Nieuw: Kneipp Cherry Blossom

Als er iets is wat mij aan het voorjaar doet denken, dan is het Kersenbloesem. Natuurlijk de prachtige bloesem zelf, maar ook de heerlijke zachte, bloemige geur. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde over de nieuwe Kneipp Cherry Blossom lijn. Vandaag laat ik je twee producten uit deze nieuwe lijn zien!

Kneipp Cherry BlossomKneipp Cherry Blossom lijn

Het is misschien wat vroeg, om in januari al over het voorjaar te praten. Maar toch hè, merk je in de loop van januari al zó goed dat de dagen langer worden! En dus is het helemaal niet gek om dan al een beetje weg te dromen over de eerste echte lentedag. De producten uit de Kneipp Cherry Blossom lijn helpen je daar uitstekend bij!

Kneipp Cherry BlossomKneipp Cherry Blossom handcrème

Of het nu zomer, winter, voorjaar of herfst is, een handcrème ontbreekt nooit in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. Meerdere keren per dag smeer ik mijn handen in, zodat de huid zacht en soepel blijft. Kneipp Cherry Blossom handcrème belooft de handen intensief te hydrateren en te verzorgen.

Kneipp Cherry BlossomDe handcrème bevat een aantal plantaardige werkstoffen en verzorgende oliën. Zoals Zoete Amandelolie, Glycerine, Vitamine E en natuurlijk Kersenbloesemextract. De crème bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen, en geen paraffine, siliconen of minerale oliën. De crème is geschikt voor alle huidtypen.

Kneipp Cherry BlossomDe handcrème heeft een wat dunnere textuur, die lekker makkelijk wegsmeert en ook vlot in de huid trekt. Ze laat een verzorgend, maar niet vet laagje achter op mijn handen, waardoor de crème erg geschikt is voor gebruik overdag. De Kersenbloesemgeur is heerlijk, en niet te overheersend. Hoewel we op dit moment nog midden in de winter zitten, doet deze handcrème me alvast heel erg wegdromen naar het voorjaar wat er straks aan komt ♥

Kneipp Cherry BlossomKneipp Cherry Blossom handcrème kost € 8,04 voor 75 ml.

Kneipp Cherry BlossomKneipp Cherry Blossom badkristallen

Het tweede product uit de Kneipp Cherry Blossom lijn wat ik ontving, zijn de badkristallen. Nu heb ik zelf helaas geen bad meer. Maar ik weet nog van toen ik wel een bad had, er niets zo ontspannend werkte als een bad met daarin badkristallen. Hoe leuk badbruisballen en andere producten met vooral veel schuim ook zijn, qua ontspanning werkt er niets zo goed als badkristallen.

Kneipp Cherry BlossomKneipp Badkristallen zijn zuivere zoutkristallen waaraan werkzame etherische oliën zijn toegevoegd. In dit geval bevatten de Badkristallen Kersenbloesemextract en natuurlijke oliën. Door de aromatherapie is het baden met badkristallen niet alleen verzorgend voor de huid, maar zeker ook voor de geest. Kneipp geeft zelf aan dat de badkristallen vooral geschikt zijn voor de normale of vette huid, en dus iets minder geschikt voor de droge huid. In dat laatste geval kun je beter een product kiezen met meer verzorgende ingrediënten.

Kneipp Cherry BlossomIk gaf hierboven al aan dat ik zelf helaas geen bad meer heb, maar tegenwoordig ben ik helemaal van de voetenbadjes. En daar zijn de Badkristallen van de Kneipp Cherry Blossom lijn natuurlijk ook erg geschikt voor! Ik merk ook hierbij ontzettend goed de ontspannende werking van de kristallen, het is voor mij de perfecte manier om bij te komen na een drukke werkweek. Ook hierbij werkt de heerlijke Kersenbloesemgeur voor mij ontzettend goed.

De Kneipp Cherry Blossom badkristallen kosten € 8,49 voor 500 gram.

De producten van Kneipp zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen en andere verkooppunten. In de Kneipp Cherry Blossom lijn is ook nog een Body Lotion Spray ♥ verkrijgbaar. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Nieuw: Kneipp Cherry Blossom

 1. Donna
  9 januari 2019 at 13:52 (6 maanden ago)

  Ik ben groot fan van de Cream & Oil scrub van Kneipp. Ben benieuwd naar de geur van Cheryy Blossem. Eerst maar eens de Silky Secret lijn opmaken.

  Beantwoorden
 2. Evelien
  6 januari 2019 at 20:12 (6 maanden ago)

  Die handcrème klinkt erg fijn, kom maar op met die voorjaar-vibes Badkristallen gebruik ik echt nooit, ik presteer het altijd om met m’n billen op een paar harde stukjes te gaan zitten :’)

  Beantwoorden
 3. Mariska
  6 januari 2019 at 19:32 (6 maanden ago)

  De handcrème heb ik ook en is zo fijn, vooral ook die zachte verzorgende geur die eraan zit en het werkt perfect. De body lotion is ook zo heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  6 januari 2019 at 13:00 (6 maanden ago)

  Cherry blossom is heerlijk om te ruiken en zo prachtig om te zien ♡

  Beantwoorden
 5. Angela
  6 januari 2019 at 11:16 (6 maanden ago)

  War klinken deze producten heerlijk!
  Het badzout ga ik zeker uitproberen. Ik vind de werking van badzout ook altijd zo heerlijk ontspannend en zuiverend. Erg benieuwd naar deze nieuwe geur.

  Beantwoorden
 6. Saskia van Horne
  6 januari 2019 at 10:25 (6 maanden ago)

  Oh ik gebruik al heel wat haren de badkistallen. Heel erg fijn. Heb ze allemaal en wissel af.
  Fijn dat er nu een nieuwe geur is bijgekomen. Die ga ik natuurlijk snel uitproberen.

  Beantwoorden
 7. Mina
  6 januari 2019 at 10:02 (6 maanden ago)

  Ik hou van Cherry blossom! En mijn handcrème is op dus ik ga deze uitproberen! Helaas heb ik ook geen bad meer maar een voetenbadje is ook heerlijk hé! Fijne zondag Natasja!

  Beantwoorden
 8. Marije
  6 januari 2019 at 08:54 (6 maanden ago)

  Cherry blossom is voor mij ook de geur voor het voorjaar. Deze lijn staat nog op mijn wish list.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.