Nieuw in Nederland: Little Hotties van Bomb Cosmetics

Het was jullie vast al opgevallen dat ik van lekkere geurtjes houd. Mijn humeur stijgt met sprongen als ik me ’s morgens douche met een lekker ruikende zeep, en me daarna ook nog eens van top tot teen insmeer met een fijn bodyproduct. Heel logisch natuurlijk, het is immers al lang bekend dat geuren van grote invloed zijn op je emoties.

Little Hotties

Niet alleen voor mijn verzorgingsproducten ben ik steeds op zoek naar nieuwe producten en lekkere geuren, ook in huis heb ik graag een lekkere geur om me heen. Ik ben dan ook een groot fan van waxmelts en geurkaarsen, en heb inmiddels al met veel merken kennis gemaakt. Sinds kort is er in Nederland iets nieuws op melt-gebied: Little Hotties van Bomb Cosmetics. Bomb Cosmetics is een merk wat al langer in Nederland te koop is, maar wat tot nu toe vooral bekend was van de badproducten en de zepen. Ze hadden al geurkaarsen in het assortiment, nu zijn daar dus ook waxmelts aan toegevoegd.

Little Hotties

Little Hotties zijn te koop in 42 (!) verschillende geuren, waaronder bijvoorbeeld Cotton Fresh, Fleur Botanica, Mayan Plumeria en Summer Lawn. De meltjes zijn klein (ze wegen gemiddeld 4 gram per stuk), en verkrijgbaar in diverse leuke vormen, zoals bloemetjes, sterretjes, rondjes en driehoekjes. De geuren zijn globaal in vijf groepen te verdelen: Bloemig, Fris, Fruitig, Zoet en Winter/Feestdagen. Binnen deze geurgroepen, maar ook tussen de groepen onderling, kun je de Little Hotties naar hartelust mixen met elkaar. Bomb Cosmetics heeft hiervoor een handig soort van menu-boekje gemaakt, waarin diverse geur-suggesties staan.

Little Hotties

Ik lees eigenlijk nooit gebruiksaanwijzingen en mix dan ook op mijn eigen manier: ik ruik aan de verschillende meltjes en bepaal zo of ze bij elkaar passen of niet. Ik vind het echt enorm leuk om verschillende geuren bij elkaar te zoeken, en zo steeds weer een nieuwe mix te maken. De geuren zijn daardoor net even wat anders, wat spannender, dan wanneer je een melt met 1 bepaalde geur in de brander doet. Daarnaast vind ik ze er erg leuk uitzien (al zie je daar natuurlijk niet veel meer van terug zodra je ze in de brander doet πŸ˜‰ ).

Little Hotties

Ik doe per keer 4 of 5 Little Hotties in mijn brander, deze gaan gemiddeld twee avonden (zeg maar 6 Γ  7 uur) mee. Dan is de geur wel grotendeels verdwenen (maar dit is natuurlijk persoonlijk, voor de één is de geur sneller verdwenen dan voor de ander) en vervang ik ze. Het vervangen kan op verschillende manieren: je kunt de hete wax met stukjes keukenrol β€œopzuigen” en zo de brander leeghalen. Ik heb dit weleens geprobeerd, maar dat resulteerde bij mij in 1 grote knoeipartij. Je kunt ook je brander (met afgekoelde wax) een half uurtje in de vriezer zetten (let hierbij wel op of je brander hiertegen bestand is!), je haalt de wax er dan vrij makkelijk uit. Ik doe het altijd als volgt: ik verwijder de wax als deze koud en gestold is. Ik doe de brander aan, en wacht dan een paar minuten tot het onderste laagje van de wax gesmolten is. Vervolgens kun je heel makkelijk de wax met een stukje keukenpapier eruit schuiven. Vervolgens kun je weer nieuwe geuren in je brander doen.

Little Hotties

Mara Home Decorations in IJmuiden had in Nederland de primeur van de Little Hotties: dit was de allereerste winkel in Nederland waar ze te koop zijn. In de winkel staat een grote tafel met 42 vakjes, waar de vrolijke Little Hotties in uitgestald liggen. Je kunt hier zelf je geuren uitkiezen, of je laten adviseren door Martine, de sympathieke, goedlachse eigenaresse van deze prachtige winkel. Zij is een ware geuren-expert (ze verkoopt wax-melts, geurkaarsen en nog veel meer lekkers voor in huis van diverse bekende merken) en kan je goed adviseren bij je aankoop.

Little Hotties

De winkel is prachtig en sfeervol (zeker in deze decembermaand), als je in de buurt van IJmuiden bent, kan ik je een bezoekje aan Mara Home Decorations absoluut aanraden! Voor degenen die niet in de buurt wonen: de Little Hotties zijn ook te koop via de webshop van Mara Home Decorations. Een vol doosje (hierbij maakt het aantal niet uit, omdat de ene Hottie groter is dan de andere) kost € 8,50. De verzendkosten voor pakketpost bedragen € 4,= , vanaf een bestelling van € 35,= wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Wil je met Kerst eens wat anders geven aan de gastvrouw dan een kerstster, of een bosje bloemen? Geef dan een doosje Little Hotties kado, met bijvoorbeeld een leuke brander erbij (ook hiervoor kun je bij Mara Home Decorations terecht, stuur Martine gerust een berichtje met wat voor brander je zoekt, ook online staat ze altijd voor je klaar). Voor 15 Γ  25 euro (afhankelijk van wat voor brander je uitzoekt) heb je dan een enorm leuk, hip kado wat niet verlept na een paar dagen. En als je voor jezelf ook meteen een doosje Little Hotties meebestelt, zit je zo aan die 35 euro enΒ  wordt je bestelling gratis thuisbezorgd πŸ˜‰

1Pingbacks & Trackbacks on Nieuw in Nederland: Little Hotties van Bomb Cosmetics

  1. […] schreef al eens eerder over de geweldige Little Hotties van Bomb Comsmetics: kleine wax melts in allerlei vormen, kleuren en geuren, waarmee je eindeloos […]