Nieuwe bril: Kenzo by Hans Anders

Zo ongeveer eens per twee jaar koop ik een nieuwe bril. Niet omdat mijn ogen zo snel achteruit gaan, maar gewoon omdat ik het dan weer wel eens tijd vind voor wat nieuws op mijn hoofd. Omdat een bril toch best bepalend is voor je gezicht, vind ik het leuk om die regelmatig te vernieuwen, en zo een beetje met de nieuwste trends mee te kunnen doen. Ondanks de soms slechte berichten over Hans Anders, koop ik daar al zeker 20 jaar mijn brillen, tot nu toe zonder klachten of problemen. Zo ook nu: twee weken geleden zijn we naar de stad geweest, en al vrij snel had ik hem uitgezocht: De Bril.

Bril Hans Anders Kenzo

Hans Anders heeft tegenwoordig een ruim assortiment topmerken, waaronder Kenzo. Na een aantal brillen gepast te hebben, bleven er uiteindelijk drie over en is de keuze gevallen op dit blauwgrijze montuur van Kenzo. Het is een ovaal kunststof montuur, met tussen de pootjes en de glazen een bronskleurig “lusje”. Aan de buitenkanten zit er een ruimte tussen het montuur en de glazen.

Bril Hans Anders Kenzo

Opmerkelijk genoeg hoefde de bril niet bijgesteld te worden, hij zat in één keer goed. De onderste randjes zijn wel even wennen, als het zonlicht erop valt, geeft dat een soort van schittering. Maar verder: ik ben blij met mijn nieuwe bril!

Bril Hans Anders Kenzo

De bril van Kenzo kostte alles bij elkaar 144 euro, wat natuurlijk geen geld is voor een bril. Dat vind ik het grote voordeel van ketens als Hans Anders: op deze manier kun je inderdaad al na een vrij korte tijd weer een nieuwe bril kopen, zonder honderden euro’s kwijt te zijn.

Draag jij een bril? Hoe vaak wissel jij?

10 Comments on Nieuwe bril: Kenzo by Hans Anders

 1. marion
  23 juli 2013 at 15:23 (9 jaren ago)

  Leuke bril! Ik draag soms een bril, heb geen hele hoge sterkte waardoor het niet altijd nodig is. Heb hem vooral tegen de hoofdpijn en voor op school. De bril is inderdaad geen geld, en erg mooi!

  Beantwoorden
 2. wilma schroder
  22 juli 2013 at 15:46 (9 jaren ago)

  mooie bril heb je trouwens

  Beantwoorden
 3. wilma schroder
  22 juli 2013 at 15:46 (9 jaren ago)

  ik draag al heel lang een bril omdat ik ooit een ongeluk heb gehad . kocht ze altijd bij dure zaken ….maar de laatste tijd zeer ontevreden over van alles ////krassen op glazen /// te sterke glazen ////montuur gauw lelijk //// enz enz nu bij hans ok hoor niet duur en zo kan je ook een x weer wat anders nemen …alleen me vriend heeft prisma dat kunnen ze niet meten …je kan wel met een recept of zo er heen dus met sterkte zeggen ze en dna scheelt het ook voor hem bv ….maar hij blijft nog ff in roelofarendsveen bij een opticien maar hans is ok

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 juli 2013 at 13:49 (9 jaren ago)

   Dankje!

   Beantwoorden
 4. Hanneke
  22 juli 2013 at 09:30 (9 jaren ago)

  Wat een mooie bril! Hij staat je goed, heel zacht.

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 juli 2013 at 13:49 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 5. Mandy
  22 juli 2013 at 09:21 (9 jaren ago)

  Ik hoef alleen een bril op achter de computer, maar ik heb er wel meerdere.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  22 juli 2013 at 09:20 (9 jaren ago)

  Wauw, mooie bril, hij staat je goed! Hans Anders heeft inderdaad een leuke collectie; ik koop ook regelmatig een nieuwe bril (eenmaal per twee jaar zeker) en ben momenteel op zoek naar een leuk montuur voor een zonnebril omdat de sterkte van mijn glazen onlangs gewijzigd is.

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 juli 2013 at 13:49 (9 jaren ago)

   Dankje!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.