Newsflash: Dr. Organic Skin Clear

Het Award-winnende biologische merk Dr. Organic introduceert een nieuwe lijn, speciaal voor de probleemhuid. Dr. Organic Skin Clear 5-in-1 biedt een innovatief reinigings- en verzorgingsregime. Dankzij een boost van natuurlijke AHAs (fruitzuren) en salicylzuur, gecombineerd met een unieke formule van bioactieve, organische en natuurlijke extracten stimuleert de lijn de celvernieuwing. Bij regelmatig gebruik revitaliseert en verfrist Skin Clear de huid en kan het helpen om roodheid van de huid te verzachten en poriën te verkleinen. Het resultaat? Een zichtbaar schonere, diep gereinigde en prettig aanvoelende huid! Uiteraard is Dr. Organic Skin Clear dermatologisch getest.

Dr. Organic Skin ClearDr. Organic Skin Clear: de resultaten

Een onafhankelijke testgroep gaf het volgende aan over het 5-in-1 regime van Dr. Organic Skin Clear: * 75% zei dat de huid er zuiverder uitzag en aanvoelde * 79% zei dat de huid gereinigd aanvoelde * 69% zei dat pukkeltjes zichtbaar waren verminderd * 70% zei dat de huid merkbaar minder glom * 80% gaf aan dat de huid zachter aanvoelde * 85% zei dat de huid gehydrateerd aanvoelde * 80% zei dat de huid zachter en gladder voelde *gebaseerd op 95 deelnemers over een periode van 4 weken.

Dr. Organic Skin ClearExfoliating Scrub (€ 9,99)

Een heerlijk verkwikkende scrub die ideaal is voor de vette en onzuivere huid, dankzij de natuurlijke AHA’s en salicylzuur. Gecombineerd met bioactieve, organische en plantaardige extracten zoals Tea Tree olie, grapefruit en kamille stimuleert deze scrub de celvernieuwing en biedt alle voordelen van een exfoliant. Natuurlijke deeltjes van vulkanisch lava en wilgenbast extract laten de huid heerlijk zacht, gekalmeerd en schoon aanvoelen, met zichtbaar kleinere poriën.

Dr. Organic Skin ClearDeep Pore Cleansing Face Wash (€ 9,99)

Regelmatig gebruik van de Face Wash zorgt voor een zachte, schone en stralende huid. Dankzij een krachtige combinatie van Tea Tree olie en sinaasappel- en grapefruit extracten is het een weldaad voor de onzuivere huid. Natuurlijke AHA’s en wilgenbast extract maken de effectieve formule compleet.

Dr. Organic Skin ClearOil Control Moisturiser (€ 9,99)

Een snelwerkende reinigende crème die bij dagelijks gebruik oneffenheden van de huid helpt reduceren. Poriën worden zichtbaar kleiner en roodheid van de huid vermindert; de huid ziet er rustiger, zuiverder en stralender uit. Rijk in natuurlijke AHA’s (fruitzuren) en salicylzuur, wat de celvernieuwing in de huid stimuleert. Bevat onder andere wilgenbast extract dat bewezen helpt de huid te kalmeren.

Deep Pore Charcoal Mask (€ 9,99)

Een diepreinigend en verzorgend masker met wilgenbast extract en houtskool. Dit masker is ideaal voor de probleemhuid, zoals vlekjes, pukkeltjes en puistjes. Het heerlijke masker bevat onder andere Tea Tree olie, grapefruit en kamille extract en is rijk aan natuurlijke AHA’s (fruitzuren) en salicylzuur, wat de celvernieuwing helpt stimuleren. Dermatologisch getest. De huid voelt zachter, zuiverder en optimaal gereinigd aan – met zichtbaar kleinere poriën.

