Nieuw: SPA Reine Subtile (en ik ben fan!)

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor een vrijdagmiddagborrel in Amsterdam, ter ere van een heel leuk SPA nieuwtje. Nu drink ik iedere dag behoorlijk wat water, dus ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar het nieuws. Het bleek te gaan om SPA Reine Subtile: koolzuurvrij mineraalwater met een subtiel smaakje. Ik was fan vanaf de eerste slok, en vertel je er graag meer over!

SPA Reine Subtile

SPA Reine Subtile

Het leukste lentenieuws komt van SPA: SPA Reine, het hart van het geliefde SPA-merk, krijgt uitbreiding! SPA Reine Subtile is de verfrissende combinatie van natuurlijk, koolzuurvrij mineraalwater en een heerlijk subtiele smaak. Zonder calorieën, mét 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ideaal voor iedereen die graag meer water wil drinken en daarbij wil genieten van een vleugje smaak! SPA Reine Subtile is verkrijgbaar in drie verrassende en superlekkere smaakcombinaties: Raspberry-Apple, Orange-Cardamom en Lime-Jasmine.

SPA Reine SubtileIk drink zelf veel water, iedere dag. Ik denk dat ik met gemak aan twee liter kom, naast de koffie en thee die ik drink. Het is voor mij nooit een opgave om water te drinken, ik heb er gewoon echt behoefte aan. Soms heb ik wel zin in even iets anders, maar ik houd niet echt van frisdranken of vruchtensappen. Naast het feit dat die natuurlijk niet zo gezond zijn, of veel calorieën bevatten. Dit past dan ook echt perfect bij mij!

De basis is het zuivere mineraalwater uit de SPA Reine bron in het hart van de Belgische Ardennen, gecombineerd met natuurlijk aroma’s uit verschillende vruchten en kruiden. SPA Reine Subtile bevat geen suiker of andere toevoegingen en daarom geen calorieën. De drie verrassende smaken geven een subtiel extraatje aan je dag en maken voldoende water drinken nog leuker, gemakkelijker en lekkerder! En goed nieuws voor alle veganisten: ook zij kunnen naar hartenlust genieten van SPA Reine Subtile.

SPA Reine Subtile smaken

Lime-Jasmine is mijn minst favoriete smaak van de drie, maar dat komt omdat ik niet zo van de smaak van Lime houd. Ik kan me overigens wel voorstellen dat deze gekoeld heerlijk is om te drinken op een warme zomerdag!

SPA Reine SubtileRaspberry-Apple heeft precies de juiste balans tussen het frisse van appel en het zoete van framboos. Dit is mijn favoriet voor de middagdip, zo rond een uur of drie. Het is heerlijk om dan even iets anders dan gewoon water te kunnen drinken, het geeft mij een oppepper. Maar dan zonder calorieën!

Mijn absolute favoriet is de smaak Orange-Cardamom. Deze proefde ik tijdens het event als eerste, en was aangenaam verrast door de frisse, kruidige smaak. Deze variant is heel verfrissend en dorstlessend, en nu al mijn favoriete drankje voor komende zomer!

SPA Reine Subtile is verkrijgbaar bij de grote supermarkten, benzinestations en de Kiosk. Consumentenadviesprijs 0,5 liter: € 0,85 en 1 liter: € 1,29. Meer informatie over deze nieuwe producten vind je op de website.

Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

3 Comments on Nieuw: SPA Reine Subtile (en ik ben fan!)

 1. Miranda Aerts
  2 juni 2019 at 16:57 (2 jaar ago)

  Ik ben blij met deze bubbelvrije variant van Spa! 😎

  Beantwoorden
 2. Charline
  2 juni 2019 at 10:03 (2 jaar ago)

  Heerlijk he. Zo fijn om na thee en gewoon water ook in de middag iets met een smaakje te drinken. Ik ga de andere smaken ook proberen.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  2 juni 2019 at 09:59 (2 jaar ago)

  Dit lijkt me heerlijk…..
  Ik had ze eerder gezien op een ander blog.
  Ik drink zelf ook vele liters water en thee.

  Een prachtige dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.