Nieuw: Kruidvat luxe geurkaarsen

Speciaal voor de wintermaanden introduceerde Kruidvat onlangs een nieuwe collectie. Kruidvat luxe geurkaarsen en geurstokjes, voor een heel vriendelijke prijs zoals we van Kruidvat gewend zijn én in heel veel verschillende geuren. Ik ontving de heerlijke geurkaars in de geur Sandalwood en vertel je er vandaag wat meer over!

Kruidvat luxe geurkaarsenKruidvat luxe geurkaarsen

Kruidvat pakt de introductie van deze nieuwe lijn meteen goed aan:

De luxe geparfumeerde geurkaarsen zijn verkrijgbaar in 18 verschillende geuren, in een prachtig wit of zwart glas, passend in bijna elk interieur. De kaars is te koop in de volgende geuren, in een luxe wit glas: Amberwood Rose, Cashmere Suede, Driftwood & Sea Salt, Lavender Bergamot, Osmanthus Amber, Rosewood Macaroon, Sandalwood, Vanilla Almond en White Musk & Warm Vanilla. De volgende geurkaarsen zijn verkrijgbaar in een luxe zwart glas: Bergamot Amberwood, Black Amber & Ginger Lily, Black Pomegranate, Black Rose & Oud, Chestnut Vetiver, Darjeeling & Damascus Rose, Eucalyptus Cedarwood, Lavender Chamomile en Vanilla Spice.

Oh la la! Daar zitten zeker een paar geuren tussen die ik ook nog ga proberen. Zoals Amberwood Rose, Vanilla Almond, Bergamot Amberwood en Rosewood Macaroon.

De geurstokjes zijn in tien verschillende geuren verkrijgbaar: Black Amber & Ginger Lily, Black Pomegranate, Cashmere Suede, Chestnut Vetiver, Darjeeling & Damascus Rose, Lavender Bergamot, Osmanthus Amber, Rosewood Macaroon, Vanilla Spice en White Musk & Warm Vanilla.

Kruidvat luxe geurkaarsenOp de onderkant van de kaars staan alle do’s en don’ts vermeld. Je zou bijna geen kaars meer durven aansteken als je het zo ziet, maar het is uiteindelijk gewoon een kwestie van je verstand gebruiken 🙂

Kruidvat luxe geurkaarsenLuxe drielonts kaars

De Kruidvat luxe geurkaarsen zijn lekker groot en bevatten allemaal drie lonten. Ze hebben een brandduur van ongeveer 20 uur. Zo’n mooie grote geurkaars geeft ontzettend veel sfeer in huis en doet inderdaad luxe aan. Meestal is het prijskaartje daar ook naar, en betaal je al snel minstens 20 euro voor zo’n kaars. De variant van Kruidvat is bijzonder vriendelijk geprijsd, namelijk € 3,99.

Sandalwood is een hele warme geur, één van mijn favorieten op geurkaarsen-gebied. Het is een geur die niet te overheersend is, ik vind hem voor zowel overdag als ‘s avonds heerlijk.

Kruidvat luxe geurkaarsenDe Kruidvat luxe geurkaars smelt ontzettend mooi gelijkmatig. Ik heb dit zelden meegemaakt met een geurkaars, ook met duurdere varianten niet. Hij smelt letterlijk helemaal rondom weg, waardoor je dus maximaal plezier van je geurkaars hebt. Er blijft dan geen randje kaarsvet rondom aanwezig, waar je uiteindelijk niets aan hebt.

De geursterkte is prima. Niet overheersend, maar mooi subtiel. Maar daar is deze geur ook naar, zoals ik hierboven al vertelde. Er zullen wellicht varianten zijn, die iets sterker ruiken.

