NIEUW: Bedouin Beauty luscious body smoothie

Verrukkelijke feelgood ervaring voor de huid

De Bedouin Beauty luscious body smoothie is een samenspel van betoverende  ingrediënten, geuren en kleuren uit Australië, Azië, Afrika en Latijns Amerika. Weldadig, puur en een tikje mysterieus. Voor  een luchtige, zachte en romige streling van de huid. Verrukkelijk na douche, bad en zonnebaden.

Bedouin Beauty luscious body smoothie

Bedouin Beauty luscious body smoothie

Op 1 juni 2013 introduceert RS Natural Cosmetics haar nieuwste product: Bedouin Beauty luscious body smoothie. Deze romige en tegelijkertijd luchtige en voedzame melange van arganolie, macadamia-olie, sheaboter, jojoba-olie, wilde sojaboon en een vleugje petitgrain mandarijn, omhult de huid als een zijden deken. De geur is fris en zonnig met een mysterieus kruidige ondertoon. De luxe pompflacon van donker violet glas, met daarop een vlammende kleurexplosie geïnspireerd op traditionele Aboriginal Art, is een lust voor het oog.

Met de Bedouin Beauty luscious body smoothie is RS Natural Cosmetics er opnieuw in geslaagd om eeuwenoude tradities, kennis en wijsheid over natuurlijke schoonheid te bundelen in een zacht, puur en weldadig feelgood product.

Bedouin Beauty luscious body smoothie

RS Natural Cosmetics: Luxe, zacht en puur. Lief voor je lijf

Het Nederlandse RS Natural Cosmetics kwam in 2011 op de markt met de eerste verzorgingslijn Bedouin Beauty, geïnspireerd op de eeuwenoude tradities, kennis en wijsheid van rondtrekkende volkeren over natuurlijke schoonheid. Elk product vertelt zijn eigen verhaal en is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. Daarbij staan kwaliteit en het gebruik van zeer hoge percentages actief werkzame natuurlijke ingrediënten voorop. Ook stelt eigenaresse en oprichtster Rieneke Steeghs een open en persoonlijke benadering centraal en ze deelt haar passie voor haar merk graag met anderen.

Eerlijkheid, transparantie, een luxe feelgood beleving en pure producten die zacht en lief zijn voor je lijf. Dat is waar RS Natural Cosmetics voor staat.

De Bedouin Beauty luscious body smoothie kost € 22,50 voor 200 ml.

3 Comments on NIEUW: Bedouin Beauty luscious body smoothie

 1. Rieneke
  1 juni 2013 at 00:18 (9 jaren ago)

  Dank je wel voor deze post Natasja!

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  31 mei 2013 at 23:07 (9 jaren ago)

  Hier ben ik benieuwd naar. Ik vind haar producten altijd erg lekker.

  Beantwoorden
  • Rieneke
   1 juni 2013 at 00:17 (9 jaren ago)

   Wat fijn om te horen, dank je wel Jolanda! En ik kan je zeggen dat de luscious body smoothie nu al een een enorme hit lijkt te worden, en hij is officieel pas vanaf morgen leverbaar!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.