Newsflash: Catrice ICONails Gel Lacquer

Met trots presenteert CATRICE haar nieuwe nagellak assortiment: Catrice ICONails. En ik kan je alvast verklappen: het ziet er ont-zet-tend goed uit! Niet alleen de formule en het kwastje zijn vernieuwd, ook de flesjes hebben een ware make-over gekregen. Kijk en oordeel zelf maar!

Catrice ICONailsCatrice ICONails

De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken, die verrijkt zijn met açai olie, hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Consumentenadviesprijs € 2,99.

Catrice ICONails Catrice ICONails Catrice ICONails Catrice ICONails Catrice ICONailsDe ICONails Gel Top Coat met hybride technologie is ideaal voor het behoud van kleur en glans tot wel 10 dagen. De top coat creëert een krachtige gel glans beschermlaag bovenop je nagellak waardoor deze langer blijft zitten.  Consumentenadviesprijs € 3,59.

Catrice ICONailsCatrice ICONails vervangt het Ultimate Nail Lacquer assortiment vanaf mei 2017, en is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Je vindt het complete Catrice assortiment ook online bij Kruidvat.

Catrice ICONailsWauw, wat ziet dit er ontzettend goed uit, ik ben hier echt heel erg nieuwsgierig naar! En wat zien de flesjes er prachtig en luxe uit, als de kwaliteit navenant is, vrees ik dat mijn nagellakstash weer flink uitgebreid gaat worden 😉 En ik ben ook erg benieuwd naar het nieuwe kwastje, wat zouden ze daar aan veranderd hebben?

Ik heb mijn zes favoriete kleurtjes al uitgekozen:

Catrice ICONails

Van links naar rechts: 07 – Meet Me At Coral Island – 13 Mermayday Mayday – 14 Mint Map

Catrice ICONailsVan links naar rechts: 32 Get Your Pink On – 33 Pink Outside The Box – 34 For The Berry First Time!

Hoe vind jij de nieuwe Catrice ICONails collectie eruit zien? Ga jij ze straks uitproberen, en zie je al favoriete kleurtjes?

5 Comments on Newsflash: Catrice ICONails Gel Lacquer

 1. Evelien
  4 april 2017 at 20:22 (1 jaar ago)

  Wat SUPER vet die letters CA op de flesjes! Een toffe remake, vind ik. Ik spot al een hoop toffe kleurtjes. Fijn dat ze ook niet heel veel duurder zijn geworden!

  Beantwoorden
 2. Miranda
  4 april 2017 at 15:18 (1 jaar ago)

  Oooh, die zijn mooi 🙂

  Beantwoorden
 3. Cindy
  4 april 2017 at 06:35 (1 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Ga er zeker een paar kleurtjes van kopen, ik hou van nagellak 🙂

  Beantwoorden
 4. marije
  4 april 2017 at 06:24 (1 jaar ago)

  Wauw, ziet er goed uit zeg! Zitten zeker een aantal hele mooie kleurtjes bij.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  4 april 2017 at 06:06 (1 jaar ago)

  Zulke mooie kleuren en als ik tijd heb zal ik er zeker iets van gaan kopen 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.