Nieuw in Nederland: Treacle Moon™

FUN, FANTASIE & FRISHEID, IN DE VORM VAN PRODUCTEN
VOOR SPRANKELEND BAD- & DOUCHEPLEZIER!

Treacle Moon™ is een vrolijke bad- en douchesensatie uit Engeland. De vrolijke, kleurrijke producten met hun onweerstaanbare geuren zorgen voor sprankelend bad- en doucheplezier. En het allerbeste nieuws: vanaf november 2013 zijn deze unieke producten ook in Nederland verkrijgbaar, exclusief in het persoonlijke verzorgingsschap bij 150 grotere filialen van Albert Heijn en via http://www.albert.nl.

De makers van Treacle Moon™ nemen met je met hun unieke producten mee in een wereld vol fantasie-elementen. ‘Garden Gnome’(oftewel tuinkabouter) Charles Henry Nelson is het creatieve brein achter het design van de collectie. Laborante Mathilda Fizzbucket, die de heerlijke formules ontwikkelde, heeft een kat met turkooise snorharen! Zij worden bijgestaan door de overige teamleden Penny Anderson, Sarah Rose en Duncan Bush.

Treacle Moon

De producten van Treacle Moon™ zorgen niet alleen voor een frisse, verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid, het team uit Engeland wil hun producten in meerdere opzichten ‘Yummi-itious’ maken. Zo zijn de producten niet getest op dieren, en bevatten ze geen ingrediënten die afkomstig zijn van dieren, waardoor het heerlijks ook geschikt is voor veganisten. Daarnaast steunen ze als team goede doelen zoals Khandel Light (http://www.treaclemoon.net/khandel_light.html ), waarbij ze kansarme kinderen in India sponsoren bij het verkrijgen van o.a. schoon drinkwater, huisvesting, een gedegen scholing en een betere gezondheidszorg. Met de aankoop van een product van Treacle Moon™ draag je dus ook een klein steentje bij aan deze goede doelen.

Treacle Moon™: inspirerend en kleurrijk

Met de producten van Treacle Moon™ wordt je douche of bad een beleving waar je vanzelf vrolijk van word. Niet alleen de kleurrijke flacons, maar ook de inspirerende teksten die erop staan, toveren een glimlach op je gezicht, zelfs op de meest regenachtige dag. Een paar voorbeeldjes:

One Ginger Morning: Wakey wakey duvet princess…with a gentle yawn she stretched and captured her dream…still warm…today seemd full of endless promise.

Iced Strawberry Dream: The balmy scent kissed her nose…she closed her eyes and imagined softly striped lawns where ladies in bonnets sipped tea in the cool shade.

De collectie van Treacle Moon™ die in Nederland verkrijgbaar is bestaat uit de volgende producten:

Bad & Shower Gels (500 ml)

 • The Raspberry Kiss – de sprankelende geur van sappige frambozen
 • That Vanilla Moment – de weelderige verleiding van romige vanille
 • One Ginger Morning – pure verkwikking met geurnoten van gember
 • My Coconut Island – de exotische eilandgeur van kokos
 • Those Lemonade Days – de verkwikkende frisheid van sprankelende citroenen
 • Iced Strawberry Dreams – het zoete van rijpe aardbeien
 • Her Mango Thoughts – fruitige bubbels met een vrolijke mango-twist
 • Warm Cinnamon Nights – de winterse geurbeleving  met kruidige kaneelaccenten
 • Her Lavender Story – pure rust en ontspanning met geurnoten van lavendel

Body Scrubs (225 ml)

 • The Raspberry Kiss – de sprankelende geur van sappige frambozen
 • That Vanilla Moment – de weelderige verleiding van romige vanille
 • My Coconut Island – de exotische geur van kokos

Body Butters (250 ml)

 • The Raspberry Kiss – de sprankelende geur van sappige frambozen
 • My Coconut Island – de exotische geur van kokos

Hand Washes (500 ml)

 • My Coconut Island – de exotische geur van kokos
 • Those Lemonade Days – de verkwikkende frisheid van sprankelende citroenen

Stuk voor stuk zorgen de originele samenstellingen met heerlijke geuren, die ook uitstekend met elkaar te combineren zijn, voor talloze ‘Happy Moments’ en een aangename prikkeling van al je zintuigen tijdens je dagelijkse bad- of douchemoment(en). Wat te denken van een warm kruidig bad voor de koude winteravonden met “Warm Cinnamon Nights” of juist een frisse, verkwikkende start van je dag met “Those Lemonade Days” of “One Ginger Morning”!

De Treacle Moon™ producten, die een lekker royale inhoudsmaat hebben, zijn zeer aantrekkelijk geprijsd: ze kosten slechts € 4,95 per product. Vanwege het vrolijke, aantrekkelijke uiterlijk zijn het niet alleen mooie verwenproducten voor jezelf, maar is het ook leuk om één of meerdere Treacle Moon™ producten kado te geven.

De collectie is verkrijgbaar vanaf november 2013 bij 150 grotere filialen van Albert Heijn, alsmede via de website. Meer informatie over de producten vind je op de website van Treacle Moon. Treacle Moon™ is ook te volgen op Facebook en via Twitter.

5 Comments on Nieuw in Nederland: Treacle Moon™

 1. Jori
  6 november 2013 at 08:01 (9 jaren ago)

  Nu wordt boodschappen doen een stuk leuker 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2013 at 08:41 (9 jaren ago)

   En jij hebt geluk, want volgens mij zit er in Tilburg een AH XL? 🙂

   Beantwoorden
 2. Cindy
  31 oktober 2013 at 22:10 (9 jaren ago)

  Had er al iets over gezien op fb, ben hier zo benieuwd naar, en wat een fijne prijzen. Even goed Appie in de gaten houden.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  31 oktober 2013 at 16:12 (9 jaren ago)

  Wat een mooie producten! Ik ga binnenkort kijken of ze bij ons verkrijgbaar zijn.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Nieuw in Nederland: Treacle Moon™

 1. […] body scrub, body butter en hand wash. De bath en shower gel is er in 9 verschillende geuren (in dit persbericht zie je alle producten en geuren op een rij), ik mocht de geuren The Raspberry Kiss (met […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.