Ja, ik vind dit echt een aanrader! ♥

De Kruidvat luxe geurkaarsen en geurstokjes zijn t/m week 12 (24 maart 2019) verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en via de webshop. Per winkel kan het aanbod geuren verschillen. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

15 Comments on Nieuw: Kruidvat luxe geurkaarsen

  1. Fhathima
    3 januari 2019 at 17:52 (6 maanden ago)

    Hoi Natasja! Allereerst de beste wensen voor 2019! Ik ben na je tip, vandaag langs kruidvat gegaan! Wat een lekkere geurkaarsen zeg!! De kaars is er ook in een kleinere variant, voor als je niet kunt kiezen! Hier waren ze bijna uitverkocht. Ik heb gekozen voor Vanilla spice. Brandt de hele middag al prachtig en ruikt heerlijk! Bedankt voor de tip!!

    Beantwoorden
    • Natasja
      3 januari 2019 at 18:44 (6 maanden ago)

      Super leuk om te horen, dankjewel!

      Beantwoorden
  2. Evelien
    2 januari 2019 at 21:47 (6 maanden ago)

    3,99 voor een luxe geurkaars, kijk, dat willen we zien! Leuke prijs. En jemig, wat een heerlijke geuren hebben ze toch. Rosewood macaron, here I come! Hier ga ik echt snel voor kijken.

    Beantwoorden
  3. bychristiana
    31 december 2018 at 10:21 (6 maanden ago)

    Dit zijn inderdaad fijne kaarsen, en al helemaal voor dat geld. Ik brand ook weer echt elke dag geurkaarsjes. Ik vind dat zo gezellig;-)

    Beantwoorden
  4. Ellen Jacobs
    30 december 2018 at 16:58 (6 maanden ago)

    Wat een goede tip, mijn andere geurkaars is net op en ik kan slecht tegen zeer aanwezige geuren. Dus ga ik snel snuffelen wat ze bij ons verkopen.
    Groetjes Ellen

    Beantwoorden
  5. chucky1012
    30 december 2018 at 12:02 (6 maanden ago)

    Zo mooi
    Dat word snel snuffelen….
    Ik ben er dol op……

    Xoxo

    Beantwoorden
  6. Marianne
    30 december 2018 at 11:44 (6 maanden ago)

    Hier ga ik ook eens aan snuffelen , ik hou van geurkaarsen

    Beantwoorden
  7. Mariska
    30 december 2018 at 11:08 (6 maanden ago)

    Deze heb ik ook gehad en al helemaal opgebrand. Ik vind het design van de kaars wel mooi, maar de geur had wat mij betreft wel iets sterker mogen zijn.

    Beantwoorden
  8. Ingrid
    30 december 2018 at 10:38 (6 maanden ago)

    Walmt de kaars ook sterk? Ik koop vaak duurdere kaarsen, die walmen minder en dat scheelt mij een grijze waas op mn ramen (en dus muren en plafond).

    Beantwoorden
  9. Annette
    30 december 2018 at 10:34 (6 maanden ago)

    Goeie tip, ik houd ook van Sandalwood, ik ga eens kijken bij het Kruidvat.

    Beantwoorden
  10. Mina
    30 december 2018 at 10:28 (6 maanden ago)

    Thanks voor de tip ik ben gek op geurkaarsen maar vind ze prij prijzig. Dit is een mooi prijsje! Op naar de kruitvat!

    Beantwoorden
  11. Caro
    30 december 2018 at 09:30 (6 maanden ago)

    Ik heb mijn boodschappenlijstje bijgewerkt. Op naar het Kruidvat

    Beantwoorden
  12. Miranda Aerts
    30 december 2018 at 09:24 (6 maanden ago)

    Ik heb de lavender & chamomille in zwart glas, die ruikt ook zo heerlijk 🙂

    Beantwoorden
  13. Fhathima
    30 december 2018 at 08:59 (6 maanden ago)

    Oehh gauw eens snuffelen bij Kruidvat dus!

    Beantwoorden
  14. Marije
    30 december 2018 at 08:55 (6 maanden ago)

    Oh deze heb ik helemaal niet zien staan bij onze Kruidvat. Ze klinken heerlijk de geuren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.