Nieuw: Beauty Kitchen 0% plastic Eco Glitter Balm

Beauty Kitchen lanceert als eerste cosmeticamerk glitters zΓ³nder plastic. Want wist je dat er zelfs in biologisch afbreekbare glitter nog altijd 8% plastic zit? Dat maakt Beauty Kitchen 0% Plastic Eco Glitter Balm de eerste glittermake-up in de wereld die vrij van plastic is.

Beauty Kitchen 0% plastic Eco Glitter Balm

0% plastic, 100% natuurlijk

Het is beauty pionier Jo Chidley van Beauty Kitchen gelukt om glitters te formuleren waar noppes nada plastic in zit. En toch sprankelt 0% Plastic Eco Glitter Balm net zo mooi als de biologisch afbreekbare glitter die helaas nog altijd 8% plastic bevat. Wat er dan wel in zit om je huid en lippen te laten schitteren? De niet-vette balsembasis is gemaakt met o.a. castorolie, carnaubawas en plantaardige glycerine. De fantastische glitters zijn afkomstig van het mineraal mica, fluorflogopiet, titaniumdioxide en tinoxide.

Onbezorgd schitteren

0% Plastic Eco Glitter Balm is dΓ© musthave voor alle eco-beauties. Geen plastic te bekennen, 100% natuurlijk en gecertificeerd veganistisch. Je kunt de zilverkleurige glitters aanbrengen op je gezicht, lippen en lichaam, de mogelijkheden zijn eindeloos. De kleine verpakking van glas en aluminium stop je makkelijk in je handtas voor een touch-up. 0% Plastic Eco Glitter Balm is bij uitstek geschikt voor het komende festivalseizoen.

Return*Refill*Repeat

Alle nieuwe Beauty Kitchen verpakkingen zijn voorzien van het Return*Refill*Repeat logo. Je lege verpakkingen kun je inleveren bij de winkels van Holland & Barrett, waarna je als dank 200 Passiepunten krijgt. De lege verpakkingen worden retour gestuurd naar Beauty Kitchen in Schotland. Hier worden de verpakkingen gereinigd en opnieuw gevuld voor een nieuwe zending cosmetica.

Beauty Kitchen 0% plastic Eco Glitter BalmConsumentenadviesprijs en verkrijgbaarheid

Beauty Kitchen 0% Plastic Eco Glitter Balm Silver is een limited edition en kost € 10,- (15 gram). Beauty Kitchen 0% Plastic Eco Glitter Balm is alleen online verkrijgbaar bij Holland & Barrett vanaf half juli 2019 en zolang de voorraad strekt. In het najaar volgen nieuwe kleuren.

2 Comments on Nieuw: Beauty Kitchen 0% plastic Eco Glitter Balm

 1. Bianca
  16 juli 2019 at 21:39 (3 jaren ago)

  Deze glitter balm heb ik op mijn boodschappenlijstje gezet voor mijn dochter. En wie weet gebruik ik hem stiekem af en toe ook wel ;-!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  16 juli 2019 at 06:43 (3 jaren ago)

  Dat klinkt heel goed.
  Ben er zo benieuwd naar…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.