube met Soft Body Cream, altijd makkelijk om mee op reis te nemen. Verzamelen jullie dit soort samples ook altijd in een lade, zodat je nooit zonder voorraad zit?

NewpharmaUriage

Uriage is voor mij een nieuw merk. Ja hoor, het komt echt nog regelmatig voor dat ik nieuwe merken ontdek 😉 Ook dit merk blijkt een erg uitgebreid assortiment te hebben. Alle producten zijn op basis van thermaal water, en vooral erg geschikt voor de gevoelige huid. Deze Cleansing Cream is voor zowel het lichaam als het gezicht te gebruiken, en reinigt de huid op een heel milde, verzorgende manier.

Newpharma NewpharmaDoordat de samenstelling van de Cleansing Cream zo mild is, is deze zelfs voor baby’s en kinderen te gebruiken, het is een zeepvrij product.

De producten van Uriage hebben een redelijk betaalbaar prijsniveau. Via deze link vind je het complete assortiment van Uriage bij Newpharma.

NewpharmaVichy

Vichy is zo’n typisch apothekersmerk wat denk ik iedereen wel kent. Ik ken het zelf vooral van de gezichtsverzorgingsproducten, maar het merk heeft ook een lichaamsverzorgingslijn, een speciale mannenlijn en een kleine make-up lijn.

NewpharmaEen Micellaire reiniger is een snelle manier om je huid goed te reinigen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf eigenlijk nooit gebruik. Maar dat komt vooral omdat ik het reinigen van mijn huid helemaal niet erg vind, en er graag een ontspannend ritueel van maak aan het eind van een drukke dag. Ik vind het vooral een product voor vrouwen die hun huid vaker niet dan wel reinigen. Dan zeg ik altijd: koop zo’n fles micellair water, een pak wattenschijfjes en gebruik dat dan in ieder geval 😉

NewpharmaDarphin

Dan kom ik bij mijn favoriete product uit het pakketje wat ik van Newpharma ontving, Darphin Perfecting Body Scrub. Darphin is een prachtig merk, wat ik ook vooral ken van gezichtsverzorging. Deze scrub met abrikozenpitstukjes zorgt ervoor dat dode huidcellen van je huid verwijderd worden, en extract van perzikblad geeft haar een hydraterende boost. Een heerlijk product om je huid regelmatig mee te verwennen!

NewpharmaDe scrub heeft een romige textuur, die vol en luxe aanvoelt bij het inmasseren. Zodra de scrub in aanraking komt met water gaat deze licht schuimen, wat het inmasseren nog makkelijker maakt. De geur is zoet, romig en ook weer luxe, ik vond het erg jammer dat de tube maar zo klein was 🙂

NewpharmaDe Perfecting Body Scrub van Darphin bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten, een bijzonder mooi product dus! Een tube van 200 ml kost bij Newpharma € 27,94.

Nazomer-zon

Ook in de nazomer-zon is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon en haar nadien goed te verzorgen. Deze Soothing after-sun milk van Vichy is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht, en is vrij van parabenen. Ze geeft de huid langdurige hydratatie, en dat is precies wat je huid goed kan gebruiken na wat zonne-uurtjes.

NewpharmaDe after-sun milk bevat onder andere paraffine en dimethicone, helaas reageert mijn huid hier niet zo goed op. Beide ingrediënten leggen een soort van beschermend laagje op de huid, waardoor het vocht beter vastgehouden wordt. De combinatie van deze twee is voor mijn huid iets te veel van het goede, waardoor ik een zweterig gevoel ervaar na het aanbrengen.

Newpharma NewpharmaDe after-sun milk heeft een dunne, melkachtige textuur die zich goed laat verdelen over de huid. Bij mij trekt de milk niet goed in, en laat een vochtig laagje achter op mijn huid wat niet prettig aanvoelt. De frisse geur zorgt voor een zomers gevoel bij het aanbrengen. Vichy Capital Soleil Aftersun milk kost €14,97 voor 300 ml.

NewpharmaBodysol

Bodysol is tevens een nieuw merk voor mij. Ik ontving een tube Detox Douchegel met Groene thee. De bolletjes in de douchegel blijken vitamine E bolletjes te zijn, die voor een extra stukje verzorging zorgen onder de douche.

NewpharmaDe douchegel bevat net als heel veel showergels SLES en parfum, en is daardoor iets minder geschikt voor een erg gevoelige huid. Mijn huid heeft er gelukkig geen moeite mee.

Newpharma De douchegel schuimt goed, reinigt mijn huid zonder haar uit te drogen en ruikt lekker fris. Perfect voor mijn (doordeweeks erg vroege) ochtenddouche! De showergel van Bodysol kost bij Newpharma € 4,79 voor 250 ml.

Ik hoop dat ik je hiermee een impressie heb kunnen geven van het assortiment van Newpharma. Het is natuurlijk maar een kleine greep uit het assortiment, voor een compleet beeld is het zeker aan te raden een kijkje te nemen op de website. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Newpharma: het gemak van een online apotheek

 1. Miranda
  28 oktober 2017 at 07:19 (5 jaren ago)

  Zeker een handige manier om te shoppen en van dit soort producten hebben we allemaal wel iets nodig.

  Beantwoorden
 2. Talitha
  27 oktober 2017 at 11:13 (5 jaren ago)

  Ik koop ook alleen online, en ook regelmatig bij een apotheek. Darphin is zeker een fijn merk, de scrub ken ik niet maar heb er wel eens een proefje van een dagcreme van gehad.
  Vichy vind ik een fijn merk, daarvan heb ik meerdere producten in huis en ik ben met allemaal tevreden

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  27 oktober 2017 at 10:48 (5 jaren ago)

  Ik ben benieuwd naar die scrub van Darphin. Ik heb daar zelf een bodylotion van en die vind ik geweldig. Aftersun heb ik al een poosje niet meer gebruikt, ik denk ook dat ik het pas weer volgend jaar tevoorschijn ga halen;-)

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  27 oktober 2017 at 10:15 (5 jaren ago)

  Mooie producten.
  Je brengt me weer op een idee.
  Er is van 1 van deze merken een kortingsactie.
  Dus dit noteer ik meteen…

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  27 oktober 2017 at 08:43 (5 jaren ago)

  Ze hebben inderdaad héél veel, ik ben vooral blij met Dr. Hauschka en dat ze bijvoorbeeld een cup verkopen!

  Beantwoorden
 6. marije
  27 oktober 2017 at 06:20 (5 jaren ago)

  Handige tip! Ik ga zeker even rond snuffelen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.