Nieuw: WMJM Jelly Bean Fluffy Body Butter ♥

Onlangs las ik op Facebook dat de Fluffy Body Butters van Wat Maakt Je Mooi een nieuwe, grotere verpakking kregen. Dat is goed nieuws, want ik ben mega, mega, mega fan van de FBB. En zo’n potje is dan ook altijd véél te snel leeg. Toevallig was mijn laatste potje precies op, en toen zag ik ook nog een nieuwe geur voorbij komen. Jelly Bean Fluffy Body Butter. Tijd voor een bestelling dus!

Jelly Bean Fluffy Body Butter

Jelly Bean Fluffy Body Butter

Voor wie mij nog niet zo lang volgt: ik ben al jaren fan van de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi. De rijke maar toch lichte textuur, de intens verzorgende werking en de heerlijke geuren maken het voor mij het perfecte huidverzorgingsproduct. Ik gebruik de Fluffy Body Butter winter én zomer, zelfs op hele warme dagen. De textuur is namelijk wel super verzorgend, maar voelt ook heel licht aan op mijn huid. Zonder haar te verstikken. Ik heb er al meerdere artikelen over geschreven op Beautyspots. maar voor een nieuwe geur voeg ik er graag nog eentje aan toe ♥

Jelly Bean Fluffy Body Butter

De Fluffy Body Butter bevat maar een paar, maar wel hele mooie, ingrediënten. Sheabutter, Kokosolie, Soja olie en Amandelolie hebben samen alle goede eigenschappen om je huid soepel en zacht te houden. De butter helpt het vocht in je huid vast te houden, beschermt je huid, verbetert de elasticiteit van je huid en verzorgt en voedt haar intensief.

Nieuwe verpakking

Zoals ik hierboven al vertelde, is de verpakking van de Fluffy Body Butter veranderd. Het nieuwe potje is groter (200 ml) maar ook beter te recyclen dan de vorige. Door het handige draaideksel is zo’n potje natuurlijk voor vele doeleinden te gebruiken. Naast de tips die vermeld staan, kun je het ook gebruiken om plantenstekjes in te laten groeien, daarvoor is het formaat ook ideaal! Mijn pannenkoekenplant heeft allemaal weer kleine babies, dus voor mij komen zulke potjes prima van pas!

Jelly Bean Fluffy Body Butter

De textuur van Jelly Bean Fluffy Body Butter is gewoon hemels. Het is een slagroomachtige, luchtige crème die verandert in een olie-achtige textuur zodra hij in aanraking komt met de warmte van je huid. Hij laat zich heel goed aanbrengen en inmasseren, en trekt lekker vlot in mijn huid. Er blijft een beschermend laagje achter wat verzorgend aanvoelt, maar niet vet. Mijn huid voelt de hele dag zacht en soepel, en comfortabel aan.

Jelly Bean Fluffy Body Butter

Jelly Bean geur

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Jelly Bean Fluffy Body Butter een heerlijke zoete geur.

Jelly Bean heeft weelderige fruitige tonen, wilde kersen met rijpe perzik en pittige aardbei voor een geweldige snoepsensatie geur.

Ik vind Jelly Bean vooral zoet-snoeperig, vrolijk en kleurrijk. Ik word er vrolijk van, het is de perfecte manier om mijn dag mee te starten na het douchen ♥

Jelly Bean Fluffy Body Butter kost € 8,95 voor een pot van 200 ml en is verkrijgbaar in de webshop van Wat Maakt Je Mooi.

3 Comments on Nieuw: WMJM Jelly Bean Fluffy Body Butter ♥

 1. Miranda Aerts
  13 mei 2021 at 21:15 (1 jaar ago)

  Knap dat ze de textuur zo kunnen maken bij dit soort producten!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  13 mei 2021 at 09:13 (1 jaar ago)

  Ik heb net 2 potjes besteld, ben heel benieuwd.
  Jij hebt mij zo nieuwsgierig gemaakt met die revieuws hierover.
  Dat doe ik eigenlijk nooit zo, want ik wil altijd eerst ruiken.
  Dus op goed geluk.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  13 mei 2021 at 06:41 (1 jaar ago)

  Klinkt erg goed….
  Ik ben net in de webshop die dit verkoopt aan het kijken….
  Jammer dat er er geen geuren door de pc geroken kunnen worden…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.