Nieuw: Bomb Cosmetics bij Yvanti

Sommige artikelen zijn gewoon een feestje om te schrijven. Zoals bijvoorbeeld het artikel van vandaag. Een van mijn favoriete webshops die een van mijn favoriete cosmeticamerken gaat verkopen: feels like heaven. Sinds kort vind je Bomb Cosmetics bij Yvanti, en daarmee wordt het toch al erg mooie assortiment alweer uitgebreid. Ik kreeg van Chantal een heerlijk pakketje met producten opgestuurd, en vertel je in dit artikel wat meer over deze prodcuten.

Bomb Cosmetics bij YvantiBomb Cosmetics bij Yvanti

Het is alweer een tijdje geleden dat ik kennis maakte met de producten van Yvanti, dankzij een tip van een lezeres. Inmiddels heb ik een ontzettend leuk contact en samenwerking met Chantal. Ik heb al een aantal keren geschreven over de heerlijke, handgemaakte producten van Yvanti, ik ben echt fan! En sinds kort is dus ook Bomb Cosmetics bij Yvanti verkrijgbaar, een super leuk merk uit Engeland met tevens handgemaakte producten. Yvanti en Bomb Cosmetics passen echt perfect bij elkaar!

Bomb Cosmetics bij YvantiDe Bathcreamers van Bomb Cosmetics zitten boordevol verzorgende oliën en boters, en zijn echt een weldaad voor je huid. Zeker nu na de koude wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Ik heb zelf helaas geen bad meer in mijn nieuwe huis, maar ik ga deze Bathcreamer gewoon in stukjes breken en gebruiken voor een paar voetenbadjes. Dan zijn mijn voeten straks helemaal zacht en glad, klaar voor het sandaaltjes-seizoen 🙂

Massage Heart Butter Me Baby

In het assortiment Bomb Cosmetics bij Yvanti vind je verzorgingsproducten voor zowel het gezicht, haar en lichaam. Eén van mijn favorieten uit de laatste categorie is de Massage Bar. Dit is een huidverzorgingsproduct in vaste vorm.

Bomb Cosmetics bij YvantiDe Massage Bar heeft cacaoboter als voornaamste ingrediënt, met daarnaast nog een aantal verzorgende oliën. Zodra je de Massage Bar over de huid masseert (zeker als je dat na het douchen en afdrogen doet, op een nog warme huid), smelt de cacaoboter. Je hoeft de Massage Bar maar een paar keer over de huid te wrijven, en daarna masseer je de textuur nog even verder in de huid. Doordat de cacaoboter smelt, gaat het inmasseren lekker snel. Er blijft een verzorgend laagje achter op mijn huid, wat heerlijk en niet vervelend aanvoelt.

Bomb Cosmetics bij YvantiButter Me Baby heeft een subtiele, opwekkende citrusgeur waarmee je de dag fluitend begint 😉 De glitters zijn subtiel en geven je huid een mooie glow.

Butter Me Baby Massage Bar kost € 4,95.

Bomb Cosmetics bij YvantiRosy Cheeks Face Scrub

In het assortiment van Bomb Cosmetics bij Yvanti vind je ook een selectie gezichtsverzorgingsproducten. Bomb Cosmetics is het meest bekend door de bad- en bodyproducten, maar heeft ook een heel mooi assortiment gezichtsverzorging. Ik heb hier al verschillende producten van gebruikt in het verleden, maar Rosy Cheeks Face Scrub is nieuw voor mij. Rosy Cheeks is een milde scrub met pure jasmijn en ylang ylang essentiële olie.

Bomb Cosmetics bij YvantiEén van de belangrijkste ingrediënten van Rosy Cheeks is Evening Primrose Oil, Teunisbloemolie. Dit heeft een hoog gehalte aan essentiële vetzuren en heeft een vitaliserende werking op de huid. Daarnaast helpt het tegen huidveroudering en vochtverlies.

Rosy Cheeks heeft een heerlijke, beetje luxe aandoende geur. De geur is zoet en bloemig tegelijk en bevat geurnoten van onder andere citrusvruchten, bergamot, roos, vanille en amber. Ik ben erg benieuwd of Bomb Cosmetics meer producten met deze geur heeft, want ik ben verliefd ♥

Bomb Cosmetics bij YvantiRosy Cheeks heeft een lotionachtige textuur die zacht aanvoelt op de huid. De scrubdeeltjes zijn erg fijn, waardoor ze niet irriterend of schurend aanvoelen. De milde textuur en de heerlijke geur zorgen ervoor dat het scrubben van mijn huid echt een minuutje genieten is. Ik gebruik deze scrub dan ook bij voorkeur aan het eind van de (werk)dag. Je masseert de scrub gedurende ongeveer een minuut met ronddraaiende bewegingen over de huid, daarna spoel je je gezicht af met lauwwarm water.

