Nieuw: Pupa I’m Matt lipstick

Een paar weken geleden maakte mijn hart een klein sprongetje toen ik een perspakketje opende. Nu zijn die altijd al leuk om te openen, maar als ze een nieuw product van mijn favoriete make-up merk bevatten, snap je dat dat nog net iets leuker is. De Pupa I’m Matt lipstick werd onlangs aan het uitgebreide assortiment van dit Italiaanse make-up merk toegevoegd, in 16 verschillende kleuren. Waarvan ik er vandaag vier aan je laat zien!

Pupa I'm Matt lipstick

Pupa I’m Matt lipsticks

I’m Matt is het resultaat van een nieuwe generatie producten met een volledig matte afwerking, gecombineerd met een verrassend en langdurig comfort. Pupa Milano breidt haar nieuwe I’m Matt collectie uit met 16 geweldige matte kleuren. De Pupa I’m Matt lipstick glijdt fluweelzacht over de lippen voor een prachtige, diepe, volle kleur. Het kleurenpalet bestaat uit onderscheidende tinten. De zeer hoge concentratie pigmenten garandeert een geweldige kleur met volle en ultra-gepigmenteerde lippen als resultaat. De textuur blendt perfect met de lippen en geeft een levendig effect dat lang blijft stralen.

Pupa I'm Matt lipstick De Pupa I’m Matt lipsticks zien er hetzelfde uit als de I’m lipsticks die al langer bestaan. Deze zijn al een hele tijd favoriet bij mij, ik gebruik ze graag en vaak. De huls doet luxe aan, en voelt zwaar. De 16 nieuwe kleuren zijn verdeeld in vier verschillende groepen: Natural & Brown, Mauve, Fuchsia & Violet en Red & Burgundy. Ik heb uit alle vier de groepen een kleur ontvangen.

Pupa I'm Matt lipstick Textuur, kleur en houdbaarheid

De Pupa I’m Matt lipstick brengt prettig aan, hij glijdt makkelijk over mijn lippen. Ook tijdens het dragen voelt de lipstick comfortabel aan. De rode kleur droogt tijdens het dragen iets op, daarom breng ik deze vaak halverwege de dag nog een keertje extra aan. Voor de houdbaarheid is dat echter niet nodig, want de kleuren houden het met gemak tot ver na de lunch vol. Ik ben zowel over de pigmentatie als de houdbaarheid enorm onder de indruk!

Pupa I'm Matt lipstick Van links naar rechts: 012 Angel Rose, 030 Mystery Rose, 052 Savage Cyclamen en 071 True Red.

Pupa I'm Matt lipstick De swatches laten het meteen zien: een geweldige intense pigmentatie, zoals ik die ook van de gewone Pupa I’m lipsticks gewend ben. De finish is mooi mat, bijna fluweel-achtig ♥ Hieronder laat ik de vier kleuren op mijn lippen zien:

Pupa I'm Matt lipstick Pupa I’m Matt lipstick in een make-up look

Hier zie je de kleur 012 Angel Rose, een heel natuurlijke nudekleur met een bruin-roze ondertoon. Een lipstick die je dagelijks kunt dragen, die past bij elke gelegenheid en make-up look.

Pupa I'm Matt lipstick 030 Mystery Rose valt voor mij ook onder de nudekleuren, maar is meer roze. Een echte ‘My lips but better’-kleur ♥

Pupa I'm Matt lipstick 052 Savage Cyclamen is een fuchsia kleur met een blauwpaarse ondertoon. Een kleur die mij helaas niet goed staat, hij heeft een te koele ondertoon voor mijn huid.

Pupa I'm Matt lipstick 071 True Red is dan weer wel een échte Natasja-kleur, I love it! Deze draag ik het vaakst, hij matcht zo lekker met mijn vrolijke jurkjes. Vond ik het vroeger echt doodeng om rode lipstick te dragen, nu draag ik deze vrijwel dagelijks. Wat kan een mens veranderen he?

De Pupa I’m Matt lipsticks kosten € 18,25 (adviesverkoopprijs) en zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en schoonheidssalons. Een overzicht van de verkooppunten vind je via deze link. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Nieuw: Pupa I’m Matt lipstick

 1. Deb
  1 maart 2018 at 18:10 (10 maanden ago)

  Mooie kleurtjes en wat een fantastische houdbaarheid! Rood staat jou zo mooi. Ik kan er bij mezelf nog steeds niet echt aan wennen 😉 dus ik grijp meer naar kleurtjes als Angel Rose.

  Beantwoorden
 2. chantal
  24 februari 2018 at 21:36 (10 maanden ago)

  Prachtige kleuren vooral Mystery Rose & Angel Rose zijn mijn favorieten.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  24 februari 2018 at 14:16 (10 maanden ago)

  Inderdaad, die laatste kleur staat jou echt het mooist! 🙂

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  24 februari 2018 at 12:54 (10 maanden ago)

  Angel Rose staat je heel erg mooi!!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  24 februari 2018 at 09:26 (10 maanden ago)

  Holy cow!! Wat een gave kleuren zeg <3

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  24 februari 2018 at 06:44 (10 maanden ago)

  Deze prachtige kleuren staan je prachtig
  Fijn merk.
  De laatste 2 kleuren staan al op mijn wishlist….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.