Nieuw: Pink Gellac Starterset Premium Vogue

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Pink Gellac, over de nieuwe Pink Gellac Starterset Premium Vogue. Deze is kortgeleden geรฏntroduceerd, en men vroeg of ik het leuk vond om hem te testen en reviewen. Nou en of ik dat leuk vond! Kort daarna kreeg ik de luxe set thuisgestuurd, ik vertel je er vandaag meer over!

Pink Gellac Starterset Premium VoguePink Gellac Starterset Premium Vogue

De Pink Gellac Starterset Premium Vogue komt in een grote, mooie verpakking. Zoals mijn collega verzuchtte: ‘alleen voor de verpakking wil je deze toch al hebben?’. Het is echt een complete set, je hebt hiernaast niets meer nodig om direct aan de slag te gaan met Pink Gellac. Eigenlijk meer dan compleet, want naast de basisbenodigdheden zoals de lamp, de Base Extend, de Ultra Shine en vier verschillende kleurtjes zit er nog meer in. Verderop in het artikel lees je wat precies allemaal.

Bovenop in de doos zit de gebruikshandleiding. Jippie voor een duidelijk leesbaar formaat, ook voor 45+ ogen ๐Ÿ˜‰

Pink Gellac Starterset Premium VogueInhoud luxe starterset

Vervolgens komen we bij de inhoud van deze luxe starterset van Pink Gellac. Het eerste wat ik na de gebruikshandleiding tegenkom, is een soort ‘wiel’ met daarin de vier kleurtjes en andere basisproducten van Pink Gellac:

 • Cuticle Oil 15 ml
 • Primer 15 ml
 • Pink Gellac Base Extend 15 ml
 • Pink Gellac Ultra Shine 15ml

De Pink Gellac Starterset Premium Vogue is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Dynamic, Elegant en Uncovered. Deze namen verwijzen naar de kleuren nagellak die in het pakket zitten. Ik heb de ‘Elegant’ versie ontvangen, met 4 vrij klassieke kleuren:

 • 109 Lipstick Red 15 ml
 • 166 Vintage Nude 15 ml
 • 235 Ruby Red 15 ml
 • 240 Salmon 15 ml

Daarnaast zit er een uitgebreid pakket ‘overige tools’ in de set, eigenlijk echt รกlles wat je maar nodig kunt hebben bij het aanbrengen en verwijderen van je Pink Gellac:

 • Pink Cleaner 100 ml
 • Pink Remover 100 ml
 • Luxe Nail Wipes
 • Nagelvijl 180-240
 • Polijstblok
 • Nagelwiel

Pink Gellac Starterset Premium VogueEn natuurlijk niet te vergeten: de Pink Gellac Pro LED lamp. Op deze foto zie je de complete inhoud van de Pink Gellac Starterset Premium Vogue.

Het gebruik van de Pink Gellac Pro LED lamp is niet anders dan de andere lampen van Pink Gellac. Ik maakte hier al eens een uitgebreide video over, deze kun je hier terugzien. Er zitten echter wel een paar belangrijk voordelen aan de nieuwe lamp:

Voordelen Pink Gellac Pro LED lamp

De Pro LED Lamp is een flink stuk groter dan de gewone LED lamp van Pink Gellac. Hierdoor kun je er ook met je voeten makkelijk in, en kun je dus ook de nagels van je voeten voorzien van een langhoudend kleurtje. De Pro LED Lamp is voorzien van drie verschillende uithardtijden: 30, 60 en 90 seconden. Daarnaast heeft hij een automatische sensor. Je hoeft de lamp slechts รฉรฉn keer aan te zetten, daarna schakelt hij aan zodra je je hand (of voet) in de lamp steekt. En schakelt na de ingestelde tijd ook automatisch weer uit.

