Nieuw: Esse Skincare Foundations mét probiotica

Het Zuid-Afrikaanse biologische salonmerk Esse Probiotic Skincare is uniek in de wereld voor wat betreft haar baanbrekende formules met levende probiotica. Met de behandelingen en technologieën bereik je geweldige resultaten, zowel in de salon als thuis.

Milde formule met SPF30

Deze zomer introduceert Esse Skincare een foundationlijn met maar liefst tien tinten die geschikt zijn voor de zeer lichte tot de zeer donkere huid. Ze bieden een natuurlijke dekking en geven de huid een fantastische glow. De parfumvrije formules zijn geschikt voor de meest gevoelige huid, dankzij de pre- en probiotica in de formule, de uiterst milde conserveringsmiddelen en de huidvriendelijke, natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevatten alle Esse Foundations een SPF30, die optimale bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. De zonnefilter is gemakkelijk afbreekbaar en is niet schadelijk voor de natuur.

Natuurlijke kleuren

Het kleurpalet is gecreëerd in samenwerking met internationale visagisten en werd ontwikkeld volgens de Esse duurzaamheidgedachte. Voor de kleuren is gebruik gemaakt van natuurlijke mineralen als ijzeroxides en titaniumdioxiden die zijn gecoat zodat ze de huid niet uitdrogen. Met deze foundations introduceert Esse een nieuw type dekkende basis, die het microbioom van de huid respecteert en verrijkt. Op deze manier is de huid beschermd tegen blootstelling aan mogelijke synthetische chemische ingrediënten die make-up bevat.

Pre- en probiotica

Per milliliter bevatten de foundations 1 miljoen probiotische bacteriën (Lactobacillus level 2 en 3) die op de huid kunnen landen en zich kunnen voeden met prebiotica in de formule. Deze prebiotica zijn afkomstig uit Inuline, yaconwortelextract en baobab extract. De pre- en probiotica zorgen er samen voor dat de microbioom van de huid evenwichtig wordt bevolkt door goede bacteriën. Dit zorgt voor een enorme verbetering van de huidgezondheid. De huid wordt minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en ook huidproblemen als rosacea en eczeem hebben baat bij Esse.

Vanzelfsprekend duurzaam

De foundations zijn gecertificeerd biologisch volgens de COSMOS standaard, 99,97% natuurlijk en 58% biologisch (mineralen worden niet biologisch geclassificeerd). Esse is daarnaast vegan, proefdiervrij, fair trade en CO2 neutraal.

Verkoopinformatie

Consumentenadviesprijs Esse Foundation: € 66,00 (30ml)

Esse Probiotic Skincare is verkrijgbaar bij de beautyprofessional. Meer informatie over de producten vind je op de website.

3 Comments on Nieuw: Esse Skincare Foundations mét probiotica

 1. bychristiana
  8 augustus 2019 at 08:08 (4 maanden ago)

  Interessant verhaal over die goede bacteriën. Ik denk dat juist veel mensen met huidproblemen zoals rosacea op zoek zijn naar een goede foundation die de problemen niet verergeren.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  8 augustus 2019 at 06:26 (4 maanden ago)

  Klinkt heel goed.
  De verkooppunten zijn noet heel dichtbij.
  Ik zag alleen Afrika.
  Prijzen zag ik niet.

  X9xo

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 augustus 2019 at 08:03 (4 maanden ago)

   Dat is gek, ik krijg wel gewoon verkooppunten in Nederland te zien.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.