Nieuw: hannah Touch of Colour

Afgelopen maanden heeft de zon uitbundig geschenen. En hoewel ik vooral tijdens de erg warme dagen helemaal niet zoveel buten geweest ben, ben ik dit jaar bruiner dan ooit. Stiekem pik ik natuurlijk best wat zonnestralen mee, tijdens mijn wandelingen met Benthe. Om dat bruine kleurtje ook tijdens het najaar en winter een beetje op ons gezicht te houden, introduceert hannah een nieuw product. hannah Touch of Colour geeft je huid in een handomdraai een sunkissed tintje. Ik vertel je er meer over!

hannah Touch of Colourhannah Touch of Colour

De nieuwe hannah Touch of Colour zorgt direct voor een ‘flawless’ teint, oftewel een perfect gave uitstraling. Dit is te danken aan het key ingrediënt Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend én perfectionerend werken op de huid. Het toegevoegde silica (het oxide van silicium oftewel kiezelzuur) zorgt voor een gladde en egale huidstructuur. Het absorbeert zweet en oliën in de huid.

Het is voor mij altijd een feestje om producten van dit mooie skincare merk te mogen testen. De Brilliant Touch die ik eerder al mocht testen (klik hier voor het artikel) heeft twee toonaangevende prijzen gewonnen. Namelijk Beauty Astir & Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté. En nu krijgt de populaire Touch-familie er dus een kleurrijke telg bij.

hannah Touch of ColourIngrediënten

De Touch of Colour van hannah® bevat tevens een mix van siliconenoliën. Als werkstof zijn deze oliën heel effectief voor het reguleren én behouden van het juiste vochtgehalte in de huid, zonder haar af te sluiten of te verstikken. Siliconenolie wordt ook veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. In Touch of Colour van hannah® zorgt de mix van siliconenoliën ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat de teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje.

hannah Touch of ColourDoor de mooie zomerse gloed die hannah Touch of Colour je huid geeft, en het matterend soft focus-effect, wordt je huid optisch direct egaler en gaver. Bovendien worden rimpels minder zichtbaar, doordat de siliconenolie de fijne lijntjes opvult. En het soft focus-effect van de poeders strijkt ze optisch glad.

hannah Touch of ColourTextuur en werking

Toen ik hannah Touch of Colour voor het eerst swatchte, schrok ik wel even van de kleur. Ik vroeg me af of dat niet véél te donker zou zijn voor mijn huid. Dat bleek gelukkig niet het geval, maar dat kun je zo zelf op de foto’s hieronder zien. Bij het aanbrengen van Touch of Colour voel ik wel duidelijk de aanwezigheid van de siliconenolie, ze voelt erg glad aan. Na het aanbrengen ervaar ik dat gevoel echter niet op mijn huid (gelukkig), ze voelt heel licht en natuurlijk aan. Je hebt er ook echt maar een klein beetje van nodig, het is erg zuinig in gebruik. Het product heeft de heerlijke, bekende hannah geur, die erg luxe aandoet.

hannah Touch of ColourHet effect van hannah Touch of Colour is erg mooi en natuurlijk. Op doordeweekse dagen gebruik ik Touch of Colour onder mijn BB cream, maar op vrije dagen gebruik ik haar vaak alleen, met hooguit een beetje poeder eroverheen. Het effect van Brilliant Touch vond ik al erg mooi, maar Touch of Colour voegt daar door het mooie subtiele kleurtje nog een extra dimensie aan toe.

hannah Touch of ColourHet effect

Op de foto hierboven en hieronder zie je het effect van hannah Touch of Colour. Op de bovenste foto draag ik helemaal niets op mijn gezicht, op de onderste foto een laagje Touch of Colour. Zoals je ziet geeft het mijn huid niet alleen een mooi zomers kleurtje, maar vervaagt het ook oneffenheden en rimpeltjes op een heel natuurlijke manier. En het laat mijn huid stralen, kijk zelf maar!

hannah Touch of Colour hannah Touch of Colourhannah Touch of Colour kost € 59,30 voor 30 ml en is verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. Meer informatie over de producten en de behandelingen van hannah vind je via de website. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

2 Comments on Nieuw: hannah Touch of Colour

 1. chucky1012
  28 september 2018 at 18:30 (3 jaar ago)

  Prachtig effect om toch net het effect van wat zon te hebben….

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Marije
  28 september 2018 at 12:02 (3 jaar ago)

  Oei dit zou echt ideaal zijn voor mijn winterhuid.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.