Verder heeft de nieuwe lamp vier rubberen voetjes, waardoor hij stevig op tafel (of op de grond) blijft staan. De bovenkant, het gedeelte waar de lamp in zit, is heel makkelijk los te halen van de onderkant. Zo kun je de onderkant super makkelijk schoonmaken, zonder dat je het risico loopt dat de lamp in aanraking komt met water.

Doordat de nieuwe Pro LED Lamp rond loopt, bereikt deze veel beter de volledige nagel(s). Waar ik bij de andere lamp nog wel eens een beetje met mijn handen heen en weer moest wiebelen, om te zorgen dat ook de zijkanten goed droogden, gaat dat hier in รฉรฉn keer. Ook heb ik het idee dat de lamp iets meer power heeft, waardoor de gel sneller en nog beter uithardt.

Mijn ervaring en conclusie

ik was al erg tevreden over Pink Gellac. Sinds ik ruim een jaar geleden voor het eerst kennismaakte met dit merk, draag ik weer veel vaker kleur op mijn nagels. Het aanbrengen en drogen kost minder tijd dan bij gewone nagellak, en de houdbaarheid is vele malen langer. De Pink Gellac Starterset Premium Vogue met de nieuwe Pro LED Lamp doet er qua kwaliteit en gebruiksgemak nog een flinke schep bovenop. Het is een erg complete en luxe set, waarmee je meteen aan de slag kunt om je nagels te voorzien van een mooie kleur. En ze daarbij de verzorging te geven die ze verdienen.

De Pink Gellac Starterset Premium Vogue kost 159 euro. Dat is een behoorlijke uitgave, maar daarvoor krijg je ook behoorlijk wat. Als je alle items uit de set los zou kopen, zou je in totaal 199 euro kwijt zijn, je krijgt dus een leuke korting op de set. De set is te bestellen via de website van Pink Gellac, hij wordt thuisbezorgd in een handige, luxe bewaardoors.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Nieuw: Pink Gellac Starterset Premium Vogue

 1. Mariska
  2 september 2019 at 19:12 (1 jaar ago)

  Ik ben hier wel echt benieuwd naar, zoveel al over gelezen. Het ziet er ook echt mooi uit vaak. Ook de kleurtjes.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  30 augustus 2019 at 06:26 (1 jaar ago)

  Echt een mooie set en de kleuren zijn ook erg divers

  Beantwoorden
 3. Adrina
  28 augustus 2019 at 18:18 (1 jaar ago)

  Ik vind het resultaat van de gellac ook super, maar ik heb ergbdunnen nagels en het verwijderen vind ik ook een dingetje. Als je een tip hebt om het er af te krijgen zonder mijn nagels te beschadigen, dan hoor ik het graag.

  Beantwoorden
 4. Deb
  28 augustus 2019 at 11:41 (1 jaar ago)

  Goed dat Pink blijft vernieuwen. Vooral de grotere lamp lijkt me erg handig. Fijn dat je er nu ook makkelijk met je voeten onder kunt, dat was bij het eerdere model nog best even vogelen. Ik ga ’em binnenkort ook proberen, ben benieuwd hoe ie bevalt.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  28 augustus 2019 at 09:20 (1 jaar ago)

  Prachtige set he? Ik ben er ook zo blij mee! Ik dacht eerst dat het best lastig zou zijn, maar het is makkelijk (goede instructies) en het resultaat is super x

  Beantwoorden
 6. Saskia van horne
  28 augustus 2019 at 08:33 (1 jaar ago)

  Ik heb een tijd geleden ook de starterswoningen gekocht en ben best tevreden met pink gellak.
  Inderdaad erg makkelijk aan brengen en snel droog.
  En supermooie nagels met een mooie glans die blijft totdat je hem verwijderd.
  Het verwijderen vind ik wel een dingetje hoor.
  Daar ben ik echt wel een tijdje mee bezig om het zonder beschadigingen eraf te halen.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  28 augustus 2019 at 07:57 (1 jaar ago)

  Prachtig gelakte nagels met deze mooie set

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.