Nieuw: Nivea Summer Douchegels

Wat vind jij nou de ultieme zomergeur? De geur waarbij je direct aan de zomer denkt, waar je ook bent? Voor mij is dat met stip de geur van zonnebrand, en dan vooral die van Nivea. Het doet me denken aan de zomers van ‘vroeger’, en geeft me een blij en onbezorgd gevoel. Vanaf nu kunnen we het hele jaar door genieten van deze geur, en wel onder de douche! Ik laat je in dit artikel deze, en nog twee andere nieuwe Nivea Summer Douchegels zien!

Nivea Summer Douchegels

Nivea Summer Douchegels

Parelwitte stranden, een azuurblauwe zee en warme zonnestralen op je zongebruinde huid. Haal de zomer in huis met de nieuwe NIVEA Summer Douchegels en waan jezelf in tropische sferen. Deze douchesensatie is binnenkort verkrijgbaar in drie varianten. Geniet het hele jaar door van een zomers gevoel dankzij NIVEA Sunshine Love met de unieke geur van NIVEA SUN. Of verwen jezelf met de Limited Edition NIVEA Outdoor Love, met limoen en olieparels, en de Limited Edition NIVEA Waves Love met zee mineralen. Droom weg naar de zon bij elke douchebeurt!

Nivea Summer DouchegelsNivea Sunshine Love Verzorgende Douchegel

Mijn absolute favoriet van de Nivea Summer Douchegels is Nivea Sunshine Love. Een showergel met de iconische geur van Nivea Sun ♥ Op dit moment is het natuurlijk behoorlijk zomers weer, maar ik kan me heel goed voorstellen dat als je deze douchegel in de winter gebruikt, je direct het zomerse gevoel ervaart.

Nivea Summer DouchegelsDe Nivea Summer Douchegels bevatten allemaal SLES, dit kan op een droge of gevoelige huid irriterend of uitdrogend werken. Gelukkig heb ik daar zelf geen last van, en omdat je een douchegel toch vrijwel direct weer afspoelt, ben ik van mening dat het niet zo veel kwaad kan. Mits je huid er natuurlijk niet op reageert. Als verzorgende ingrediënten zie ik Glycerine, Aloë Vera en Castor Olie.

Nivea Sunshine Love heeft een heerlijke zomerse geur van vakantie, strand, zee en zon. Hij schuimt uitstekend (dankzij de SLES), het schuim voelt zacht aan op mijn huid. Na het afspoelen blijft de geur helaas niet zo lang aanwezig op mijn huid, maar dat is met de meeste douchegels het geval. De douchegel droogt mijn huid niet uit.

Ik vind Nivea Summer Love echt een aanrader om mee op je komende zomervakantie te nemen. En als je hem dan in bijvoorbeeld het najaar weer tevoorschijn haalt, breng je in één keer dat vakantiegevoel weer terug. Wat een fantastische toevoeging aan het Nivea assortiment is dit!

Nivea Summer DouchegelsNivea Waves Love

Een heel andere, maar minstens zo lekkere zomerse douchegel is Nivea Waves Love. Deze ruikt als een verfrissende duik in de zee. Dit is echt een verkwikkende douchegel, en heerlijk om te gebruiken op warme of snikhete dagen.

Nivea Summer DouchegelsNivea Waves Love bevat Zeemineralen (zeezout), Glycerine en Castor olie, deze zorgen ervoor dat je huid niet uitdroogt. Ook deze variant geeft een zacht schuim, mijn huid voelt na het afspoelen en afdrogen fris en verzorgd. Waves Love is een Limited Edition douchegel.

Nivea Summer DouchegelsNivea Outdoor Love

Nivea Outdoor Love, tevens een Limited Edition douchegel, heeft een frisse, exotische limoengeur. Een geur die het bij mij gewoon altijd goed doet. Om op te frissen na een warme zomerdag. Of op wakker te worden op een vroege winterochtend. Nivea Outdoor Love bevat verzorgende olieparels, waardoor deze nog zachter aanvoelt op mijn huid dan de voorgaande twee varianten.

Nivea Summer DouchegelsNivea Outdoor Love bevat Glycerine, Zonnebloemolie en Castor Olie. Parfum staat bij Outdoor Love Douchegel vrij hoog in de ingrediëntenlijst, hierdoor kan hij voor een gevoelige huid wat minder geschikt zijn.

Qua schuim voelt Nivea Outdoor Love het zachtst aan op mijn huid, je kunt merken dat hier meer olie in zit.

Nivea Summer DouchegelsIk vind alledrie de varianten Nivea Summer Douchegels heerlijk, en echt zomers! Hoewel Nivea Sunshine Love qua geur mijn favoriet is, zijn de andere twee geuren ook heerlijk, en vooral op warme dagen. Nivea Sunshine Love blijft in het assortiment, Nivea Waves Love en Nivea Outdoor Love zijn Limited Editions. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat, en in geselecteerde supermarkten, voor € 3,79 per stuk. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Nieuw: Nivea Summer Douchegels

 1. Jeanelle
  27 mei 2018 at 12:29 (8 maanden ago)

  Ze lijken mij alle 3 heerlijk. Maar mijn voorkeur zal toch uitgaan naar de Sunshine Love. Brengt herinneringen van mijn vakantie in april naar Turkije. Wat betreft zomergeur is mijn favoriet toch de kokosgeur.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  26 mei 2018 at 08:48 (8 maanden ago)

  Ik ben al mijn hele leven fan van Nivea en ben zo happy met deze douchegels 🙂
  Ik heb ze alledrie en vind ze allemaal even lekker ruiken. Een bijpassende bodymilk zou het helemaal afmaken, om de heerlijke geuren te verlengen 😎

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  25 mei 2018 at 10:54 (8 maanden ago)

  Oh ja , dat is inderdaad altijd zo lekker; zo’n echt zomerse geur meenemen op vakantie en die fles dan in het najaar weer tevoorschijn halen. Dan ben je gewoon weer even helemaal terug. Ik heb dat ook altijd met parfum.

  Beantwoorden
 4. Jacoba
  25 mei 2018 at 10:40 (8 maanden ago)

  Ik zag ze liggen bij de ETOS.. en ik vond ze ook lekker ruiken en er leuk uitzien.. heb ze niet meegenomen.. misschien ander keertje..
  Ze zijn trouwens op dit moment wel in de aanbieding bij de ETOS.. 1+1 gratis 🙂

  Beantwoorden
 5. Aimee Moolenaar-Dols
  25 mei 2018 at 09:05 (8 maanden ago)

  De gele gebruiken wij ook… Zo lekker zomers trouwens bij de DM in Duitsland is ook een fijne.. After sun douche van eigen merk.. Ook heeeeel zomers.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 mei 2018 at 06:15 (8 maanden ago)

  Zo mooi!
  Ik ga dit zeker kopen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Marije
  25 mei 2018 at 06:03 (8 maanden ago)

  Ik heb de blauwe en de gele gekocht. Vooral de geur van Zonnebrand sprak mij erg aan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.