Nieuw Catrice assortiment: dit ging in mijn mandje

We moesten er even op wachten, maar de afgelopen weken was het dan zo ver: de Catrice schappen zijn aangevuld met de producten uit het nieuw Catrice assortiment. Omdat ik deze week weer moest werken, kon ik pas donderdag een kijkje gaan nemen, en alle producten kopen die ik op mijn verlanglijstje had staan.

Nieuw Catrice assortiment

Ik kocht van alles wat, mijn favorieten waren de All Matt Plus Shine Control Make Up, de Blush Tint en de Pure Shine Lip Colour lip balm. Lees snel verder voor mijn eerste indruk, uitgebreidere reviews kun je de komende paar weken lezen op Beautyspots.

Catrice All Matt plus foundation

Catrice All Matt Plus foundation

Nieuw Catrice assortiment: Catrice All Matt Plus – Shine Control Make Up

Niet alleen ik, maar heel veel mensen met mij waren blij dat deze (terug) in het assortiment kwam: een matte foundation. Ik heb hem gisteren voor het eerst gebruikt, en ik ben aangenaam verrast door zowel de dekking als de houdbaarheid. Omdat ik momenteel best een lekker kleurtje op mijn gezicht heb, kocht ik een tintje donkerder dan ik normaal zou doen: 030 Warm Beige. De Catrice All Matt Plus – Shine Control Make Up kost € 6,59 en is er in vier verschillende tinten.

Catrice Pure Shine Colour lip balm

Catrice Pure Shine Colour lip balm

Nieuw Catrice assortiment: Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Dé hit van 2013: lipstick of -balm in potloodvorm. Bij Catrice zagen we ze al eerder in een limited edition voorbij komen, maar nu dan in het vaste assortiment. Ik kocht de kleuren 020 Rusty In Peace (links op mijn hand) en 050 Cherry-ty. Ze voelen heel zacht, en hebben een medium dekking zoals je aan de swatches ziet. Over houdbaarheid kan ik je nog niets vertellen, daar moet je nog even geduld voor hebben. De Catrice Pure Shine Colour Lip Balm kost € 4,99 en is er in 8 verschillende kleuren.

Nieuw Catrice assortiment

Nieuw Catrice assortiment

Nieuw Catrice assortiment: Glamour Doll Volume Mascara Waterproof en Ultra Fine Ink Eyeliner

Van de nieuwe mascara’s kocht ik de Glamour Doll Volume Mascara Waterproof, en daarnaast de Ultra Fine Ink Eyeliner Black on Track. De laatste heb ik nog slechts geswatcht, maar dat ziet er wel veelbelovend uit. De mascara heb ik gisteren gedragen, ook daarvan is de eerst indruk prima. De Catrice Glamour Doll Volume Mascara Waterproof kost € 3,99 , de Ultra Fine Ink Eyeliner kost € 2,99.

Catrice Made To Stay Highlighter Pen

Catrice Made To Stay Highlighter Pen

Nieuw Catrice assortiment: Catrice Made To Stay Highlighter Pen

De Catrice Made To Stay Highlighter Pen is niet helemaal nieuw, wel zijn er twee nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd, waardoor je nu uit drie kleuren kunt kiezen. Ik koos de kleur 030 Eye Need! Bij het swatchen viel al direct op, dat de highlighter een ontzettend goede houdbaarheid heeft. Gisteren heb ik de highlighter in een look gebruikt, en hij bleef de hele dag prima op zijn plek zitten. Een aanrader dus! De Catrice Made To Stay Highlighter Pen kost € 3,89 en is er in drie kleuren.

Catrice Blush Tint

Catrice Blush Tint

Catrice Blush Tint 010 Rose Flush

Eén van de nieuwe producten waar ik het meest benieuwd naar ben: de Catrice Blush Tint. Deze heeft een gelachtige textuur, en is eenvoudig aan te brengen. Helaas ben ik donderdag vergeten om er een swatch van te maken, en gisteren was het hier zo ontzettend donker, dat een foto maken er niet in zat. De swatch houd je dus nog van me te goed. De Catrice Blush Tint is er in één kleur 010 Rose Flush en kost € 3,99.

Ik kocht ook nog de Ultimate Nail Lacquer 45 Kitch Me If You Can (een aanrader, prachtig!), en de Gel Like topcoat, deze zie je binnenkort uiteraard ook terug op Beautyspots.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? En heb je zelf ook al iets gekocht uit het nieuwe Catrice assortiment?

3 Comments on Nieuw Catrice assortiment: dit ging in mijn mandje

 1. Kim
  18 augustus 2013 at 14:44 (9 jaren ago)

  Net naar die Blush ben ik het meest benieuwd, haha!

  Beantwoorden
 2. Krista
  17 augustus 2013 at 17:29 (9 jaren ago)

  Leuke spulletjes heb je gekocht!!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  17 augustus 2013 at 08:57 (9 jaren ago)

  Ik heb nagellak 32 The Dark Knight vorige week gekocht, een donker paarse kleur met een mooie glans. Het schap ziet er weer erg mooi uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.