Newsflash: Spice up your life met de verrassende infusions van Té Tonic

De zomer is de ultieme tijd voor heerlijke cocktails. Een Gin & Tonic kun je op veel verschillende manieren maken. Zoet, spicy of verrassend, er is voor elk wat wils. Om het nóg makkelijker te maken komt Té Tonic met verrassende combinaties van bloemen, kruiden en specerijen in speciale infusion zakjes. Hiermee geef je een Gin & Tonic cocktail eenvoudig een extra twist.

Té TonicTé Tonic voor verrassende cocktails

Kies je favoriete combinatie van botanicals, laat het zakje een aantal minuten trekken, zodat alle aroma’s vrijkomen en geniet van je cocktail. Het Gin seizoen is nu echt begonnen!

Verrassende Gin & Tonic cocktails
De infusions zijn theezakjes met een speciale mix van botanicals. Deze zijn ideaal om een Gin & Tonic cocktail op smaak te brengen en een Mediterrane twist te geven. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en alle producten worden vers gemaakt. Ga bijvoorbeeld voor een Té Tonic Strawberry & Raspberry, met een heerlijke frisse fruitsmaak. Of kies voor een Té Tonic Minipack, zodat je verschillende smaken kunt proberen.

De speciale piramidevormige zakjes zorgen voor precies genoeg smaak in de Gin en Tonic en dankzij de bijgeleverde recepten maak je in een handomdraai een heerlijke cocktail.

Voor Consumenten, Dealers en Horeca
De infusions zijn verkrijgbaar in diverse verrassende smaken voor zowel consumenten als wederverkopers. Voor Horecagelegenheden, zoals cafés, restaurants en hotels zijn er presentatiedozen verkrijgbaar met 72 individueel verpakte infusions in zes smaken. Daarnaast zijn er menukaarten beschikbaar, zodat gasten eenvoudig hun favoriete Té Tonic cocktail kunnen bestellen.

Té Tonic
Geniet deze zomer van een heerlijke Gin & Tonic cocktail met een spannende twist. Proost!

3 Comments on Newsflash: Spice up your life met de verrassende infusions van Té Tonic

 1. Jeanelle
  11 juli 2017 at 10:13 (2 jaar ago)

  Wat leuk!

  Beantwoorden
 2. marije
  11 juli 2017 at 06:09 (2 jaar ago)

  Leuk idee. Helaas drink ik geen alcohol.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.