Nieuw: Vichy Mineral 89 booster

Kan jouw huid ook wel wat extra vocht gebruiken gedurende de zomermaanden? Of gewoon een flinke boost qua verzorging en hydratatie? Geef haar iedere dag een ‘slokje’ Vichy Mineral 89 en ze zal je dankbaar zijn! Ik heb dit bijzondere huidverzorgingsproduct getest en vertel er wat meer over. En aan het eind van het artikel geef ik een exemplaar weg!

Vichy Mineral 89Vichy Mineral 89 booster

Vichy Mineral 89 is een heel bijzonder product, en helemaal nieuw binnen het assortiment van Vichy. Het bevat namelijk maar liefst 89% mineraliserend thermaal water, en dat is uniek. Dit mineraliserend thermaal water wordt gewonnen uit het vulkanische gebied de Auvergne in Frankrijk. Het bestaat uit maar liefst 15 verschillende mineralen en staat bekend om zijn huidversterkende eigenschappen. Dit thermaal water helpt de huidbarrière te versterken en de huid zo te beschermen tegen invloeden van buitenaf én binnenuit.

Vichy Mineral 89Vichy Mineral 89 zit in een glazen pompflacon die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens erg handig en hygiënisch is in gebruik.

Vichy Mineral 89Ingrediënten

Vichy Mineral 89 bestaat uit slechts 11 ingrediënten, waarvan het grootste gedeelte dus het mineraalrijke thermaal water van Vichy. Dit thermaal water bevat 15 verschillende mineralen die de huid versterken, beschermen en kalmeren. Daarnaast bevat Mineral 89 Hyaluronzuur. Dit bevindt zich van nature ook in onze huid en is in staat om 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Het beschermt de huid tegen uitdroging en negatieve invloeden van buitenaf, en laat haar jonger en voller lijken. Naarmate we ouder worden, wordt het gehalte hyaluronzuur in de huid minder, en is ze gebaat bij een aanvulling hierop in de vorm van verzorgingsproducten die hyaluronzuur bevatten.

Vichy Mineral 89Gebruik en werking

Je gebruikt Vichy Mineral 89 op een gereinigde huid, voor het aanbrengen van je gebruikelijke dag- of nachtcrème. Het is dus een extra stap in je verzorgingsroutine, maar eentje die nauwelijks extra tijd of moeite in beslag neemt, met een groots effect. Bovendien is Mineral 89 heel eenvoudig in te zetten op de momenten dat je huid wel een extra boost, of extra vocht, kan gebruiken. Je hoeft niet je hele verzorgingsroutine om te gooien, en dat is voor veel mensen een heel groot pluspunt.

Vichy Mineral 89Vichy Mineral 89 is erg zuinig in gebruik, één pompje per keer is voldoende. De textuur is heel licht en bijna waterachtig. Hierdoor laat de booster zich heel makkelijk over de huid verdelen en trekt snel in. Ik kan vrijwel direct verder met de rest van mijn verzorgingsroutine. Mineral 89 zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat ik van mijn dag- of nachtcrème die ik daarna aanbreng, minder nodig heb dan normaal. Een dubbele winsituatie dus! Je kunt Vichy Mineral 89 ook op de oog- en lipcontouren gebruiken: doordat de booster vrij van parfum is, is ze ook geschikt voor de gevoelige huid. En ik gebruik het zo af en toe ook voor mijn handen, voor ik mijn handcrème aanbreng. Ook daarvoor doet het wonderen!

Vichy Mineral 89Al na een paar weken merk ik het resultaat aan mijn huid: ze oogt voller en stralender, en voelt gladder en gelijkmatiger aan. En waar ik normaal gesproken in deze tijd van het jaar nog weleens last heb van een wat trekkerige huid, voelt ze nu gewoon fijn en comfortabel aan. Dat ene druppeltje Vichy Mineral 89 doet echt wonderen!

Win Vichy Mineral 89!

Omdat ik zo enorm te spreken ben over het resultaat van Vichy Mineral 89, wil ik één van jullie graag ook de kans geven om kennis te maken met dit nieuwe product. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een reactie achterlaten onder dit artikel waarin je aangeeft mee te doen. Het delen van dit artikel via Social Media is niet verplicht, maar vind ik uiteraard wel erg lief. Meedoen kan tot en met zaterdag 15 juli, daarna zal ik de winnares een mail sturen. Zorg dat je binnen 72 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Vichy Mineral 89 kost € 22,95 voor 50 ml en is onder andere verkrijgbaar via de website of bij diverse apotheken. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

23 Comments on Nieuw: Vichy Mineral 89 booster

 1. Kristien
  18 juli 2017 at 19:59 (5 jaren ago)

  Goh, mijn huid heeft altijd baat bij extra versterking, want mijn gevoelige darmpjes vormen een uitdaging voor haar… Looove het flesje, de boodschap, de lichtheid van de textuur!