Bomb Cosmetics bij YvantiIk gebruik na het scrubben van mijn huid altijd graag een gezichtsolie. Doordat dode huidcellen zijn verwijderd, is je huid veel beter in staat om de verzorgende bestanddelen op te nemen. De volgende ochtend voelt en oogt mijn huid als herboren ♥

Bomb Cosmetics Rosy Cheeks Face Scrub kost € 12,95 voor 110 ml.

Bomb Cosmetics bij YvantiLittle Hotties ♥

Een product waar ik al wel vaker over geschreven heb, zijn de Little Hotties van Bomb Cosmetics. Dit zijn kleine waxfiguurtjes, om in een geurbrander te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormpjes, geuren en kleuren. Ik ontving een doosje met hartjes in de geur Jelly Baby. Dit is een heerlijke zoete, roze geur van frambozentaartjes en snoepjes, en dus aan mij wel besteed ♥

Je kunt de geursterkte met Little Hotties heel makkelijk zelf bepalen, door gewoon een extra wax melt, of juist eentje minder, in de brander te doen. Gemiddeld gebruik je 3 à 4 Little Hotties per ‘ronde’, je kunt ze ongeveer 7 à 8 uur gebruiken. In de praktijk betekent dat een paar avonden heerlijk geurplezier.

Bomb Cosmetics bij YvantiDe Little Hotties kosten € 4,95 voor een doosje van 14 stuks.

Bomb Cosmetics bij YvantiCherry Blossom Lip Treatment

Een lippenbalsem is voor mij onmisbaar in mijn dagelijkse verzorgingsroutine. Sowieso gebruik ik deze altijd ’s avonds voor het slapen gaan, maar ook overdag breng ik af en toe wat extra verzorging aan. Bomb Cosmetics heeft wel een heel schattig exemplaar in het assortiment, in de vorm van een inimini ijsbeker 🙂

Bomb Cosmetics bij YvantiCherry Blossom Lip Treatment bevat ontzettend veel verzorgende ingrediënten, zoals Kokosolie, Aloë Vera extract, Bijenwas, Lanoline, Zoete Amandelolie, Rijstolie en Olijfolie.

Bomb Cosmetics bij YvantiCherry Blossom Lip Treatment heeft, zoals ik aan de hand van de ingrediënten al verwachtte, een intens verzorgende en romige textuur. Hierdoor is hij erg geschikt voor de wat koudere dagen, en ik gebruik hem ook graag ’s avonds voor het slapen gaan. De verzorgende ingrediënten kunnen dan de hele nacht hun werk doen, de volgende ochtend voelen mijn lippen nog steeds intens zacht en verzorgd aan. De heerlijke, subtiele kersenbloesemgeur is in dit geval bijna letterlijk de kers op de taart 😉

Cherry Blossom Lip Treatment kost € 3,95 voor 4,5 gram.

Je vindt al deze heerlijke producten van Bomb Cosmetics bij Yvanti, een webshop die sowieso boordevol lekkers zit. Het is de moeite waard om hier eens op je gemakje rond te snuffelen! ♥ Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Nieuw: Bomb Cosmetics bij Yvanti

 1. Mariëlle
  28 maart 2018 at 09:08 (4 jaren ago)

  Aaaah wat ziet alles er toch schattig en heerlijk uit, genieten!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  28 maart 2018 at 09:07 (4 jaren ago)

  Ik ben fan van Bomb maar dat wist je al.

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  28 maart 2018 at 08:05 (4 jaren ago)

  Ah, die Bathcreamers zien er tof uit zeg, vooral die met het vogeltje (het is toch een vogeltje?)! Maar volgens mij zou ik het niet over mijn hart verkrijgen om die in bad te gooien haha;-) Thuis hebben wij geen bad, maar in het hotel waar we slapen na onze bruiloft wel. Ik geloof dat ik daar wel even van ga profiteren;-)

  Beantwoorden
 4. Marije
  28 maart 2018 at 06:28 (4 jaren ago)

  Wat een leuke producten en bijbehorende prijzen

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  28 maart 2018 at 06:06 (4 jaren ago)

  Prachtige producten!
  Ik vindt de bathbombs ook zo leuk!
  Het y.t.k. volg ik.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.