Newsflash: Faby B-BASE verzorgende bio-gecertificeerde basecoat

Faby, het verantwoorde Italiaanse manicure- en pedicuremerk, lanceert Faby B-Base Nature. Met deze verzorgende en gecertificeerde biologische ‘groene’ cocktail, die volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat, introduceert Faby een revolutionaire nieuwe base coat formule die de positie van het merk inzake verantwoorde cosmetica niet enkel bevestigt maar ook opnieuw versterkt.

Faby B-Base

Faby B-Base Nature

Faby B-Base Nature bevat een efficiënte mix van bestanddelen van plantaardige origine verrijkt met Pistacia hars – gewonnen uit de Mastiekboom – een ingrediënt gekend voor zijn beschermende en versterkende eigenschappen. De solventen gebruikt in B-Base zijn uitsluitend van natuurlijke, bio-gecertificeerde oorsprong en beschermen de nagel tegen uitdroging. B-Base is een heuse ‘groene’ cocktail die bestaat uit een superconcentraat van vitamines A-B-C, minerale zouten, voedende bestanddelen en antioxidanten gewonnen uit spinazie, avocado’s en groene tee. Deze ‘supercocktail’ base coat bevat ook carotenoïdes – organische pigmenten met een sterke antioxidante werking geproduceerd door bepaalde planten en algen die gekend zijn voor het herstel van de soepelheid van huid en nagels. Ingrediënten die, stuk voor stuk, de samenstelling en structuur van de natuurlijke nagelplaat respecteren en versterken; bij verlengd dagelijks gebruik van B-Base zie je dat de nagel dag na dag geregenereerd wordt en er gezond en verzorgd uitziet.

Faby B-Base Nature beschermt en regenereert de nagelplaat en houdt de nagels tevens soepel. De base coat creëert een waterproof beschermlaag op de nagel wat voorkomt dat de nagels breken of insch

euren. Bovendien – niet onbelangrijk voor een base coat! – vormt deze laag de perfecte basis met feilloze hechting voor een kleurlak. De aangebrachte kleurlak ziet er dankzij B-Base uniform uit, droogt snel en glanst mooi. Kortom, Faby B-Base Nature is de perfecte base-coat voor een volmaakte én verantwoorde manicure.

Faby B-Base Nature is verkrijgbaar via de eigen website voor €17,00.

*Alle FABY nagellakken zijn 5-free en zijn dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin. FABY produceert, in overeenstemming met de Europese richtlijnen, 100% cruelty free en wordt dus niet getest op dieren. Faby nagellakken zijn vegan.

 

 

4 Comments on Newsflash: Faby B-BASE verzorgende bio-gecertificeerde basecoat

 1. Jolanda
  16 juni 2017 at 11:48 (3 jaar ago)

  Supermooi flesje! Ben er ontzettend benieuwd naar!

  Beantwoorden
 2. mireille
  16 juni 2017 at 07:47 (3 jaar ago)

  Leuk om zo’n groene trend te zien ontstaan in nagellak en alles daar omheen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.