Dr. Organic Skin ClearSpot Treatment Pack  (€ 24,99)

Een pakket vol effectieve producten! Bij dagelijks gebruik kan het 3-stappen Spot Treatment Pack helpen dode huidcellen te exfoliëren, probleemgebieden van de huid te kalmeren en poriën en roodheid van de huid zichtbaar te verminderen.  De huid voelt heerlijk verkwikt en fris aan! Bevat de Deep Pore Cleansing Face Wash (125ml), Treatment Gel (10ml) en Oil Control Moisturiser (50ml).

Dr. Organic Skin ClearPurifying Toner (€ 9,99)

Een tonic maakt het reinigingsritueel compleet. Dankzij de formule die rijk is aan AHA’s en salicylzuur zorgt de dermatologisch geteste tonic voor een zachte, maar effectieve reiniging van de probleemhuid. Rode vlekken worden verzacht en de poriën worden zichtbaar verkleind. Voor een huid die optimaal in balans is!

Dr. Organic Skin ClearTreatment Gel  (€ 8,99)

Wat is er vervelender dan pukkeltjes en oneffenheden die plotseling de kop opsteken? De Treatment Gel is dermatologisch getest en speciaal gericht op het behandelen van puistjes en vlekjes. Dankzij een rijke concentratie aan natuurlijke AHA’s en salicylzuur biedt de gel snel resultaat. Wanneer het wordt aangebracht op de probleemgebieden, kan de gel helpen de huid te zuiveren, verzachten en revitaliseren.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België. Meer informatie vind je op de website.

10 Comments on Newsflash: Dr. Organic Skin Clear

 1. Renee Huussen
  3 november 2018 at 16:36 (1 maand ago)

  Wat is de volgorde van gebruik? Heb alle producten van deze lijn.Ik kan het nergens vinden, iedere blogger zegt wat anders (over algemene verzorging en reiniging) en mensem die ik het vraag ook. Bij organic op de site staat het ook niet.

  Kan iemand hier mij ermee helpen. Waar is de tijd van het groene zeepje en de washand gebleven??? Help!

  Renee

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 november 2018 at 09:11 (1 maand ago)

   Er is denk ik voor geen enkele lijn een algemene volgorde van gebruik, het is een kwestie van kijken waar jouw huid het het beste op doet. Algemene tips zijn: eerst reinigen, dan een toner, en dan een crème aanbrengen. Scrubben 1 tot 2 keer per week, hetzelfde geldt voor een masker. Ook een masker breng je aan nadat je je huid gereinigd (en eventueel gescrubd) hebt.

   Beantwoorden
 2. chucky1012
  21 mei 2017 at 11:31 (2 jaar ago)

  Dat ziet er goed uit en hier zal ik zeker voor naar de winkel gaan die dit verkoopt 😉

  Beantwoorden
 3. Miranda
  19 mei 2017 at 15:07 (2 jaar ago)

  Een mooie nieuwe lijn!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  19 mei 2017 at 14:35 (2 jaar ago)

  Interessant. Denk dat ik hier wel wat van wil proberen. Heb tegenwoordig geen vette huid meer, maar gemengd en gedehydrateerd. Of hoe je dat ook zegt…
  Maar ook onzuiver! Zooo lastig.
  Binnenkort even koekeloeren in de winkel 😉

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  19 mei 2017 at 11:51 (2 jaar ago)

  Mooi! Dit zou wel wat voor mij zijn met m’n acnehuid. Tegenwoordig is het onder controle maar soms heb je nog van die breakouts…vreselijk!

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  19 mei 2017 at 08:50 (2 jaar ago)

  Ugh, ik HAAT pukkels! Ik vind deze lijn er mooi uitzien, ben benieuwd 😉

  Beantwoorden
 7. mireille
  19 mei 2017 at 07:34 (2 jaar ago)

  Mooie lijn. Leuk om te zien als een merk zo aan de weg timmert.

  Beantwoorden
 8. marije
  19 mei 2017 at 06:28 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat Dr. Orgsnic met zo’n lijn komt. Gelukkig is mijn huid nu rustiger maar er zitten zeker interessante producten tussen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.