Nieuw bij The Make Up Spot: Make Up Studio

Na grote merken als ZoevaReal TechniquesSleekWet ’n Wild en Sigma is er gisteren nog een prachtig merk aan het assortiment van The Make Up Spot toegevoegd, namelijk Make-up Studio.
Make-up Studio is een schitterend Nederlands merk dat inmiddels in meer dan 60 landen, voor zowel de professional als de moderne vrouw, een zeer uitgebreid make-up assortiment kwaliteitsproducten biedt.

The Make Up Spot Make Up Studio

De producten van Make-up Studio zijn hypoallergeen en niet op dieren getest en blijven dankzij de professionele topkwaliteit en hoge pigmentatie zichtbaar langer en beter zitten. Make-up Studio heeft een enorm uitgebreid assortiment oogschaduw, nagellak, lipproducten, blush, foundation, bronzer, poeder, mascara, nepwimpers, oogpotloden, kwasten, tassen en diverse prachtige accessoires en tools die nu ook allemaal bij The Make Up Spot te verkrijgen zijn. Uniek in het concept van Make-up Studio is dat je zelf je eigen oogschaduw-, lipstick- en blushpalettes kunt samenstellen en ook dat kan bij The Make Up Spot!

The Make Up Spot Make Up Studio

Inmiddels staan er op The Make Up Spot ruim 14 pagina’s met de meest prachtige Make-up Studio producten op je te wachten, dus: veel shopplezier!

1 Comment on Nieuw bij The Make Up Spot: Make Up Studio

  1. wilma schroder
    9 juli 2013 at 20:32 (9 jaren ago)

    altijd leuk een site voor make enz enz

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.