Newsflash: Oils of Heaven, een nieuw eco-pareltje

Opnieuw voegt eco cosmetica groothandel Yaviva een eco-pareltje toe aan haar toch al indrukwekkende portefeuille. Oils of Heaven: een heel bijzonder product met een prachtig verhaal. Yaviva is exclusief importeur en distributeur van dit vernieuwende merk met verzorgende gezichtsoliën.

Oils of HeavenOils of Heaven

Oils of Heaven (Ooh) heeft de hele wereld afgespeurd. Op zoek naar de meest effectieve beauty oliën die de huid mooier maken. Het begon allemaal met de cacay olie. Deze sensationele olie komt uit Colombia en bevat maar liefst 50% meer vitamine E en tweemaal de hoeveelheid linolzuur dan de populaire arganolie. Ooh heeft als eerste de pure cacay olie op de Britse markt gebracht. Dankzij Yaviva kunnen nu ook Nederlandse consumenten van dit prachtige merk profiteren.

Oils of Heaven streeft ernaar om met de productie van de oliën de kleine, lokale leveranciers op een eerlijke manier te helpen. Zo worden vrouwen geholpen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de gemeenschap. Oils of Heaven geeft het beste van wat de natuur voorbrengt en maakt de wereld nóg mooier. Op een duurzame, eerlijke en natuurlijke manier, wat perfect aansluit op de filosofie van Yaviva.

Verkrijgbaarheid

De Oils of Heaven zijn verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi, in vijf soorten: cacay olie, arganolie, baobab olie, rosehip olie en moringa olie. Zo is bijvoorbeeld de Natural Cacay Anti-Aging Face Oil een echte krachtpatser als het gaat om anti-aging, is de Baobab Rejuvenating Face Oil juist weer geschikt voor de gevoelig huid en voor huid met eczeem en psoriasis en kun je de Organic Rosehip Cell-Regenerating Face Oil perfect onderdeel laten zijn van je dagelijkse huidverzorging routine.

De oliën zijn 100% natuurlijk en zijn verpakt in een stijlvolle en kleurrijke glazen fles. De verkoopprijs bedraagt € 25,95 – € 51,95 voor 30 ml.

4 Comments on Newsflash: Oils of Heaven, een nieuw eco-pareltje

 1. Suzanne
  27 maart 2017 at 14:39 (2 jaar ago)

  Die Cacay olie wil ik zeker gaan proberen en ik wil geen party pooper zijn maar bij de Tuinen verkopen ze ook pure cacay olie, 50 ml voor 29,95. Ik ben geen dief van m’n eigen portemonnee

  Beantwoorden
 2. Miranda
  26 maart 2017 at 20:06 (2 jaar ago)

  Wat een mooie producten die het leven van vrouwen hier een vrouwen daar een beetje mooier kunnen maken.

  Beantwoorden
 3. Donna
  26 maart 2017 at 19:08 (2 jaar ago)

  Ooh, wat een moois allemaal! Ik ga sparen voor de Cacay.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.