  Beantwoorden
 2. Lenie van Mourik-Poelen
  15 juli 2017 at 15:44 (5 jaren ago)

  Ik ben al jaren fan van de producten van Vichy. Elk seizoen heeft mijn huid weer een andere/aangepaste verzorging nodig, ik heb snel een droge en trekkerige huid. Wat me zo fijn lijkt bij dit product is dat het ook te gebruiken is bij je mond- en oogcontouren, daar is mijn huid ook al snel trekkerig. Ik zou graag meedoen aan de winactie. 🙂

  Beantwoorden
 3. Naomi Heuvelmans
  15 juli 2017 at 15:20 (5 jaren ago)

  Ik heb deze winactie helemaal gemist…ik volg je wel allang maar ik krijg sommige berichten helemaal niet op facebook 🙁 Deze lijkt me wel superfijn! Heb hem al wel eerder gezien maar na het lezen van je artikel ben ik wel enthousiast! Ik doe nog snel mee

  Beantwoorden
 4. Frederieke
  11 juli 2017 at 07:24 (5 jaren ago)

  Ik ben erg benieuwd geworden, zou het graag willen proberen. Ik loop tegen de 40 en inderdaad, het gaat niet allemaal meer vanzelf

  Beantwoorden
 5. Ranoe
  10 juli 2017 at 19:10 (5 jaren ago)

  Dit lijkt me een heel fijn product. Zeker als de seizoenen veranderen merk ik dat aan mijn huid. Mijn vochtarme huid kan het dan zeker gebruiken!

  Beantwoorden
 6. Donna
  10 juli 2017 at 13:36 (5 jaren ago)

  Deze gebruik ik nu iets meer dan een maand en het is nu op de helft. Ik gebruik het als toner, 2x p.d. 2 pompjes op gezicht, hals, nek, borst en handen, blijf het ook gebruiken. Het zorgt voor een uitstekende hydratie en een comfortabel gevoel. Echt een topper en favoriet. Ik gun een ander om dat ook te ervaren, dus succes!

  Beantwoorden
 7. Talitha
  9 juli 2017 at 20:23 (5 jaren ago)

  Hier staat heel groot mijn naam opgeschreven gezien mijn vochtarme huid dus ik doe graag mee, hij heeft al een paar keer staan flirten met me in de apotheek maar tot nu toe lukt het me om ‘hard to get’ te spelen hihi

  Beantwoorden
 8. Liesbeth
  9 juli 2017 at 19:38 (5 jaren ago)

  Mijn inmiddels 50-jarige huid kan dit heel goed gebruiken, daarom waag ook ik een kansje 🙂

  Beantwoorden
 9. Marleen
  9 juli 2017 at 13:32 (5 jaren ago)

  Ik heb dit product al een paar keer bekeken in de apotheek maar ja…. toch weer met een dagcreme naar huis. Ik wil meedoen met deze actie! Topactie!

  Beantwoorden
 10. Birgit
  9 juli 2017 at 11:18 (5 jaren ago)

  Wil graag meedoen. Ik heb een erg droge en gevoelige huid. Ben benieuwd of dit water kan helpen om mijn huid wat soepeler te maken. Ik deel dit bericht voor je op facebook.

  Beantwoorden
 11. Mariette
  9 juli 2017 at 10:35 (5 jaren ago)

  Leuk,ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 12. Nienke
  9 juli 2017 at 10:35 (5 jaren ago)

  Ik heb m vastgehad bij de apotheek maar twijfelde. Dus nu is t tijd om m echt te proberen!

  Beantwoorden
 13. marije
  9 juli 2017 at 10:04 (5 jaren ago)

  Deze staat op mijn to buy list. Lees zulke goede dingen erover.

  Beantwoorden
 14. Judith
  9 juli 2017 at 09:51 (5 jaren ago)

  Ik lees hier veel positieve verhalen over en heb met name op mijn wangen last van een droge huid en zou dit product wel willen gebruiken

  Beantwoorden
 15. Ann DB
  9 juli 2017 at 09:49 (5 jaren ago)

  Omdat het de hoogste tijd wordt, om ook in de zomer iets te smeren (beter laat dan nooit hé),doe ik heel graag mee!

  Beantwoorden
 16. chucky1012
  9 juli 2017 at 09:34 (5 jaren ago)

  Leuk en ik doe heel graag mee aan deze winactie.
  Ben er zo benieuwd naar want ik heb zomers erg veel last van een droge dat ook trekkerig aanvoelt.
  Dat is een groot nadeel omdat het goed kan zien op mijn huid.
  Dit share ik heel graag voor je op soc.med..

  Xoxo

  Beantwoorden
 17. Jolanda
  9 juli 2017 at 09:17 (5 jaren ago)

  Ik vind de verpakking zo mooi. Ben hem zelf nog aan het testen.

  Beantwoorden
 18. Ankie
  9 juli 2017 at 08:40 (5 jaren ago)

  Wauw zoals je het beschrijft is dit product echt iets voor mij! Ik doe graag mee aan deze super leuke winactie!

  Beantwoorden
 19. Cindy
  9 juli 2017 at 08:25 (5 jaren ago)

  Ik vind dit wel erg interessant, al een paar keer voorbij zien komen her en der. Heb naast een onzuivere, gemengde, huid ook een vochtarme huid. Voor je handen lijkt het me inderdaad ook fijn!
  Doe dus graag mee.

  Beantwoorden
 20. Esmeralda
  9 juli 2017 at 08:03 (5 jaren ago)

  Oh dit ziet er goed uit. Ik ben sinds kort een dagcreme van dit merk aan t gebruiken. Ik merk dat m’n huid, nu ik bijna veertig ben, echt meer verzorging nodig heeft. Dit lijkt me perfect! Ik doe dan ook graag mee met de winactie

  Beantwoorden
 21. jeanne
  9 juli 2017 at 07:20 (5 jaren ago)

  zou graag mee willen doen met de winaktie, ik heb er al veel goede revieuws over gelezen.

  Beantwoorden
 22. Hennie
  9 juli 2017 at 06:10 (5 jaren ago)

  Verfrissend watertje! Ik ben om en om te spreken over Vichy, maar dit klinkt wel erg lekker. De winactie gun ik iemand anders, dus iedereen veel succes!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.